June 24, 2021

Parc Asterixissa, avautumisen raikas ilma

He olivat rivissä keskikujan molemmin puolin, aivan puiston sisäänkäynnin porttien takana. “Haluan kuulla” hei “, haluan nähdä hymyjä silmissäni, mennään! “, käynnistää managerin joukkueille, jotka ovat kokoontuneet tähän kunniavartioon. Ei tarvitse rohkaista heitä, ilo on kunnossa. Ensimmäiset saapuvat astuvat voimakkaiden suosionosoitusten alaisiksi ja muutti.

Nuori kävijä nostaa kätensä voitossa, toinen yrittää “tarkistaa” Obelixin kanssa, mutta se on ystävällisesti ei: Covid-19 velvoittaa, hahmoilla, vaikka he tulisivat sarjakuvasta, ei ole oikeutta olla vaikuttaa. Niukka väkijoukko etenee ja a «Bravo! » pakenee puiston työntekijöiden joukosta. “Ei, hyvin tehty sinulle! “, vastaa nopeasti kaiku. On kello 9 keskiviikkona 9. kesäkuuta, ja Parc Astérixin portit ovat auki ensimmäisen kerran lähes seitsemän kuukauden aikana.

Kun Parc Astérix avataan uudelleen Plaillyyn Oiseen 9. kesäkuuta 2021, puiston työntekijät toivottavat ensimmäiset vierailijat tervetulleiksi.
Ensimmäiset vierailijat saapuvat Parc Astérixiin 9. kesäkuuta 2021, päivänä, jolloin se avataan uudelleen.  Saniteettitoimenpiteiden takia Obelix ei voi vastata nuoren naisen hoitoon

“Olemme odottaneet tätä kauan, meille oli erittäin tärkeää, että voimme avata sen uudelleen tänään”, vaatii Delphine Ponsia, joka on Oisessa sijaitsevan puiston pääjohtaja, joka on Ranskan kolmanneksi eniten vieraillut ja yksi ensimmäisistä, joka on avannut uudelleen tämän kolmannen purkamisvaiheen. “ Ihmiset haluavat miellyttävyyttä, innostusta, tunteita, tuntemuksia … olemme iloisia voidessamme löytää ne ”, hän iloitsee.

Lue myös Covid-19 Ranskassa: Olivier Véran pitää epidemian kehitystä “erittäin suotuisana”

“Aiomme hyödyntää sitä”

On selvää, että ilo on jaettu. Celine ja Eddy, 41 ja 39, yhdessä perheensä kanssa, tulivat ensimmäisten joukossa puistoon ” mieluummin “ Alueella. “Heti kun tiesimme, että se avautuu, teimme varauksen, sanoo Eddy, Provinsista (Seine-et-Marne). Ostimme liput viime marraskuussa, juuri ennen kuin se suljettiin. Odotimme kauan, joten nyt aiomme nauttia siitä, tunnemme itsemme vähän lapsiksi! “ Auringon ja kohtalaisen väkijoukon välissä, jotka antavat kaikille mahdollisuuden nauttia nähtävyyksistä odottamatta pitkiä jonoja, olosuhteet ovat heille ihanteelliset.

Eddy, Céline ja heidän perheensä jonossa nähtävyyksistä Parc Astérixissa Plaillyssä (Oise) 9. kesäkuuta 2021.
Parc Astérixin työntekijä seuraa kävijöitä vetovoimassa 9. kesäkuuta 2021, uudelleen avaamisen päivänä.

Koska puiston oli sopeuduttava terveystilanteeseen. Enimmäiskapasiteetti 65% kapasiteetista eli 20000 kävijää päätettiin ja organisaatiota tarkistettiin mukautumaan saniteettiprotokollaan. Naamion käyttäminen on pakollista 11-vuotiaasta lähtien, yli 900 vesialkoholigeeliannostelijaa on asennettu, nähtävyyksien desinfiointisuunnitelma on laadittu, kentällä olevat merkinnät takaavat ryhmien ja vierailijoiden välisen etäisyyden. linja ennen kuin tulet.

Sinulla on 58,86% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

tämä hyperlinkki