July 28, 2021

kulttuurimaailmassa pakollinen terveyslippu on vaikeuksia päästä

Ruuvin käännöksen odotettiin olevan, se kuitenkin aiheutti ammattilaisten hämmästyksen. Maanantaina 12. heinäkuuta pitämässään puheessa Emmanuel Macron ilmoitti, että yleisölle avoimiin kulttuuripaikkoihin ei enää pääse terveystodistuksen haltijoita. Toisin sanoen sinun on oltava rokotustodistuksen tai negatiivisen Covid-19-testin haltija päästäksesi elokuvateatteriin, teatteriin, performanssisaliin tai jopa museoon. Tähän asti arvokas seesami on vaikuttanut vain yli 1000 ihmistä vastaanottaviin tapahtumiin, kuten suuriin festivaaleihin tai konsertteihin. Alle 12-vuotiaat lapset pysyvät kuitenkin verovapaina.

Jatkaa : Mitä muistaa Emmanuel Macronin puheesta

“Rokotustasot eivät ole riittävät ja sairaalat ovat paineen alla”, selitti valtionpäämies perustellakseen tätä uutta poikkeuksellista toimenpidettä, joka tulee voimaan keskiviikkona 21. heinäkuuta. Kesän alusta lähtien Covid-19-kontaminaatioiden määrä on todellakin alkanut jälleen kasvaa ja johto pelkää saapumista neljännen aallon, mikä tekisi normaalin toiminnan jatkumisesta hypoteettisen lukuvuoden alkaessa. . “Uusi nopeuskilpailu on käynnissä”, uskoo herra Macron, jolle rokotukset jäävät “Pääomaisuus” epidemian hallitsemiseksi.

Jos hän olisi toistaiseksi vakuuttanut, että terveystodistus ei koskisi “Arjen paikat, kuten ravintolat, teatterit ja elokuvateatterit”, kuten hän selitti haastattelussa alueelliselle lehdistölle 29. huhtikuuta, valtionpäämies uskoo tänään, että ainoa tapa vakuuttaa rokotuksista haluttomat ranskalaiset on päinvastoin pakottaa heidät elämäänsä päivittäin. “Aiomme pidentää terveyslippua niin paljon kuin mahdollista, jotta saataisiin mahdollisimman monet teistä rokotuksiin”, selitti herra Macron varmistaen sen “Meillä on kaikkialla sama lähestymistapa: tunnustetaan kansalaismielisyys ja asetetaan rajoituksia rokottamattomille eikä kaikille”.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Covid-19: terveyskortin velvoite, päänsärky yrityksille

“Vältä uudelleen sulkemista”

Marraskuun 2020 ja toukokuun 2021 välisenä aikana kuuden kuukauden sulkemisen traumaattisena useimmat kulttuurialan ammattilaiset eivät kiistä uusien rajoitusten tarvetta, jos ne antavat heidän pysyä avoimina. “Voimme ymmärtää toteutetut toimenpiteet, koska terveystilanne ei ole hyvä, tunnustaa nykyisen musiikin syndikaatin päävaltuutetun Aurélie Hannedouchen. Kaikki paikat työskentelevät ahkerasti syksyn ohjelmoinnin parissa, haluamme ehdottomasti välttää uudelleensulkemista. “

Sinulla on 51,63% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

sivuston www