August 4, 2021

“Olemme aikakokeessa, emme voi enää odottaa”

Mitä mieltä olet hallituksen menetelmästä pakottaa ranskalaiset rokottamaan?

Hallitus meni sinne vähitellen, Ja tämä on hyvä asia. Ensimmäistä vaihetta leimasi puutteen hallinta ja kaikkien tiedossa olivat loogiset priorisointisäännöt. Sitten kelvollisia yleisöjä vähitellen laajennettiin. Saavuimme lopulta tilanteeseen, jossa tarjonta ylitti kysynnän, ajanjakson, jolloin meidän on mietittävä tapaa, jolla kannustamme rokotuksiin.

Kaikenlaisia ​​kampanjoita on toteutettu aktivoimalla tunnettuja vipuja, esimerkiksi saattamalla ihmiset tietämään, että heidät rokotetaan itselleen, mutta myös muille, että Covid on varmasti tauti, joka on joillekin ihmisille riskialttiin, mutta että todellisuudessa Long Covid voi pudota kenellekään jne. Kaikesta tästä huolimatta on huomattava, että osa väestöstä ei rokoteta ja joutuu kohtaamaan uuden variantin syntymisen, päätökset oli tehtävä.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Terveyslupa: miksi johtaja on laskenut tavoitteitaan

Julkisen politiikan on heijastettava sitä, mitä valtaosa haluaa. Suurin osa ranskalaisista on rokotettu tai suostuu rokottamaan, haluavat palata normaaliin elämään, jossa jokainen voi käydä ulkona, työskennellä, opiskella ja saada normaalia hoitoa.

Oliko väistämätöntä asettaa terveysluvan jatkamista?

Tämä olisi ollut mahdollista estää ilman Delta-variantin laajentamista. Ihmiset, jotka ovat rehellisesti vastustaneet rokotuksia, vakuuttuneita antivax-ihmisistä, ovat hyvin pienessä vähemmistössä. Jos annamme ihmisille aikaa ja koulutamme, tulemme vakuuttaviksi, koska rokotuksia vastustetaan paljon harvemmin kuin luulemme. Mutta meidät tarttui erittäin tarttuvaan muunnokseen, eikä kukaan olisi voinut ennakoida sitä. Olemme aikakokeessa emmekä voi enää tuhlata aikaa. Jos haluamme, että lukuvuoden alku sujuu hyvin, kun otetaan huomioon, että täysin immuuni on kuusi viikkoa, on nyt aika toimia.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Louis Fouchén, antivax-lääkärin, paradoksit

Eikö ole vaaraa radikalisoida pidättyvyyttä ja luoda katkeruutta osalle väestöä, joka ei asu hyvin pakotettuna?

Tässä epidemiassa on tapahtunut useita käänteitä, joten sinun on oltava nöyrä ja sanottava itsellesi, että käyttäytyminen ei ole tarkka tiede. Emme voi tietää, luo pakko “reaktanssin”, psykologisen puolustusmekanismin, joka laukaisee tilanteissa, joissa yksilö kokee, että hänen toimintavapauteensa kohdistuu uhka. Voidaan kuvitella täsmälleen päinvastoin.

Kun joitain rokotteita suositellaan ja jotkut ovat pakollisia, mielessämme voi olla jonkinlainen implisiittinen hierarkia, että suositellut rokotteet ovat vähemmän tärkeitä kuin pakolliset rokotteet. Tämä on myös yksi niistä seikoista, jotka voitaisiin ottaa huomioon valtion päätöksessä tehdä tietyistä lapsille tarkoitetuista rokotteista pakollisia. Vaikka on suositeltavaa käydä muita kanavia, jos velvoite otettaisiin käyttöön, se voisi selventää asioita ja osoittaa yksiselitteisesti, että
terveydellä on täydellinen luottamus siihen, että tämä rokote on turvallinen, koska olemme nyt varmoja siitä, että riskit ovat paljon pienemmät kuin yksilölliset ja kollektiiviset edut.

Sinulla on 45,36% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Tarkista tämä linkki tästä