July 28, 2021

Ison-Britannian terveysministeri Matt Hancock eroaa terveyssääntöjen rikkomisen jälkeen

“Asia on päättynyt”, Boris Johnson ilmoitti perjantaina 25. kesäkuuta voimakkaan kauhan jälkeen Aurinko paljastaa avioliiton ulkopuolinen suhde Matt Hancockin, hänen terveysministerinsä, ja yhteistyökumppanin kanssa vastoin saniteettien etäisyyden sääntöjä. Herra Hancock ei kestänyt 24 tuntia: lauantaina 26. kesäkuuta kunnianhimoinen konservatiivien kansanedustaja, joka oli etulinjassa pandemian alusta lähtien, ilmoitti esittäneensä erouksensa Ison-Britannian pääministerille lyhyessä videossa, joka lähetettiin verkko sosiaalinen Twitter.

“Haluan pyytää vielä kerran anteeksi, että en ole noudattanut suosituksia, ja anteeksi perheelleni ja sukulaisilleni siitä, että he ovat alistaneet ne suosituksiin [ce scandale] », sanoi 42-vuotias Matt Hancock ja lisäsi sen “Edustan varajäsenten penkistä tukemaan edelleen hallitusta ja pääministeriä, jotta voimme päästä pois tästä pandemiasta, kun olemme niin lähellä sen loppua, ja rakentaa itsemme uudelleen paremmin”.

Perjantaina brittiläisen tabloidlehden ensimmäisessä painoksessa oli valokuva, joka oli hieman epäselvä, mutta jätti vähän tilaa epäillä. Tässä valvontakameran kuvakaappauksessa (joka on peräisin 6. toukokuuta terveysministeriön tiloissa) voimme nähdä terveysministerin suutelevan naista täynnä suua. Tämä on yhteistyökumppani Gina Coladangelo, 43. Lauantai Aurinko latasi vielä itsestään selittävän lyhyen videon.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Ison-Britannian terveysministeri Matt Hancock tarttui afääriin keskellä pandemiaa

“En kunnioittanut sosiaalisen etäisyyden sääntöjä”

Hancock on naimisissa kolmen lapsen kanssa, ja Mr.minä Coladangelo on yhteydessä Oliver Tressiin, joka on valmisvaatemerkin Oliver Bonas perustaja. Mutta skandaali ei ole täällä: toukokuun alussa brittien ei edelleenkään pitänyt olla läheisessä yhteydessä kuplan tai kotitalouden ulkopuolisiin ihmisiin – tämä suositus nostettiin vasta 17. toukokuuta.

Näitä “sosiaalisen etäisyyden” sääntöjä Matt Hancock ei ole koskaan lakannut muistuttamasta niitä. Esimerkiksi 16. toukokuuta suorana Sky News -kanavalla tämä koulutettu taloustieteilijä ja entinen valtiovarainministerin George Osborne’n yhteistyökumppani vahvisti edelleen: ”Meidän kaikkien on oltava varovaisia, tiedämme kaikki riskit, ulkona tapaaminen on parempi kuin sisätiloissa. “ Vuonna 2020 hän oli ollut yksi ankarimmista tähtiepidemiologia Neil Fergusonia vastaan ​​ja toivonut eroavansa hallitusta neuvoneesta tiedeneuvostosta Daily Telegraph paljasti, että hän sai naisen kotiinsa ensimmäisen lukituksen aikana.

Sinulla on jäljellä 61,01% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.hyödyllisiä vihjeitä