August 4, 2021

Macron pakotti käyttämään ruuvin uutta kierrosta Delta-muunnosta vastaan

Hengitys on ollut lyhytikäinen. 20. toukokuuta, kun visionäärit palasivat vihreäksi Covid-19-rintamalla, Emmanuel Macron jakoi terassikahvilan pääministerinsä Jean Castexin kanssa iloiten “Vapaus palautettu” ranskalaiset purkamisen ansiosta. Sitten valtionpäämies odotti innolla viisivuotiskautensa loppua harkitessaan uudestaan ​​terveyden kriisin vuoksi keskeytettyjen uudistusten sarjaa. Puolitoista kuukautta myöhemmin herra Macron näkee poliittisen asialistansa jälleen häiriintyneen epidemian jatkumisesta. ” Tämä on Muista viime kesä, virnistää enemmistön virkamiehen. Luulimme, että olemme tehneet Covidin kanssa, mutta lopulta se on palaamassa. ”

Vaikka hän ajatteli voivansa kääntää virussivua, Elysee-vuokraaja on pakko laittaa uusi ruuvin kierros yrittääkseen hillitä Delta-variantin nopeaa etenemistä, erittäin tarttuvaa.

Aihekohtaisen kokouksen jälkeen keskiviikkona 7. heinäkuuta Emmanuel Macron johtaa ylimääräistä terveydenhuollon puolustusneuvostoa maanantaina 12. päivänä. “Useita erittäin toimivia järjestelmiä harkitaan”, selittää valtionpäämiehen sukulainen estääkseen“Neljäs aalto” tule jälleen energisoimaan sairaalapalveluja tulevina viikkoina.

Useita tutkittavia keinoja

Näiden välineiden joukossa on hoitajien pakollinen rokotus. Hallitus aikoo panna tämän velvoitteen täytäntöön esityksellä, joka on esitettävä tiistaina 13. heinäkuuta ministerineuvostossa, jotta se voidaan hyväksyä parlamentissa ennen kuukauden loppua. Hallitus on onnistunut pääsemään yksimielisyyteen kaikkien poliittisten voimien kanssa, lukuun ottamatta varauksilla varustettua La France insoumise -yritystä ja epäedullista kansallista kokousta. Keskiviikkona kokouksen lopussa terveysministeri Olivier Véran ja noin viisitoista alan ammatillista järjestöä kannattivat myös sitä.

Perjantaina 16. työministeri Elisabeth Borne ottaa työmarkkinaosapuolet käsittelemään kurinpitoseuraamuksia kieltäytymisen yhteydessä. Keskustellaan mahdollisuudesta laajentaa pakollinen rokotus muihin luokkiin, jotka ovat yhteydessä kansalaisiin, kuten opettajiin.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Covid-19: hallitus etsii oikeaa annosta rokotusten lisäämiseksi

Toinen tutkittava katu: terveyskortin jatkaminen. Haastattelussa Maailman, “Mr. hallituksen rokotteet Alain Fischer herättää mahdollisuuden tehdä tämän seesamin hallussapito välttämättömäksi elokuvateattereihin, teattereihin tai ravintoloihin pääsemiseksi. Paikat, joihin rokottamattomat eivät päässeet, kannustavat heitä saamaan annoksen. Testit “Henkilökohtaisen mukavuuden vuoksi” ei ehkä enää ole vapaa näille samoille ihmisille lukuvuoden alusta syyskuusta lähtien.

Sinulla on 57,91% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

verkkosivusto täällä