June 22, 2021

Covid-19: n uuden aallon pelossa Intia muuttaa rokotestrategiaansa

Täysin taaksepäin. Puolitoista kuukautta sen jälkeen, kun Narendra Modi oli hajauttanut puolet anti-Covid-19-rokotteiden toimituksista Intiassa, hän kuuli lopulta Intian unionin liittovaltioiden hätäkutsut ja ilmoitti maanantaina 7. kesäkuuta, että liittovaltio palautuu takaisin Ohjaus 21. kesäkuuta lähtien. Hindukansallistujan johtaja sanoi televisiopuheessa, että 75% rokotteiden ostoista tehdään nyt Delhistä, loput 25% jätetään yksityisten klinikoiden vapaaseen valintaan, suorassa yhteydessä farmaseuttisiin laboratorioihin.

Osana uutta järjestelmää “Jokainen yli 18-vuotias voidaan rokottaa ilmaiseksi”, lisäsi pääministeri tyydyttäen näin oppositiota, joka oli pyytänyt sitä monta viikkoa. Toukokuun alusta lähtien liittovaltio järjesti vain yli 45-vuotiaiden ihmisten rokotukset, mikä johti nopeasti mielettömiin hintaeroihin niemimaan eri alueiden välillä sekä huomattavaan puutteeseen, ulkomaiset rokotevalmistajat kieltäytyivät neuvotteluista tilaukset tapauskohtaisesti paikallisten yhteisöjen kanssa.

Tämä elpyminen tapahtuu sen jälkeen, kun korkein oikeus on ottanut virulentin kannan kansallista rokotepolitiikkaa vastaan. 1On Kesäkuussa maan korkeimmat tuomarit olivat pätevöineet jälkimmäisen“Mielivaltainen ja irrationaalinen” ja vaaditaan toimeenpanovirastolta “Selkeän etenemissuunnitelman laatiminen vuoden 2021 loppuun asti”. On sanottava, että Etelä-Aasian jättiläinen (1,38 miljardia asukasta) on hyvin myöhässä. Tähän mennessä vain 46,6 miljoonaa intialaista (3,4% väestöstä) on saanut kaksi injektiota.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Narendra Modin Intia Covid-19: n kuopassa

Illusorinen viive

16. tammikuuta aloitettu rokotuskampanja saavutti huippunsa 4 miljoonalla puremalla päivässä, mutta Modin hallituksen vuoden alussa asettaman tavoitteen saavuttamiseksi – rokottaa 300 miljoonaa ihmistä vuoden loppuun mennessä. elokuussa – koron pitäisi nousta 7 miljoonaan päivässä. . -Lehden kolumnisti Sukumar Ranganathanin mukaanHindustan Times, osa “Merkittävä” maan kuitenkin saanut “Jonkinlainen suoja” koronavirusta vastaan: 189 miljoonalla ihmisellä oli oikeus vähintään yhteen injektioon, “Mikä edustaa 20% yli 18-vuotiaista” (940 miljoonaa ihmistä).

Sinulla on 54,21% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Vilkaisu tähän