August 3, 2021

“todennäköinen” yhteys sydänvaivojen ja tiettyjen rokotteiden välillä WHO: n mukaan

Pandemia on tappanut maailmanlaajuisesti vähintään 4 miljoonaa ihmistä taudin puhkeamisen jälkeen joulukuun 2019 lopussa Agence France-Pressen (AFP) virallisista lähteistä perjantaina keskipäivällä laatiman raportin mukaan.

Yhdysvallat on eniten kärsinyt maa, jossa yli 606 000 kuolemantapausta on kirjattu yli 33 miljoonaan tapaukseen. Seuraavat Brasilia (531 000 kuollutta), Intia (406 000 kuollutta), Meksiko (234 000) ja Peru (194 000). Nämä kansallisten terveysviranomaisten päivittäisiin raportteihin perustuvat luvut ovat yleensä aliarvioituja. Maailman terveysjärjestön (WHO) arvioiden mukaan kuolemantapaukset voivat olla kaksi tai kolme kertaa korkeammat.

  • “Todennäköinen” yhteys sydänongelmien ja tiettyjen rokotteiden välillä WHO: n mukaan

Siellä on linkki «Todennäköinen» sydämen tulehdustapausten ja Messenger RNA Covid-19 -rokotteiden injektion välillä, mutta näiden seerumien edut ovat suuremmat kuin riskit, WHO sanoi perjantaina vahvistaen amerikkalaisen asiantuntemuksen.

Rokotusten osalta Senegal, useat eurooppalaiset instituutiot ja maat sekä erityisesti Yhdysvallat ilmoittivat perjantaina Dakarissa allekirjoittavansa 200 miljoonan euron sopimuksen, jolla pyritään rahoittamaan Covid-rokotteita valmistavan tehtaan perustaminen tähän Länsi-Afrikan maahan. 19 ja muut endeemiset sairaudet.

Päällä Latvia, armeijan komento määräsi perjantaina, että kaikki urasotilaat rokotetaan Covid-19: tä vastaan ​​ennen ensi elokuuta työpaikan menettämisen tuskan vuoksi.

  • Laajennetut rajoitukset Argentiinassa

Rajoitusrintamalla Argentiinalainen, hallitus pidensi terveysrajoituksia perjantaina 6. elokuuta asti. Rajasulkemiset pysyvät voimassa, mutta maahan saapuvien argentiinalaisten ja asukkaiden määrää on lisätty

  • EU: ennätysmäärä kuolemia vuonna 2020

L ‘Euroopan unioni Vuonna 2020 koronaviruspandemian vuoksi kirjattu ennätysmäärä kuolemantapauksia 60 vuoden aikana ensimmäisten käytettävissä olevien tilastojen jälkeen, mikä johti väestön vähäiseen laskuun, Eurostat sanoi perjantaina.

Maailma AFP: n kanssa

hyödyllisiä vihjeitä