August 2, 2021

Irlantilainen laulaja ja lauluntekijä julkaisee järkyttävän omaelämäkerran “Remembranzas”

Lukemisen jälkeen tehty johtopäätös Muistoja. Kohtauksia monimutkaisesta elämästä (Kultrum Books) on, että sen kirjoittaja, irlantilainen laulaja-lauluntekijä ja taiteilija Sinéad O’Connor, on ainakin yhtäpitävä itsensä kanssa. Paljon kommentoidun ja erikoisen omaelämäkerran esipuheessa hän myöntää, että “vasta noin kuusi kuukautta sitten en ole ollut – mitä sanotaan – mielessäni. Kun istun alas kirjoittamaan näitä rivejä, lasken viisikymmentäneljä vuotta vanhaa ”.

300 sivun jälkeen hänen isälleen, jolle hän anteeksi tyttärensä on syntynyt, ja myös kuolleeksi äidilleen osoitetussa epilogissa, hän tunnistaa ja myös lukijoille sanoen, että hän “syntyi sarja aivojen poikkeavuuksia, jotka johtuvat O’Grady-DNA: sta ja jotka ilmenevät mielenterveyden muodossa “. Ja muutama rivi myöhemmin hän yrittää rauhoittaa häntä kirjoittamalla, että “Haluan sinun tietävän, että vaikka tyttäresi olisikin kasvanut Prairie-talossa, vaikka hänellä olisi ollut vanhempia varten pyhä Joosef ja Neitsyt Maria,” kuin vuohi ja irrallinen kuin kastelukannu ”.

Tyypillinen kuva laulajasta, kun hän ajoi

Muut lähteet

Ja tuo kirja, jonka lukeminen on erittäin viihdyttävää, vahvistaa sen, mitä koko ammatillisen ja eksistentiaalisen uransa ajan hän ei ole lopettanut, ilmentää, ulkoistaa tai toimia. Ja mitä arvostetaan eniten, on se, että hänen jakamansa sanat ja pohdinnat ovat vilpittömiä ja heijastavat häntä sellaisena kuin hän on, impulsiivinen, radikaalisti sanguinen, arvaamaton ja epävakaa henkilö. Ja vakavien psykologisten ja psyykkisten häiriöiden kanssa, jotka hän tunnistaa ensimmäisenä ..

On huolestuttavaa, ellei jäähdyttävää, mitä kertoo yleisölle kuuluisaksi noussut laulaja, etenkin sen poikkeuksellisen version kanssa, jonka hän teki Mikään ei vertaa 2 U: ta alkaen Prince.

Se, mitä hän kertoo esimerkiksi äidin hyväksikäytöstä lapsena ja vanhempiensa kanssa jo erossa: “Minun on esitettävä, että olen kadottanut jääkiekkomailan, koska tiedän, että jos viet sen kotiin, äitini lyö minua kaikella kesä. Vaikka saatat mieluummin matopokeria. Se saa minut riisumaan, se pakottaa minut makaamaan lattialle ja levittämään jalat ja käsivarret, jotta voisin lyödä itseäni luudan kahvalla yksityisissä osissani ”.

Suurimman menestyksensä kirjoittaja

Heidän ensimmäisestä ja ainoasta tapaamisestaan ​​Prinssin talossa tuli “kauhistuttava kokemus”.

Tai ne monet sivut, jotka hän omistaa kuvaamaan ensimmäistä ja unohtumatonta päivämäärää, jonka hänellä oli Princein kanssa, kun hän kutsui hänet Kalifornian kotiinsa ilmeisesti juhlimaan hänen edellä mainitun laulunsa versiossaan saavutettua menestystä. Kun työntö tuli liikkeelle, hän kohtasi kaikkien kanssa tyrannisen olennon, kapriisin, itsekeskeisen, väkivaltaisen ja, kuten hän myöhemmin sanoi, “naisten väkivaltaisen väärinkäyttäjän”. Tuona iltana hänen Hollywood-kartanossaan hän oli “kauhistuttava kokemus”, muistanen, että hän pääsi eroon hänestä vain paennut talostaan ​​jalkaisin ja hänen takanaan autossa, joka uhkasi varoittaa naapureita.

Laulaja tuolloin otti valokuvan John Paul II: sta Saturday Night Live -elokuvasta vuonna 1992

Getty

Paljon ratkaisevampi tapahtuma hänen urallaan ja jatkuen hänen elämässään oli tapahtuma, joka tapahtui 3. lokakuuta 1992. Se oli päivä, jolloin hän päätti napata kuvan paavi Johannes Paavali II: sta, joka oli suorana lähetyksenä ohjelman aikana. Lauantai-ilta, samalla kun suoritat kappaleen Sotakirjoittanut Bob Marley. Se oli hänen tapa tuomita katolisen kirkon tekemä lasten hyväksikäyttö. ”Aikomukseni oli aina ollut tuhota äitini pitämä valokuva paavista. Tuo kuva edusti valheita, valheita ja kaikenlaista väärinkäyttöä. Ainoastaan ​​äitini kaltaiset tosi demonit pitävät näitä asioita arvossa. ”Tämä päätös oli hänen taiteellisen kehityksensä kohta. Monien levy-yhtiöiden ovet olivat suljettuina hänelle, mitä hän oli siihen asti saavuttanut, ei ollut enää arvokasta, ja kritiikki satoi hänelle.

Hänen puolestaan ​​se oli hänen todellisen tulonsa taiteilijaksi, hänen ja hänen työnsä omistajaksi lopullisesti ja julkisesti: ”(…) kuvan rikkominen toi minut takaisin oikealle radalle. Minun oli palattava ansaitsemaan elantoni esiintyessä livenä. Koska olen syntynyt sitä varten. En ole syntynyt poptähdeksi. ”Itse asiassa hän oli jo osoittanut kapinan vuosia aikaisemmin, kun hän esimerkiksi päätti ajaa hiuksiaan ja käyttää housuja.

Sinéad O'Connor kääntyy islamiksi ja muuttaa nimensä

Sinéad O’Connoria kutsutaan Shuhadaksi, kun hän on kääntynyt islamiin

Ap

Näiden muistojen sivuilla O’Connor (syntynyt Irlannissa 54 vuotta sitten) muistuttaa lukijaa, että hänen vanhempansa erosivat kahdeksanvuotiaana, että 17-vuotiaana hän pakeni uskonnollisesta sisäoppilaitoksesta, että hänellä on neljä lasta neljästä eri vanhemmasta, jotka ovat aina kärsineet osan alan halveksunnasta, kuten Madonna tai Frank Sinatra, jotka yrittivät itsemurhaa kahdesti, että hänen riippuvuutensa alkoholista ja erilaisista huumeista on ollut vakio, ja hänestä tuli muslimi vuonna 2018 … O neljä vuotta, jonka hän vietti eri psykiatrisissa laitoksissa kärsinyt hermoromahduksista vuonna 2014.

Nyt hän asuu yksin talossa Irlannin rannikolla, tupakoi keskeytyksettä ja valmistelee albumia nimeltä “Veteraani kuolee yksin”, jonka hän toivoo julkaisevan ensi vuoden alussa. Ja jatkaakseen konserttien antamista, vaikka muutama viikko sitten, juotuaan viskejä, hän ilmoitti jäävänsä eläkkeelle “ja musiikkiteollisuudesta”. Päiviä myöhemmin hän vetäytyi uudella tweetillä: ”Vittu eläkkeelle. En ole eläkkeellä ”. Aidosti talomerkki.

tämä sivusto