August 2, 2021

The Black Keys kunnioittaa blues-idoleitaan Delta Kream -albumilla

Siitä on kulunut käytännössä kaksi vuotta Mustat avaimet julkaisi viimeisimmän levymateriaalinsa Aletaan rokkaamaan ja nyt ryhmä näyttää olevan valmis palaamaan vanhaan tapaansa erityisen erikoismateriaalin avulla bluesin punaisen luun ystäville.

Dan Auerbach ja Patrick Carney he ilmoittivat juuri Delta Kream, albumi, jossa he kokoavat useita kannet legendeistä edellä mainitusta musiikkityylistä. Tämä erä saapuu maaliskuun puolivälissä, ja sinulla on jo kappalelista, jota voit seurata.

Dan Auerbach ja Patrick Carney. Kuva: Getty

Black Keys palaa uudella materiaalilla

Se oli vuonna 2019, jolloin Mustat avaimet vapautettu Aletaan rokkaamaan. Tämän materiaalin myötä bändi rikkoi viiden vuoden poissaolon paikalta, mikä puolestaan ​​oli pisin aika, jonka heidän oli sallittu kulkea yhden albumin välillä. Ajatuksen mukaan varmasti monet fanit ovat ajatelleet “Ah! heidän täytyy vain kestää taas kauan ”... mutta voit olla varma, koska odotus on ohi.

Ja no, tällä kertaa se ei ole tavanomainen tai kovin yleinen levy-yhtiö. Uutta erää varten Dan Auerbach ja Patrick Carney he valmistautuvat kunnioittamaan suuret blues-nimet, jotka vaikuttivat ja saivat heidät soittamaan.

Mustat avaimet. Kuva: Getty

Kuten edellä mainittiin, The Black Keysin uuden albumin nimi on Delta Kream ja siinä näemme yhtyeen paluun bluesisempiin juuriinsa. Kuten Consequence Of Sound huomauttaa, ensimmäiset yksityiskohdat julkaistiin bändin virallisen faniklubin kautta, Yksinäiset pojat ja tytöt, yksityiskohtaisesti albumin julkaistaan ​​14. toukokuuta.

Patrick Carney (Black Keys) liittyi Clevelandin intiaanien joukkueeseen potkaistakseen potkurumpua stadionilla

Viime viikolla bändi julkaisi Twitterissä viestin, jossa jaettiin kappale “Indeksoiva kuningaskäärme” de John Lee Hooker, joka herätti spekulaatiota matkalla olevasta materiaalista. Nyt fanit voivat jo kuulla Danin ja Patrickin version kirjautumalla edellä mainittuun faniklubiin TÄSTÄ. Myöhemmin sanotaan, Kappale julkaistaan ​​torstaina 15. huhtikuuta, jolloin albumin ennakkotilaukset alkavat. ryhmän verkoissa.

Kappalelista ja kansikuva

Edellä mainittujen yksityiskohtien ohella paljastettiin myös uuden albumin kappalelista. Mustat avaimet ja mahdollinen peite materiaalista. Sen mukaan, mitä faniklubi kertoo, levyn muodostavat versiot ovat kunnianosoitus Hill Country blues -skeneen suuret edustajat Mississippissä. Katso alla oleva taide- ja kappaleiden luettelo.

Kuva: Yksinäiset pojat ja tytöt

Kappalelista / Delta Kream:

1. ”Indeksoiva Kingsnake” (John Lee Hooker / Bernard Besman)
2. “Louise” (Fred McDowell)
3. “Köyhä poika kaukana kotoa” (Robert Lee Burnside)
4. “Pysy koko yön” (David Kimbrough Jr)
5. “Mene alas etelään” (Robert Lee Burnside)
6. “Coal Black Mattie” (Ranie Burnette)
7. “Tee romp” (David Kimbrough, nuorempi)
8. ”Surulliset päivät, yksinäiset yöt” (David Kimbrough, Jr.)
9. “Kävele kanssani” (David Kimbrough, Jr.)
10. ”Mellow Peaches” (Joseph Lee Williams)
11. ”Tule ja mene kanssani” (David Kimbrough, Jr.)

http://www.taex.de/texorama/feed2js/magpierss-0.72/scripts/magpie_debug.php?url=https://latestnewshere.xyz/feedKatso näitä tyyppejä!.!.! wikipedia viittaus