June 22, 2021

salin löytäneiden urheilijoiden ilo

Mélissa Blanc kiertää nyrkkeilyhihnat varovasti ranteisiinsa. Olisi liian typerää vahingoittaa itseäsi kauan odotetun toipumisen päivänä. Kahdeksan kuukauden seisokin jälkeen urheiluhallit avasivat ovensa uudelleen keskiviikkona 9. kesäkuuta. Joulukuusta lähtien he pystyivät ottamaan vastaan ​​korkean tason urheilijoita ja lääketieteellisen kelpoisuuden omaavia. Muiden, kuten Mélissa, piti ottaa ongelmansa kärsivällisesti.

Tarina: Urheiluhallit valmistautuvat käynnistämään kone uudelleen, innostuksen ja epäilysten välillä

“En voinut odottaa, että se alkaa uudelleen, olen erittäin onnellinen”, uskoo 31-vuotias graafinen suunnittelija. Tullaan hikoilemaan neljä kertaa viikossa Temple Noble Art -sarjassa, joka on nyrkkeilijä 1.On Pariisin kaupunginosassa, nuori nainen yritti pitää kunnon kotona. “Harjoittelin noin kerran viikossa, ja uudelleen … On vaikea löytää motivaatiota yksin”hän korostaa. Yhtäkkiä, vaikka huoneessa olisi hänet “Hyvin kadonnut”, se “Ota kiinni hieman”. “Minulla ei ole hengitystä vain nousemalla portaita ylös … Näemme! “, hän purskaisi tarttumalla käsineensä. Mennään tunnin sydänharjoitteluun nyrkkeilysäkissä.

Temppelin Noble Art nyrkkeilyklubissa Pariisissa 9. kesäkuuta 2021.

Koronaviruksen leviämisriskin rajoittamiseksi klubi on hyväksynyt hallituksen asettaman protokollan. Sama, muutamalla yksityiskohdalla kuin kesällä 2020. Vähintään 30. kesäkuuta asti kaikkien laitosten on kunnioitettava 50%: n ulottumaa, kahden metrin etäisyys kunkin harjoittajan välillä, yksi henkilö laitetta kohden, yllään pakollista naamaria vaivannäön ulkopuolella, tilojen ilmanvaihto sekä jäsenten jäljitettävyys. Ja tietysti ei fyysistä yhteyttä.

“On selvää, että se on hieman rajoittava, kun harjoittelet taistelulajia”tunnustaa Cyril Durandin, Temple Noble Artin perustajan. Viimeksi mainittu kuitenkin huomauttaa “Suuri innostus” sen jäsenistä. ”Tämä sulkeminen oli testi, pystyimme pysymään pinnalla vain valtiontuen ansiosta. Tänään olen helpottunut ja luottavainen: jäsenemme ovat erittäin motivoituneita. He kaikki kertovat meille, kuinka tärkeä paikka on heidän henkilökohtaiselle tasapainolleen. “, hän iloitsee. Itse asiassa kaikki kurssit ovat täynnä, eikä kukaan kyseenalaisista ole huolissaan virustartunnan riskistä.

Katso video: Covid-19: mitkä ovat riskialttiimmat paikat?
Jäsenet lämpenevät Temple Noble Art -nyrkkeilyklubissa Pariisissa 9. kesäkuuta 2021.
Aurélien Bessatili, 41, jatkaa harjoittelua Temple Noble Art -boksiklubilla Pariisissa 9. kesäkuuta.

“Kaikki tuntevat toisensa täällä”

“Tulen tänne ruumiin, mutta myös pään vuoksi”, vahvistaa Aurélien Bessatili, 41, jäsen vuodesta 2013. Hänelle nyrkkeily on tullut “Fyysinen tarve” yhtä paljon kuin a “Korjaus stressiin ja ahdistukseen”. “Teen punnerruksia ja punnerruksia kotona, mutta sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa … Ei ole ryhmäemulaatiota ja valmentajien tarjoamaa motivaatiota”, hän sanoi.

Sinulla on jäljellä 59% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

sivusto täällä