August 2, 2021

pysyvät konsertit ilman arviointia 30. kesäkuuta alkaen

Ammattilaiset olivat odottaneet päätöstä viikkoja. Elysee-palatsissa maanantaina 21. kesäkuuta pidetyn kokouksen päättyessä hallitus ilmoitti, että festivaaleja ja konsertteja jatketaan 30. kesäkuuta alkaen – vain istuvat kulttuuritapahtumat ovat sallittuja 19. toukokuuta lähtien. Ennen kaikkea nämä konsertit ja festivaalit voidaan järjestää ilman mitään mittarirajoituksia, jos ne pidetään ulkona (75% salin sisällä), mitä Executive ei aiemmin kuvannut.

Lue myös: Museot, elokuvateatterit, teatterit, konserttisalit… joka muuttuu keskiviikosta 9. kesäkuuta

Hallitus ilmoitti 29. huhtikuuta kolmivaiheisesta elvytysvaiheesta, « mittareiden ja rajoitusten kehityksellä tason mukaan “. 1On Heinäkuu, “Pysyvän kokoonpanon omaavat ulkoilmafestivaalit voivat jatkua 4 neliömetrin ulottuman mukaan festivaalivierailijaa kohti ja prefektin paikallisten olosuhteiden mukaan määrittelemän rajan sisällä”, sitten määritteli kulttuuriministeri Roselyne Bachelot. “Pysyviä esityksiä ja konsertteja saa jatkaa uudelleen mukautetun protokollan ja prefektin paikallisten olosuhteiden vuoksi asettaman enimmäismäärän mukaisesti”hän lisäsi tarkoituksella varovaisena.

Ei enää katsojien laskemista

Terveystilanteen paranemisen vuoksi johto päätti lopulta nopeuttaa rajoitusten lieventämistä. Ei enää katsojien laskemista neliömetrien lukumäärän mukaan tai konserttien ja festivaalien osallistumismäärän rajoittamista 5000 hengelle, kuten on tapahtunut 9. kesäkuuta jälkeen. “Ainoa kansallisella tasolla tunnistettu ulottuma on 1000 katsojaa, mikä laukaisee pääsyn saniteettipassille”, selittää Rue de Valois, vaikka prefektit voivat aina toteuttaa tiukempia toimenpiteitä paikallisesti huonontuneen terveystilanteen sattuessa.

Ei ole yllättävää, että ammattilaiset arvostavat tätä kiihtyvyyttä. ”Meillä ei ole ollut pysyviä esityksiä viidentoista kuukauden ajan. Siellä voimme jatkaa tyydyttävin ehdoin. “, iloitsee Malika Séguineau, Musical and Variety Show -syndikaatin (Prodiss) toimitusjohtaja. “Mahdollisuus antaa konsertteja ulkona ilman ulottuvuusrajaa, pysyvän yleisön edessä ja ilman naamiota, siitä hetkestä lähtien, kun katsojilla on terveyskortti [obligatoire au-delà de 1 000 spectateurs], on todellista edistystä ”, on runsaasti Jérôme Tréhorelia, Vhaiilles Charrues -festivaalin johtajaa Carhaixissa.

Sinulla on 53,47% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

saat lisätietoja