August 2, 2021

hallitus vaatii “massiivista” rokotusta “nopean neljännen aallon riskin” edessä

Kilpailu aikaa vastaan ​​Pariisissa nyt vallitsevan Delta-variantin leviämisen edessä on käynnissä. Hallitus pyysi jälleen keskiviikkona 7. heinäkuuta a «Massiivinen rokotus» vastaan ​​Covid-19, joka on “Trumpetti” kohdata “Nopean neljännen aallon riski” Delta-variantin nousun myötä. Covid-19: lle omistetun terveyspuolustoneuvoston ja sen jälkeen ministerineuvoston lopussa hallituksen tiedottaja Gabriel Attal ilmoitti maanantaina uuden terveyspuolustoneuvoston pitämisestä, jonka pitäisi tutkia mahdollista pakollista rokotusta tietyille ammateille. ja mahdollisuus terveystodistuksen jatkamiseen.

Hallitus työskentelee kaikkien mahdollisten skenaarioiden parissa, kun taas Delta-muunnos edustaa nyt noin 40 prosenttia Covid-19-tapausten määrästä Ranskassa. Ilmaantuvuusaste kasvaa yhdellätoista Ranskan pääkaupunkiseudulla, ja varoitusmerkit lisääntyvät tämän tarttuvampana pidetyn vaihtoehdon vuoksi, lisäsi Gabriel Attal. Esiintyvyysaste, toisin sanoen havaittujen tapausten määrä 100 000 asukasta kohti, kasvoi 20% yli seitsemässä päivässä, hän sanoi.

Esiintyvyysaste yli 50/100 000 Pariisissa

Covid Tracker -sivuston tiistain mukaan pääkaupunki on tarkistanut esiintyvyysasteensa yli 50 ja saavuttanut 54: tä 100 000 asukasta kohti. Se on ainoa osasto, joka palautetaan hälytyskynnyksen yläpuolella. Tämä ilmaantuvuusaste on nyt suurempi kuin Landesissa, jossa viranomaiset olivat viivästyneet terveystoimenpiteiden poistamista, joka on nyt 50.

20–29-vuotiaiden ilmaantuvuus laski Pariisissa viikossa 47: stä 124: een, raportoi Pariisilainen Keskiviikko. 10-19-vuotiaiden keskuudessa se nousi 28: sta 95: een. “Nämä indikaattorit pysyvät suhteellisen matalalla tasolla edellisen aallon huippuun verrattuna (ilmaantuvuusaste ylitti 500 Pariisissa maaliskuun lopussa). Mutta ne ovat varoitusmerkki, kun taas uudelleen avaamisen viimeinen vaihe alkoi 30. kesäkuuta ”, kirjoittaa päivittäin. Yökerhojen on tarkoitus avata uudelleen 9. heinäkuuta.

Yli puolessa positiivisista testeistä Pariisissa on nyt L452R-mutaatio ja “Valtava enemmistö” heistä on Delta-muunnosta Public Health Francen mukaan. Tämän tilanteen hoitamiseksi viranomaiset panostavat rokotuksiin, kuten Ile-de-Francen alueellisen terveysviraston pääjohtaja korostaa, Aurélien Rousseau Twitter-tilillään tiistaina : ”Delta-variantti etenee hyvin nopeasti. Se edustaa nyt yli puolta Pariisin tapauksista. Olemme täysin mobilisoituja katkaisemaan kontaminaatioketjut, mutta vain rokotukset antavat meille mahdollisuuden paeta syntymästä. “

Maailmahyödyllinen sivusto