August 3, 2021

äärioikeisto tarttuu terveyskortin haasteeseen

Kansalliskokouksen (RN) romahtamisen leimaamien alueellisten vaalien seurauksena ja puolitoista vuotta kestäneen terveyskriisin jälkeen, joka jätti vähän tilaa vastustukselle, äärioikeisto näkee vihan, joka seurasi 12.7. Emmanuel Macronille mahdollisuus palata satulaan.

RN: ssä olemme varovaisia ​​äänen suhteen. Presidenttiehdokkaan Marine Le Penin kouluttamiseksi on kyse vihan kanavoinnista näyttämättä vaarantavan puolueen institutionaalisuutta. Lauantaina 17. heinäkuuta Ranskassa järjestetyissä terveyslupien ja rokotusten vastustajien mielenosoituksissa ei ole jälkiä RN: n hallintoelinten jäsenistä, joten kuva on liian riskialtista.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Covid-19: jännitteet terveyslaskun ympärillä

Sen sijaan suosimme heikkoja signaaleja: tässä Louis Aliot uudelleentwiittaa “#DemocraticRegression” ; tehdäminä Le Pen välittää sarakkeen, jonka François-Xavier Bellamy (Les Républicains) tuomitsee hyökkäyksen perusvapauksia vastaan. Kaikki ovat varovaisia ​​keskittämään hyökkäykset vapauksien kentälle, välttäen vihauksia Soaan ja keltaiseen tähtiin kulkueissa, mikä aiheutti raivoa, sekä rokotteen kyseenalaistamisesta. Tältä osin RN säilyttää epämääräisyyden: jos puolueen puheenjohtaja ei julista olevansa vihamielinen sille, hän ei myöskään kehota ranskalaisia ​​rokottamaan.

Philippot esiintyy johtajana

Kadulla löydämme siis mieluummin satelliitit ja äärioikeiston syrjäytyneet mielenosoittajat, kuten Florian Philippot, entinen Kansallisrintaman toinen numero, joka häpeässä kaatui ja lähti vuonna 2017, löysi oman puolueensa. , Les Patriotes. Terveyskriisi oli vaalivaikeuksissa olevalle herra Philippotille mahdollisuus tarttua sosiaalisten verkostojen kautta törkeään puheeseen, flirttailla salaliittoon. Kun olet kutsunut ranskalaisia “Polta heidän naamionsa”, itsensä julistautunut “Vapauden voimat” saa terveyden ohittamaan uuden harrastushevosensa ja vertaa sitä säännöllisesti Kiinan hallinnon joukkovalvontaan.

Se oli hän, joka järjesti “Historiallinen paraati” 17. heinäkuuta Pariisissa, jonka hän huolehti koristelemalla bannereilla puolueensa julistuksen väreissä ”VAPAUS”, mukana a “Florian Philippotin kanssa” huomaamattomampi. Mukana oli myös Nicolas Dupont-Aignan, Debout la Francen presidentti! ja entinen liittolainen Marine Le Pen. Jo vuoden 2022 kampanjassa Essonnen sijainen kutsui lauantaina videolla rokotetun henkilön repimään väkijoukon edessä QR-koodinsa tasa-arvon nimissä.

Sinulla on 28,06% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

tarkista viittaukseni