July 31, 2021

yleiskokouksessa jännitteitä terveyden menneisyydestä

Yö kuin kilpailu kelloa vastaan. Edustajat päättivät 21. heinäkuuta varhain aamulla valiokunnan tutkimuksen “Terveyskriisin hallintaan liittyvä” ja sen 646 tarkistusta. Lähes kaksitoista tuntia katkeria keskusteluja ja jännittyneitä keskusteluja parlamentaarikkojen ja terveysministeri Olivier Véranin välillä erityisesti terveyskortin jatkamisesta. Ei ole yllättävää, että tämän neljän päivän aikana suunnitellut kiireelliset olosuhteet punnitsivat keskustelujen laatua siihen pisteeseen asti, että sosialistiryhmä pakotettiin poistumaan kokouksesta vähän ennen kolmea aamulla. ” On turhaa, että ihminen uupuu laitteeseen, joka todellisuudessa ei tuo mitään ja joka on lainsäädäntötyön esitys “, tuomitsi Saône-et-Loiren sosialistivaraavan Cécile Untermaierin.

Tämän ensimmäisen vaiheen valikossa oli kuitenkin lukemattomia arkaluontoisia aiheita: terveydenhuoltolipun laajentaminen vapaa-ajanviettopaikkoihin, alaikäisille ja yleisölle avoimien laitosten työntekijöille, hoitajien pakollinen rokotus, kymmenen päivän eristäminen, loppu ilmaiset PCR-testit, irtisanomislausekkeet, siirtymäkauden hätätilan jatkaminen 31. joulukuuta 2021, terveystodistusten tarkistusmenettelyt… Hallitus toivoo edelleen, että neuvosto hyväksyy nämä uudet rajoittavat toimenpiteet, joista Emmanuel Macron ilmoitti maanantaina 12. heinäkuuta. viikonloppuna lain julistamiseksi elokuun alussa.

Hallituksen huolet

On tullut aika toimeenpanovallan jäsenelle, jonka lähestymistavan taustalla on pääasiassa Covid-19-tapausten räjähdys, joka liittyy Delta-variantin etenemiseen tällä kesällä. “Ranskassa sairaalahoitojen määrä on kasvanut jo kymmenen peräkkäisen päivän ajan (…) ja elvytysten lisääntyminen vakavissa tapauksissa “, Olivier Véran sanoi kuulemistilaisuudessa lakitoimikunnassa tiistai-iltapäivällä. Viimeisen 24 tunnin aikana on todettu hieman yli 18 000 saastumistapausta Ranskan kansanterveystietojen perusteella. “Viruksen liikkuvuus on lisääntynyt noin 150% viikossa: emme ole koskaan kokeneet tätä, emmekä Covidin kanssa [la première souche du virus], ei englanninkielisen variantin, eteläafrikkalaisen eikä brasilialaisen kanssa ”, ilmoitti herra Véranille tällä kertaa kyselyistunnon aikana hallitukselle edustajakokouksessa. Toimeenpanevan hallituksen huolenaiheet perustuvat ensimmäisen aallon kaltaiseen katastrofaaliseen skenaarioon, jossa erityisesti nuorten keskuudessa räjähtävät infektiot aiheuttaisivat haavoittuvimman väestön saastumisen, mikä johtaisi äkilliseen sairaalan palveluiden emboliaan .

Sinulla on 61,78% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

katso tämä sivusto