June 22, 2021

Belgia löytää kahvilansa uudelleen; 28 norsua testattu Intiassa

Covid-19-pandemia on tappanut yli 3,7 miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti epidemian alkamisen jälkeen, joka ilmestyi joulukuun 2019 lopussa, Agence France-Presse (AFP) keskiviikkona 9. kesäkuuta laatiman raportin mukaan. Yhdysvaltojen (598 326) jälkeen eniten kuolemantapauksia ovat Brasilia (476800), Intia (353500), Meksiko (229100) ja Peru (187200). Eniten kärsineistä maista Peru pahoittelee eniten kuolemantapauksia väestöönsä nähden.

Nämä kansallisten terveysviranomaisten päivittäisiin raportteihin perustuvat luvut ovat yleensä aliarvioituja. Ne eivät sisällä tiettyjen tilasto-organisaatioiden jälkikäteen tekemiä tarkistuksia. Maailman terveysjärjestö (WHO) jopa arvioi Covid-19: ään suoraan ja epäsuorasti liittyvän liiallisen kuolleisuuden huomioon ottaen, että pandemian tulli voi olla kaksi tai kolme kertaa korkeampi kuin virallisesti todettu.

Kuten Ranskassa, uusi osa sosiaalista elämää palasi keskiviikkona Belgiassa. Muutamalla erolla. Sisäkahviloiden ja ravintoloiden avaamisen lisäksi elokuvateatterit ja urheiluhallit voivat jatkaa toimintaansa ensimmäistä kertaa yli seitsemän kuukauden aikana. Työ toimistossa on kaikkien sallittua yhden päivän viikossa.

Tässä 11,5 miljoonan asukkaan maassa, jossa Covid-19 on tappanut yli 25 000, yli 56% aikuisväestöstä on nyt rokotettu vähintään yhden annoksen suojaamana.

Tehohoidossa olevien Covid-19-potilaiden määrä oli keskiviikkona 319, kun taas kolmannen aallon huippu oli yli 900 vuotta sitten. Viranomaiset vaativat 500: n kynnyksen alittamista, jotta nämä 9. kesäkuuta tehdyt rentoutukset olisivat mahdollisia “Kesäsuunnitelma”.

  • Espanja helpottaa maahantulon edellytyksiä alueelleen

Vuonna 2004 julkaistu asetus Virallinen sanomalehti Espanja ilmoitti keskiviikkona, että kuten lentokoneella saapuvat matkustajat, Espanja sallii nyt maanteillä saapuvat matkustajat, jos heillä on rokotustodistus. Tähän asti maa vaati alle 72 tunnin negatiivista PCR-testiä kaikille, jotka haluavat ylittää Ranskan maarajan matkustaakseen Espanjaan.

Lisäksi Espanjan viranomaiset korottivat keskiviikkona 12 vuoteen verrattuna tähänastiseen kuuteen vuoteen vähimmäisikän, josta alkaen Covid-19: n negatiivinen testi on välttämätön Espanjan alueelle saapumiseksi.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Nämä matkailualan työntekijät kokivat Covid-19-kriisiä kaikkialla maailmassa
  • Intiassa testattiin 28 norsua

Aasian leijonan Covid-19: lle johtuneen kuoleman jälkeen 28 norsulle tehtiin seulontatestit Etelä-Intian metsäalueella, viranomaisten mukaan keskiviikkona. Yhdeksänvuotias leijona, jonka toivo on uhattuna, kuoli kesäkuun alussa Arignar Annan eläintieteellisessä puistossa Chennaissa Tamil Nadun eteläisessä osavaltiossa paikallisen lehdistön mukaan. Tämä on ensimmäinen eläinkuolema Intiassa, joka johtuu viruksesta.

Seulontatestit ovat paljastaneet, että leijona ja kahdeksan muuta kissaeläintä, joista kaksi huolestuttavassa tilassa, olivat viruksen kantajia, sanomalehti kertoi viime viikolla. Uusi intialainen express. Keskiviikkona AFP: lle eräs vartija Mudumalai-kansallispuistossa Tamil Nadun eteläosassa kommentoi:

“Kun Vandalurin eläintarhan (Arignar Annan eläintieteellinen puisto) leijonien testi oli positiivinen Covid-19: n suhteen, meitä pyydettiin turvautumaan norsujen seulontaan. “

Intian eläinlääketieteellisen tutkimuslaitoksen on suoritettava analyysit tiistaina 28 norsulta, joista kaksi on norsunpoikasia, Uttar Pradeshin osavaltiossa (maan pohjoispuolella). Tulosten odotetaan olevan viikon sisällä. “Eläimillä ei ollut oireita, se oli vain varotoimenpide”, määritti metsänhoitaja.

Noin 21 tiikeriä Bhagwan Birsa -puistossa Koillis-Jharkhandin osavaltiossa testattiin myös viime viikolla sen jälkeen, kun 10-vuotias tiikeri kuoli korkeassa kuumeessa. , paikallisen lehdistön mukaan.

Maailma AFP: n kanssa

lisälukema