August 4, 2021

Strasbourgissa havaittu Delta-muunnoksen saastumislähde

Neljä positiivista tapausta on “Jo tunnistettu”ja 43 tapausta ” tutkittavana “, täsmentää alueellisen terveysviraston (ARS) lehdistötiedotteessa. Perjantaina testattiin yhteensä 143 henkilöä. Testit ovat a “Systemaattinen seulonta” muunnoksen mahdollisen läsnäolon määrittämiseksi lisää ARS.

Bas-Rhinin prefektuuri on julistanut koulun suljetuksi. Virasto lisää, että se on laatinut suunnitelman prefektuurin kanssa “Sisällytä epidemian puhkeaminen”.

Kohdennetut rokotustoimenpiteet mahdollisen toipumisen estämiseksi

Kohdennetut rokotustoimenpiteet suunnitellaan viikonloppuna: 200 annosta ja yhtä monta “Dedikoidut kolikkopelit” varataan sunnuntaina Strasbourgissa opiskelijoille ja baarien ja ravintoloiden henkilökunnalle kohdealueilla. Näillä ihmisillä on etuoikeus “Ohita rivi” rekisteröidä, osoittaa jälleen ARS: n. Viikonloppuna 19. ja 20. kesäkuuta pidetään edelleen 2600 annosta ja lähtöaikaa tämän kohdennetun rokotuskampanjan vahvistamiseksi.

ARS: ssä säädetään myös a “Covid-vastaisten välittäjien voimakas mobilisointi” Lauantaina, pääasiassa Krutenaun opiskelija-alueella, jossa koulu sijaitsee. Vaeltamisensa aikana nämä agentit tähtäävät “Opiskelijat ja alle 30-vuotiaat nuoret”, sanoo ARS.

Lue myös Covid-19 ympäri maailmaa: Delta-variantti on 60% tarttuvampi kuin edeltäjänsä, Britannian terveysviranomaisten mukaan

Delta-variantin uskotaan olevan erityisen tarttuvaa. Toukokuun lopussa Ison-Britannian hallitus, epidemian kiihtyessä, arvioi, että se edustaa puolta kolme neljäsosaa kanaalin yli havaituista uusista tapauksista. Covid-19-epidemia Bas-Rhinissä pysyy a “Kohtalainen taso”ARS: n mukaan 65 uuden tapauksen ilmaantuvuus 100 000 asukasta kohti 11. kesäkuuta 2021.

Rokotus Covid-19: tä vastaan: seurata edistymistä Ranskassa ja muualla maailmassa

Maailma AFP: n kanssa

virallinen sivusto