August 2, 2021

CM Punk välähtää huhuista saapumisestaan ​​AEW: lle

Tähän mennessä me kaikki tiedämme, että CM Punk ei ole ujo vitsailemaan painien ajankohtaisista asioista. Tietenkin ja enemmän, kun heillä on hänet päähenkilönä, ja tunteja sen jälkeen, kun raportit julkaistiin, että entinen WWE-maailmanmestari on neuvotellut All Elite Wrestlingin kanssa mahdollisesta paluusta kehälle, paluu vanhoille tavoille ei ole ollut kauan tulossa.

Ja hän on tehnyt sen hienovaraisesti. Koska niin paljon huhuja ja spekulaatioita, muutama minuutti sitten päätti heittää silmänräpäyksen, jonka vain harvat pystyivät tulkitsemaan, mutta että selitämme alla. Se, että se oli tarkoituksella, ei ole epäilystäkään. Kysymys on seuraava: päätitkö vain nauraa tilanteesta vai onko jotain todella halunnut viitata rivien väliin?

► CM Punk heittää silmänräpäyksessä huhuja

Näiden tuntien ajan eläkkeellä? painija julkaisi Instagram-tarinoissaan otteen erittäin kuuluisasta The Alan Parsons Project -laulusta NBA-joukkueen Chicago Bulls -faneille. On noin «Sirius», jonka voit kuunnella näiden rivien alapuolella:

Vaikka monet ammattimaisten painien ystävät eivät muista sitä, Ricky “The Dragon” -höyrylaiva käytti tätä maailmaa Wrestling Federationissa 80-luvun lopulla, mutta heidän löytämänsä merkitys liittyisi enemmän siihen, että hän myös Se oli se, jota härät käyttivät joka kerta, kun he tulivat ulos pelaamaan kotona loistavassa 90-luvulla.

Useat Chicagon syntyperäisen fanit tulkitsivat häntä merkki siitä, että hän voisi palata takaisin vuonna 2021 AEW ALL OUT PPV, joka pelataan 5. syyskuuta Illinoisissa, missä Punk syntyi 42 vuotta sitten.

Kuinka vihjaileva se voi olla, on jokaisessa. Ei olisi kuitenkaan outoa, jos se olisi toinen esimerkki nykyisestä näyttelijästä ja kirjailijasta, joka haluaa nauraa spekuloinneista. Ja se on, että siitä, mitä on tähän mennessä tiedetty, Hän ei ole vielä allekirjoittanut sopimusta eikä tiedetä kuinka pitkälle neuvottelut ovat olleet tähän mennessä.

Stephen Amellin harjoituspaini CM Punkilla (30.01.2021) / Twitter.com/StephenAmell

Tällä hetkellä ei ole muuta tekemistä kuin odottaa lisätietoja ja yksityiskohtia neuvotteluista, joita itse julistautuneet “Maailman parhaat” ja AEW käyvät (tai olivat). Tällä rivillä he eivät löydä parempaa paikkaa kuin SUPER-KUVAT pysyä ajan tasalla ja pysyä ajan tasalla uusimmista uutisista, joten pysy kuulolla.Piipahda tänne