August 2, 2021

Korsikalla juhlalliset klusterit uhkaavat Covid-19: tä kesäkaudella

Lauantaina 10. heinäkuuta klusterien rukousnauhan tunnistaminen Luoteis-Korsikalla Balagessa, mikä johti noin viisikymmentä positiivista tapausta Covid-19: ssä, huolestuttaa viranomaisia ​​suurimmaksi osaksi. Haute-Corsen prefektuuri ja alueellinen terveysvirasto (ARS) vahvistivat yhteisessä julkilausumassa, että kyseiset henkilöt ovat “Ylivoimaisesti Korsikan asukkaat”, “20-35-vuotiaat” osallistunut juhlallisiin tapahtumiin – häät majatalossa ja kaksi yksityistä juhlaa huviloissa – joka tapahtui viikonloppuna 3. ja 4. päivä.

“Nämä Korsikalla toistaiseksi tuntemattomat klusterit johtavat todennäköisesti moniin muihin tapauksiin”, korostaa ennakoitua lehdistötiedotetta “Osaston terveystilanteen vakava heikkeneminen”. Muita infektiokeskuksia on löydetty Ajacciosta juhlailtojen jälkeen, lähinnä laitoksissa, huomautti ARS.

Yhteystapausten seurantamenettelyn perustaminen

Toistaiseksi ARS: n johtaja Marie-Hélène Lecenne vahvisti Maailman – tartunnan saaneisiin henkilöihin on otettu yhteyttä puhelimitse osana yhteyshenkilön seurantamenettelyä ja “Kunnioita eristystä”. “Yleensä heidän terveydentilansa on tyydyttävä eikä aiheuta mitään huolta, vaikka jotkut heistä olisivat oireettomia”, sanoo herraminä Lecenne, iski kotiin esteeleiden merkitys.

“Aikaisempien Haute-Corse-aaltojen aikana meillä on ollut vain klustereita, joissa on enintään kuusi tartunnan saanutta henkilöä, ja työympäristössä”, yksityiskohdat Mejdi Jamel, Haute-Corsen prefektin esikuntapäällikkö. “Jotkut illasta osallistuneet ihmiset sanoivat, että he olivat saastuneita, mutta tulivat silti ilman naamiota ja kunnioittamatta eleitä”, rutto yksi Covid-19-positiivisista potilaista, eristetty hänen huoneistossaan Calvissa.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Covid-19, Delta-muunnos, eläkkeet … Emmanuel Macron odotti kaikilta puolilta ennen puhettaan

ARS odottaa kohdentamisen ja sekvensoinnin tuloksia viikon loppuun mennessä ja tietää, onko Delta-variantti laskeutunut massaan saaren rannikolle. 4. heinäkuuta se on jo tunnistanut neljä ensimmäistä tapausta, jotka on tuotu saaren alueelle.

“Huomenna meillä on globaalimpi näkemys koko saaresta, mutta tämä muunnos kehittyy nopeasti: rokottaminen on solidaarisuus”, vasarat Mminä Lecenne, tasavallan presidentin puheen aattona, jonka pitäisi asettaa uudet terveystoimenpiteet.

Sinulla on jäljellä 40,81% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

lue arvostelu