July 31, 2021

Tokion olympialaiset suljettujen ovien takana ja hätätilanteessa

Olympialaisten liekki saapui Tokioon perjantaina 9. heinäkuuta melkein uuden olympiastadionin huijauksella, täysin tyhjä. Se annettiin symbolisesti pääkaupungin kuvernöörille Yuriko Koikelle. Tokion olympialaiset, joiden on määrä alkaa perjantaina 23. heinäkuuta, ovat hätätilanteessa suljettujen ovien takana ensimmäiset historiassa, katsojien poissa ollessa näissä olympialaisissa.

Tokiossa ja kolmessa osastossa (Chiba, Kanagawa ja Saitama), jotka muodostavat renkaan pääkaupungin ympäri ja joilla on 34 maan 42 olympiapaikasta, katsojia ei päästetä. Mutta joidenkin urheilutapahtumien pitäisi tapahtua siten, että yleisö on puolitettu Fukushiman, Miyagin ja Shizuokan osastoilla.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Japanissa pelko ”olympiavariaatista”

Saastumistapausten määrän kasvu (lähes 900 laskettu Tokiossa 8. heinäkuuta) – joista 30% johtuu tarttuvammasta Delta-viruksesta – sai hallituksen palauttamaan hätätilan torstaina 7. heinäkuuta, selviytyä neljännestä epidemia-aallosta. Toimenpiteet, joita odotettiin muutaman päivän ajan. 20. Kesäkuuta poistettu hätätila palautetaan 12 säilytetään Tokiossa 22. elokuuta asti. Siksi se on voimassa koko pelien ajan.

“Mitä tuo tarkoittaa? “

Tapahtumapaikkojen sulkeminen yleisölle päätettiin yhteisymmärryksessä Kansainvälisen olympiakomitean (KOK) presidentin Thomas Bachin kanssa, joka saapui Japanin pääkaupunkiin muutama tunti ennen päätöksen ilmoittamista ja jonka on noudatettava kolmen päivän karanteeni. . “Toivomme, että kaikki toimenpiteet toteutetaan, jotta olympia- ja paralympiakisat olisivat turvallisia japanilaisille ja osallistujille”, hän sanoi online-tapaamisen jälkeen pääministerin ja Japanin virkamiesten kanssa olympialaisissa. Se on “Sydäntäsärkevä », Reagoi Mminä Tokion kuvernööri Yuriko Koike kutsumalla kansalaisiaan seuraamaan koettelemuksia kotoa. Jo ostetut liput hyvitetään. “Pelit ilman katsojia, mitä se tarkoittaa? Ne oli yksinkertaisesti peruutettava! “, kansallisen televisiokanavan NHK kyseenalaistama ohikulkija menettää malttinsa.

Nämä päätökset antavat uuden iskun peleihin, joita ylläpidetään hinnalla millä hyvänsä

Harvinaisissa paikoissa, joihin he pääsevät, katsojien määrä ei saa ylittää puolta heidän kapasiteetistaan. Olympialaisten järjestäjät ovat myös pyytäneet yleisöä pidättymään osallistumasta maratonitapahtumiin, jotka järjestetään Sapporossa. Keisarin läsnä ollessa pidettävä avajaisseremonia pidetään myös katsojien poissa ollessa. Päivittäisen mukaan Asahi Shimbunjärjestäjät pyrkivät myös rajoittamaan tapahtumaan kutsuttujen virallisten henkilöiden määrää.

Sinulla on 56,47% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

tarkista viittaukseni