August 2, 2021

terveydenhuollon ammattilaisille asetettu rokotusvelvoite ei jätä vastaamatta

Ensimmäinen askel, ennen kuin jatkat eteenpäin. “Meidän on siirryttävä kaikkien ranskalaisten rokottamiseen, koska se on ainoa tapa palata normaaliin elämään”puolusti tasavallan presidenttiä vetämällä a “Uusi nopeuskilpailu” virusta vastaan. Mutta “Ensinnäkin”, terveydenhuoltolaitosten henkilökunta on huolissaan Emmanuel Macronin 12. heinäkuuta ilmoittamasta pääasiallisesta pakkokeinosta Covid-19-rokotusten alalla.

Jatkaa : Mitä muistaa Emmanuel Macronin puheesta

“Hoitohenkilöstölle ja muulle kuin hoitohenkilökunnalle sairaaloissa, klinikoilla, vanhainkodeissa, vammaisten laitoksissa, kaikille ammattilaisille tai vapaaehtoisille, jotka työskentelevät ikääntyneiden tai heikossa asemassa olevien ihmisten kanssa, mukaan lukien kotona, rokotukset tehdään pakollisiksi”, yksityiskohtainen presidentti. Kaikki nämä ammattilaiset “Yhteydessä haavoittuviin ihmisiin” on kaksi kuukautta aikaa päästä hyvään asemaan. “15. syyskuuta alkaen valvontaa tehdään ja seuraamuksia ryhdytään”, hän varoitti esittäen lakiesityksen, jonka mukaan parlamentti kutsutaan koolle ylimääräiseen istuntoon 21. heinäkuuta.

Suuri osa lääketieteellisestä yhteisöstä, joka oli puhunut sen puolesta, pitäisi suhtautua tähän odotettua laajempaan velvoitteeseen. Terveysministeri Olivier Véranin kanssa 7. heinäkuuta pidetyn kokouksen lopussa allekirjoitetussa tekstissä noin viisitoista terveydenhoitoalan ammattilaisten, erityisesti lääkäreiden ja sairaanhoitajien, terveys- ja lääketieteellisten ja sosiaalisten laitosten liittojen puhetta, puhui “Lain antaminen mahdollisimman pian, jos se osoittautuu tarpeelliseksi”.

“Se on vapautus”

“Olemme puolustaneet velvoitetta kampanjan alusta lähtien sekä omaishoitajille että kaikille niille, jotka huolehtivat ns. Hauraista ihmisistä”, muistuttaa Ranskan sairaalaliiton johtaja Frédéric Valletoux. Johtaja kannattaa tämän velvoitteen laajentamista kaikkiin ammatteihin suuren yleisön, kuten opettajien, ravintoloitsijoiden ja palomiehien, yhteydessä. “Tämä mahdollistaisi tämän velvollisuuden hyväksymisen paremmin ja välttäisi leimaavaa vaikutusta”, hän sanoi.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Italiassa hoitohenkilökunnan rokotusvelvollisuus ei ole keskustelun aiheena

Huollettavien vanhusten majoitusliikkeissä (Ehpad) rokotusvelvoite aiheuttaa a “Helpotus”. “Se on vapautus, uskoo Marie Prat, hoitajakoordinaattori Les Cèdresin hoitokodissa Malatavernessa (Haute-Loire). Vanhimmiemme toivoo paluuta normaaliin elämään. Kolmesta saastuneesta asukkaasta meidän on suljettava hoitokoti ulkopuolisille. Ja saastunut hoitaja on poissa työntekijästä, kun meillä on jo julma henkilöstöpula. “

Sinulla on 61,97% tästä artikkelista luettavissa. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Vilkaisua näihin tyypeiin