July 28, 2021

organisaatio, joka on korkean terveydentilan valvonnassa

Tokion olympialaiset ovat luopuneet mistä tahansa juhla-näkökulmasta pakkomielteeksi terveydelle. Japanin hallitus ja järjestäjät ovat moninkertaistaneet ehkäisymenetelmiä ja -toimenpiteitä helmikuusta lähtien huolissaan tällaisen epäsuosittavan tapahtuman vaikutuksista Covid-19-kontaminaatioon.

Viimeisin tähän mennessä tehty päätös johtaja 11. heinäkuuta pyysi verovapaita myymälöitä tarkistamaan asiakkaiden saapumispäivän Japaniin. Tähän sisältyy niiden 14 päivän eristyksen noudattamisen seuranta, jotka heiltä vaaditaan saapuessaan saaristoon ja joka kieltää heitä käyttämästä julkista liikennettä tai olemasta tekemisissä ihmisten kanssa olympialaisten ulkopuolella.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Tokion olympialaiset suljettujen ovien takana ja hätätilanteessa

Olympialaisten osallistujille tämä päätös täydentää Tokiossa määrättyä hätätilaa – joka korjaa baarien ja ravintoloiden sulkemisen klo 20.00 – sekä joukon toimenpiteitä, jotka Tokion 2020 järjestäjätoimikunta kuudessa Playbooksissa. Näiden on tarkoitus taata “Turvalliset ja terveelliset pelit”, jonka uskottavuus on lukita osallistujat terveyskuplaan, mukaan lukien naamion käyttö, etäisyyksien kunnioittaminen ja toistuvat testit välttäen samalla kontakteja paikalliseen väestöön.

Jokainen pelikirja koskee osallistujaryhmää: urheilijoita, lehdistöä, “olympiaperhettä” tai jopa liittojen jäseniä ja muuta markkinointihenkilöstöä. Niissä kuvataan käytökset, joita on noudatettava saavuttaessa, oleskelun aikana ja lähdettäessä.

Karanteeni ohjataan GPS: llä

“Urheilijoita ja virkamiehiä” koskevat toimenpiteet ovat epäilemättä ankarimmat, koska niissä säädetään päivittäisistä testeistä (toimittajille joka neljäs päivä). Heidän liikkumisensa rajoittuvat edestakaisiin matkoihin hotellin ja harjoitus- ja kilpailupaikkojen välillä. Heidän on lähdettävä Japanista koettelemuksensa seuraavana päivänä.

Kaikkien luokkien osalta jokaisen valtuuskunnan tai yrityksen on nimettävä CLO, ”Covid-19-yhteyshenkilö”, joka vastaa yhteydenpidosta järjestäjien kanssa aikataulujen toimittamiseksi.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Tokion olympialaiset: epidemian elpymisen ja kilpailujen ylläpitämisen välillä, Yoshihide Sugan hallituksen pitkäaikainen kiire

Kaikkien osallistujien on ladattava myös kaksi sovellusta, nimeltään Ocha ja Cocoa. Ensimmäinen koskee maahanmuuttomenettelyjä, jopa GPS: llä ohjattavaa karanteenia, sekä päivittäisiä terveysraportteja. Toisen pitäisi helpottaa Covid-19-potilaiden yhteystapausten etsimistä.

Sinulla on 21,73% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

http://www.viaspace.com/includes/magpierss-0.72/scripts/magpie_slashbox.php?rss_url=http://feeds.feedburner.com/siteredhatbeautycom-GoogleNews

suosituin artikkeli