August 2, 2021

jatkettu terveystodistus, maksulliset PCR-testit, pakolliset rokotukset hoitajille …

”Rokotusmobilisoinnin kesä: tähän meidän on pyrittävä.
Rokota mahdollisimman monta ihmistä kaikkialla, milloin tahansa ”
: Emmanuel Macron korosti televisiopuheessa maanantaina 12. heinäkuuta klo 20.00 rokotusten merkitystä terveydentilakriisistä poistumiseksi ja vahvisti hoitajien ja hoitajien rokotusvelvoitteen. Tasavallan presidentti on myös ilmoittanut terveydenhuoltolipun jatkamisesta baareihin, ravintoloihin ja juniin elokuussa ja ilmaisten PCR-testien päättymisestä syksyllä.

Hänen väliintulonsa alkuperäinen tavoite oli asettaa kurssi viiden vuoden kauden kymmenelle viimeiselle kuukaudelle herättämällä uudistuksia, kuten eläkkeitä. Muutaman päivän ajan lisääntyneiden kontaminaatioiden uudelleen aloittaminen sekä syksyn neljännen aallon uhka pakottivat valtionpäämiehen keskittymään puheessaan terveystilanteeseen.

  • Hoitajien ja hoitajien rokotusvelvoite

Emmanuel Macron ilmoitti pakollisesta rokotuksesta sairaaloissa, klinikoilla, hoitokodeissa ja vanhainkodeissa oleville hoitohenkilöstölle ja muulle kuin hoitohenkilökunnalle sekä vanhusten kanssa työskenteleville ammattilaisille ja vapaaehtoisille, myös kotona. Asianomaiset ihmiset “Rokotettava 15. syyskuuta asti” ja tämän päivämäärän jälkeen toteutetaan “Valvonta ja seuraamukset”, hän lisäsi.

Tämän velvoitteen asettava lakiesitys on tarkasteltava 20. heinäkuuta kansalliskokouksen valiokunnassa ja sitten 21. – 23. Heinäkuuta pidettävässä puolivälissä lopullista hyväksymistä varten ennen kuukauden loppua.

Mitä tulee muuhun väestöön, “Tilanteen kehityksestä riippuen meidän on epäilemättä esitettävä itsellemme kysymys pakollisesta rokotuksesta kaikille ranskalaisille, sanoi Emmanuel Macron. Mutta valitsen itseluottamuksen ja kehotan juhlallisesti kaikkia rokottamattomia kansalaisiaan rokottamaan tänään mahdollisimman pian. “

  • Elokuun alku: terveyskortin jatkaminen baareihin, ravintoloihin, juniin, ostoskeskuksiin jne.

Terveystodistusta (negatiivinen testi tai todistus täydellisestä rokotuksesta) jatketaan koko alueella “Vapaa-ajan ja kulttuurin paikat” yli 50 ihmisen kokoaminen 21. heinäkuuta alkaen. Elokuun alusta lähtien tämä passi tarvitaan myös baareihin, ravintoloihin, kauppakeskuksiin, juniin, lentokoneisiin, sairaaloihin ja hoitokodeihin.

Ravintoloiden terveyslupavaatimuksen noudattamatta jättäminen johtaa seuraamuksiin laitoksen sulkemiseen saakka, mukaan lukien johtoryhmän lähteet kertoivat Maailman.

  • Rokotus- ja tehostekampanjoiden nopeuttaminen lukuvuoden alusta

Kouluissa järjestetään lukuvuoden alusta alkaen erityisiä rokotuskampanjoita nuorten rokotusten nopeuttamiseksi. Se on jo avoinna kaikille yli 12-vuotiaille lapsille kesäkuun puolivälistä lähtien.

Syyskuun alusta peräisin oleva palautuskampanja koskee myös tammikuussa ja helmikuussa rokotettuja: “Niiden, jotka rokotettiin ensin, toisin sanoen tammikuussa ja helmikuussa, vasta-ainetaso laskee pian, hän julisti presidentin. Lukuvuoden alusta lähtien perustetaan muistutuskampanja, jonka avulla voit hyötyä uudesta injektiosta.. »

  • Ilmaisten PCR-testien loppu syksyllä

Tasavallan presidentti ilmoitti PCR-testien maksamisesta syksyllä lukuun ottamatta lääkemääräyksiä. “Rokotusten kannustamiseksi testien moninkertaistamisen sijaan”. Tämän toimenpiteen tarkkaa toteuttamispäivää ei kuitenkaan ole ilmoitettu.

  • Tehostettu rajavalvonta

Rajavalvontaa vahvistetaan ”Tästä viikosta (…) vaarallisista maista tuleville kansalaisille, rokottamattomien matkustajien pakollinen eristäminen ”, sanoi valtionpäämies.

  • Martiniquessa ja Réunionissa ilmoitettu terveydentilan hätätila

Martiniquen ja Reunionin epidemian elpymisen edessä terveystilanne julistetaan huomenna ministerineuvostossa. Ulkomaanliikkumiskielto vahvistetaan.

Valtionpäämies perusteli päätöksen, jonka ministerineuvosto ratifioi « riittämätön rokotustaso ” ja ” Korkeapaine “ vieraanvarainen näillä kahdella alueella.

  • Eläkeuudistus aloitettiin “heti kun terveysolosuhteet täyttyvät”

Emmanuel Macron vahvisti maanantaina, että riidanalainen työttömyysvakuutuksen uudistus, jonka valtioneuvosto on keskeyttänyt joidenkin säännösten osalta, toteutetaan “Täysin toteutettu 1On Lokakuu “.

Mitä tulee epidemian alkaessa keskeytettyyn eläkeuudistukseen, se olisi käynnistettävä uudelleen “Heti kun terveysolosuhteet täyttyvät” järjestelmän luomiseksi “Yksinkertaisempi ja oikeudenmukaisempi”, julisti valtionpäämies. “Koska elämme pidempään, meidän on työskenneltävä kauemmin ja eläkkeelle myöhemmin”, jatkoi Emmanuel Macron, joka kannatti uusien tulokkaiden erityisjärjestelmien poistamista.

Emmanuel Macron ilmoitti myös “Sitoutumistulot” työttömille tai kouluttamattomille nuorille, jotka kärsivät erityisesti terveyskriisistä, a ”Velvollisuuksien ja oikeuksien logiikka”.

Maailma

Voit kokeilla tätä