June 22, 2021

suuri notko ensimmäisen injektion jälkeen

Graal. Versailles’n palatsin puutarhoissa rakastava pariskunta poseeraa itsepalvelulle ja heiluttaa rokotustodistuksiaan kuten palkintoja. Heti kun pistetään, heti kun lähetetään Instagramiin. Aurinkolasit, naamarit alas, he ovat juuri saaneet ensimmäisen Pfizer-injektionsa lyhytaikaisessa rokotteessa, joka asennettiin toukokuun lopussa alueelle. Lupaus “Voit mennä lomalle missä haluat”. On aurinkoista, on kuuma, Diana-Eve ja Shaen menee ensin ” juhlia ” heidän ensimmäisen annoksensa «Terassilla».

Terassit “Tungosta”, Jean ylitti ne polkupyörällä matkalla Saint-Mandén (Val-de-Marne) rokotuskeskukseen saadakseen ensimmäisen annoksen. 33-vuotiaana tämä insinööri sai tapaamisen ensimmäisenä päivänä rokotuksen avaamisesta kaikille aikuisille. «Varovainen», hän ei ollut vielä antanut itsensä jakaa drinkin kollegoidensa kanssa töiden jälkeen. ”Toivon voivani päästää irti hieman. “

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Covid-19: Rokotuskampanjan nopeuttamiseksi HAS tarjoaa testin selvittääkseen, kuka tarvitsee vain yhden annoksen

Niiden keräämien todistusten joukossa Maailma tämä hajatuoksu, jolla on suuri rentoutumiseste, rentoutuu lähellä ensimmäisiä rokotteita.

Anne-Sophie, 49, kertoo “Suuri helpotus”. Viikko injektion jälkeen hän söi illallista ravintolassa ystäviensä kanssa, ennen kuin liittyi juhliin talossaan noin 20 ihmisen kanssa. “Ajattelematta todella, kun olin kunnioittanut esteeleitä kuukausien ajan, suutelin kolmea ihmistä hyvästelemään heitä illan lopussa.. Ei merkkejä kädestä, yksinkertainen suudelma, vasemmalla poskella sitten oikealla ”, sanoo Anne-Sophie, edelleen eleensä hämmästynyt. “Vaistonvarainen halu sitoa itseäni muihin?” Tarve löytää normaali elämä? “

“Kiss passi”

Françoise Knipiler on yleislääkäri Bourg-d’Oisanissa (Isère). Päivä ensimmäisen injektionsa jälkeen hän oli “Niin helpottunut ja onnellinen” että hän unohti pukea käsineet antigeenitestin suorittamista varten. Tänään hän “Jättää säännöllisesti naamionsa liikkeisiin”. Ja sitten tyttöystävien kanssa, “Suudelemme toisiamme, halaamme toisiamme!” Viimeinkin! “

”Terveystoimenpiteillä on merkittävät sosiaaliset kustannukset. Ihmiset ovat kyllästyneet näkemään toisiaan, olemasta koskematta toisiinsa ”, sosiaalipsykologian opettaja-tutkija Jocelyn Raude

”Tähän helpotuksen tunteeseen liittyy rokotuksiin liittyvän käyttäytymisen rentoutuminen, analysoi Jocelyn Raude, sosiaalipsykologian opettaja-tutkija Kansanterveystieteen korkeakoulussa ja äskettäisen artikkelin kirjoittaja ehkäisevän käyttäytymisen tekijöistä Covid-19-pandemian yhteydessä. Terveystoimenpiteillä on merkittävät sosiaaliset kustannukset. Ihmiset ovat kyllästyneitä näkemään toisiaan, olemaan koskematta toisiinsa. “

Sinulla on jäljellä 71,08% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Lue koko raportti