August 1, 2021

sukeltaminen Ranskassa on vastenmielinen Covid-19-rokotetta vastaan

MLAC: t ovat perustaneet lattiansa a “Strateginen sijainti” : “lasten valtakunnan” sisäänkäynnillä, joustavien trampoliinien, karusellien ja puiden kiipeilykurssin välissä heti pysäköintialueen jälkeen. MLAC: t ovat Covid-19-taistelun välittäjiä. Tänä keskiviikkona 7. heinäkuuta joukkueelle (sairaanhoitaja ja neljä agenttia Melunin sairaalasta) tehdään erityisoperaatio Jablines-Annetin vapaa-ajankeskuksessa Seine-et-Marnessa. Koodinimi : ” liikkua kohti “.

Astan Doumbia tuli sisartensa kanssa viettämään päivän vapaa-ajankeskukseen.  Tämä äiti kieltäytyy rokottamasta.  Hän on päättäväinen.  Jablines-Annet, 7. heinäkuuta 2021.

Mene rokotusten vastustuskykyisten luo vakuuttamaan heidät ottamaan askel. Seine-et-Marnessa tämä on osa tehtävää. Rokotusten kattavuus on Ranskan pääkaupunkiseudulla, jonka täydellinen rokotusaste on 31%. Järjestelmää pilotoiva alueellinen terveysvirasto (ARS) on asettanut itselleen tavoitteen “Ansaitse 20 pistettä” kesällä, jotta voidaan välttää epidemian uusiutuminen hallitsemattomana kouluvuoden alkaessa. Strategialla: kohdista ihmiset, jotka eivät lähde lomalle, ja erityisesti nuoret.

Covid-19-rokotus: seurata kampanjan edistymistä

Taivas on uhkaava eikä lämpötila ole oikeastaan ​​kesäinen. Emme hätkää ”Lasten valtakunnassa”. Sovittelijoiden sairaanhoitajakoordinaattori Marie Hubert aloittaa keskustelun “Zozo Bank” -huvilan herrasmiehen kanssa, joka myy “zozoja”, ymmärtää nähtävyyksien liput.

– “Oletko rokotettu? “

– Ei.

– “Aiotko tehdä sen?” “

– Ei.

Anti-Covid-19-sovittelijat keskustelevat päiväkodin animaattoreiden, Landryn ja Candyn kanssa.  Molemmilla on ollut Covid-19, eivätkä he halua rokotuksia.  Jablines-Annet, 7. heinäkuuta 2021.

Viisikymmentäluvun miestä kutsutaan Salim Driesiksi. Kuten useimmat ihmiset, joita hän tapaa virkistyskeskuksessa, hän sanoo “Mieluummin odottaa”, että rokote oli “Tehty liian nopeasti”, mitä “Todiste siitä, että hoitajat eivät halua rokotusta” ja joka tapauksessa hän “Ei mene Intiaan” kun sairaanhoitaja tuo esiin Delta-variantin uhan. Herra Dries pitää aina naamionsa päällä eikä hänestä koskaan puutu vesialkoholigeeliä. Hän tarjoaa meille pullon ja hyväksyy mielellään yhden sovittelijan toimittaman itsetestaussarjan.

“Tämä rokote vapautettiin liian aikaisin”

Boubous ja huntu päähän, Astan Doumbia on varannut itsetestejä. Hänelle, hänen kahdelle sisarelleen ja heidän lapsilleen. Mutta rokotteelle se on ” ei “. “Ei tällä hetkellä, tämä rokote vapautettiin liian aikaisin, normaalisti se kestää vuosia. “ Istuen rannalla penkillä, hän ja hänen sisarensa nauttivat plantainista valmistetusta astiasta. Lapset odottavat, että äidin vihreä valo pulahtaa Marne-veteen. Rokotteen vanhempien suostumus on punainen. ” Ei todellakaan “, varoittaa nuorempaa sisarta Fatoua:

Sinulla on 74,55% tästä artikkelista luettavissa. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Voit kokeilla tätä