July 31, 2021

Medicare pystyy lähettämään rokottamattomien nimet hoitaville lääkäreille

Vihreä valo, joka oli kauan myöhässä kilpailussa aikaa vastaan, osallistui Pariisissa nyt vallitsevan Delta-variantin leviämiseen. Ammattiliittojen kutsumana, hallituksen lupaama, luettelon lähettäminen potilaille, joita ei ole rokotettu Covid-19: lle, lähetettiin liberaaleille lääkäreille kansallisen tietotekniikan ja vapauksien komission (CNIL) haluttomuudesta, joka antoi lopulta julkisen myönteisen lausunnon. keskiviikkona 7. heinäkuuta.

  • Sosiaaliturva voi välittää rokottamattomien potilaiden nimet

Medicare voi lähettää Covid-19: ää vastaan ​​rokottamattomien potilaidensa nimet hoitohenkilöstölle tämän ilmoituksen mukaan. Henkilötietojen sandarmi, joka muistuttaa meitä olevansa «Ja periaate (…) ei suotuisa “ väittää tällaisena toimenpiteenä, että terveystilanne voi perustella luettelon lähettämisen turvallisella tavalla hoitaville lääkäreille, “Mutta vain jos he pyytävät sitä”.

CNIL pyytää myös, että lääkärit velvoitetaan tuhoamaan luettelo valistuskampanjan lopussa. Kansallisella sairausvakuutuskassalla (CNAM) olisi myös oltava lupa ottaa yhteyttä rokottamattomiin ihmisiin, mutta CNIL pyytää sitä tekemään ensisijaisesti niiden kanssa, joilla ei ole hoitavaa lääkäriä, jotta vältetään “Liialliset vaatimukset”. Lisäksi toimilla, joita ei ole rokotettu, ei pitäisi pyrkiä“Yritä vakuuttaa heidät”, mutta vain tiedottaakseen ja herkistääkseen heitä, täsmentää CNIL.

”CNIL: n lausunnon kanssa (…) voimme lähettää rokottamattomien potilaiden luettelon hoitaville lääkäreille sääntelykehyksen kehityksen mukaisesti. Aiomme myös vahvistaa kumppanuutta apteekkien kanssa, jotka ovat todellinen yhteyspiste esimerkiksi diabeetikoiden tai verenpainetaudin kanssa. “, sanoi keskiviikkona kansallisen sairausvakuutuskassan pääjohtaja Thomas Fâtome vuonna Kaikuja.

Lisäksi Covid-19-rokotusten edistämiseksi “Tästä eteenpäin kaikki fyysiset tai puhelinkontaktit Medicareen päättyvät hyvin avoimeen kysymykseen, joka seuraa niitä, jotka haluavat, ja ehdottaa rokotuksen kapealla”, sanoo herra Fatome. “Olemme yhteydessä muihin sosiaaliturvarahastoihin, kuten CAF ja vanhuusvakuutus, levittääksemme tätä käytäntöä”, hän lisää.

Medicare jatkaa myös “Kumppanuudet hyväntekeväisyysjärjestöjen, yhteisöjen, sosiaalisten vuokranantajien kanssa, aina läheisessä yhteistyössä ARS: n kanssa” (alueelliset terveysvirastot), hän jatkaa. “Mutta on vielä jonkinlainen tapa edetä. Esimerkiksi kolmasosaa sairaasti liikalihavista potilaista ei rokoteta ”hän korostaa.

Tänä kesänä, “Medicare pysyy täysin mobilisoituna rokotuksiin” ja “Viesti on yksinkertainen: ei ole mitään syytä odottaa lukuvuoden alkuun”, toteaa herra Fâtome. “Rokotus on nyt”, hän vaatii. “Keskukset ovat auki, käytettävissä olevat annokset, kahden annoksen välinen aika voi vaihdella kolmesta seitsemään viikkoon. Voit vaihtaa keskuksen ottamaan ensimmäisen tai toisen pistoksen lomapaikkaasi. Aineellisia esteitä ei ole enää! “, hän päättelee.

Lue myös Covid-19: reagoiminen Delta-variantin uhkaan
  • Esiintyvyysaste ylittää 50 rajan Pariisissa

Covid Tracker -sivuston tiistain mukaan pääkaupunki on tarkistanut esiintyvyysasteensa yli 50 ja saavuttanut 54: tä 100 000 asukasta kohti. Se on ainoa osasto, joka palautetaan hälytyskynnyksen yläpuolella. Tämä ilmaantuvuusaste on nyt suurempi kuin Landesissa, jossa viranomaiset olivat viivästyneet terveystoimien poistamista, joka on nyt 50. Kansallisesti ilmaantuvuusaste on 24 tapausta 100 000 asukasta kohti.

20–29-vuotiaiden ilmaantuvuus laski Pariisissa viikossa 47: stä 124: een, raportoi Pariisilainen Keskiviikko. 10-19-vuotiaiden keskuudessa se nousi 28: sta 95: een. “Nämä indikaattorit pysyvät suhteellisen matalalla tasolla edellisen aallon huippuun verrattuna (ilmaantuvuusaste ylitti 500 Pariisissa maaliskuun lopussa). Mutta ne ovat varoitusmerkki, kun taas uudelleen avaamisen viimeinen vaihe alkoi 30. kesäkuuta “, kirjoittaa päivittäin, kun taas yökerhojen avaaminen on suunniteltu 9. heinäkuuta.

Yli puolessa Pariisin positiivisista testeistä on nyt L452-mutaatio ja “Valtava enemmistö” heistä on Delta-muunnosta Public Health Francen mukaan. Tämän tilanteen hoitamiseksi viranomaiset panostavat rokotuksiin, kuten Ile-de-Francen alueellisen terveysviraston pääjohtaja korostaa, Aurélien Rousseau Twitter-tilillään tiistaina : ”Delta-variantti etenee hyvin nopeasti. Se edustaa nyt yli puolta Pariisin tapauksista. Olemme täysin mobilisoituja katkaisemaan kontaminaatioketjut, mutta vain rokotukset antavat meille mahdollisuuden paeta syntymästä. “

Lue myös Diskot voivat avata uudelleen 9. heinäkuuta, pysyvät konsertit sallitaan 30. kesäkuuta

Maailma AFP: n kanssaLisäresurssit