June 22, 2021

Väliaikaiset terassit jatkuvat Pariisissa 1. huhtikuuta – 31. lokakuuta

Lyhyestä lähtien niistä tulee kesä: pariisilaiset terassit jatkuvat vuosittain yhdestäOn Huhtikuusta 31. lokakuuta ja sulkeutuu aina klo 22, ilmoitti Pariisin kaupungintalo maanantaina 7. kesäkuuta ja täsmensi, että laitokset vapautetaan maksuista 30. syyskuuta asti.

Kymmenien tuntien keskustelun jälkeen kaupungintalo, hotelli- ja ravintola-alan edustajat sekä paikalliset asukasyhdistykset ovat sopineet uusista näyttely- ja terassimääräyksistä, jotka esitetään neuvostolle heinäkuun alussa. Pariisista pormestari Olivia Polski (sosialistipuolue) Anne Hidalgo ja ensimmäinen varajäsen Emmanuel Grégoire Pariisista.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Terassi, pelastusrengas restauroijille ja puhdistamattomille kahviloille

Kilpailu kauneimmasta terassista

Kesäterassin säilyttämiseksi laitosten on haettava lupaa verkossa 21. kesäkuuta lähtien, kun taas yksinkertainen ilmoitus oli riittävä ensimmäisen synnytyksen jälkeen. Ne voivat jatkaa sen käyttöä lopulliseen lupaan saakka, erityisesti kaupunginosien pormestareiden suostumuksella ja joiden uusiminen vuodesta toiseen on hiljaista.

Väliaikaiset rakenteet, jotka on siis purettava 1On Marraskuun on pysyttävä avoimina tiloina, selittää Mminä Polski Agence France-Pressessa (AFP): “Katot, pressut, navetat, kuormalavat, mainonta kielletään”, kaksinkertaiset sateenvarjot ja markiisit ovat sallittuja ja kasvillisuuden kannustamista. Kilpailu kauneimmasta terassista palkitsee parhaat tilat.

Nämä laajennukset voidaan asentaa laitoksen julkisivun edessä oleville pysäköintipaikoille, sekä kummallakin puolella oleva tila, tontit, mediaani ja illalla tilaan suljetun naapuriliikkeen edessä, jos jälkimmäinen on samaa mieltä.

Sähköasennukset (lämmitys, vahvistettu musiikki) ovat edelleen kiellettyjä, ja elinkeinonharjoittajat ovat vastuussa puhtaudesta, myös terassinsa alla ja noin 5 metrin säteellä.

Pakotteet etenevät

Melusaasteen osalta sulkemisen pitäminen kello 22.00 – tavallisten terassien kello 2.00 on a “Hyvä kompromissi” paikallisten asukasyhdistysten kanssa, sanoi Grégoire AFP: lle. Meduusojen, näitä melusaasteen mittaamiseen käytettyjä antureita, määrä kaksinkertaistuu, M vakuuttaaminä Kiillottaa.

Jos uusia sääntöjä ei noudateta, kaupungintalo säätää a “Progressiivisten pakotteiden asteikko” josta määrätään enintään 500 euron sakot, mikä johtaa luvan peruuttamiseen toistuvan rikkomuksen yhteydessä. “Sanoja tehdään jo kesällä”, varoittaa Mminä Polski, vaikka upseerit ovat joustavia siirtymäkauden aikana.

Vapautettuina terassimaksuista – klassisista tai lyhytaikaisista – ensimmäisestä synnytyksestä 30. syyskuuta asti, laitokset maksavat sitten terassilaajennuksista neliömetrimaksun kadun houkuttelevuudesta riippuen, jo niihin on jo sovellettu järjestelmää. klassiset terassit M: n mukaanminä Kiillottaa.

Anne Hidalgo ilmoitti alkaneen kiistakysymyksestä näiden poikkeusten päättymisestä 30. kesäkuuta kriisistä kärsineelle alalle, ja ilmoitti poikkeusten jatkamisesta syyskuun loppuun. Ensimmäisen synnytyksen jälkeen vapautus perinteisten terassien tulleista merkitsee yli 40 miljoonan euron tulojen puutetta kaupungille, totesi Mr.minä Kiillottaa.

Maailma AFP: n kanssa

lue tämä viesti täältä