August 3, 2021

Australia ja Uusi-Seelanti vetäytyvät Rugby Union World Cupista

Australia ja Uusi-Seelanti ilmoittivat torstaina 22. heinäkuuta, että he eivät osallistu pelkojen vuoksi Englantiin suunnitellulle Rugby League World Cupille 2021. “Pelaajien terveyden ja heidän turvallisuutensa vuoksi” liittyy Covid-19-pandemiaan.

Kahden ensimmäisen rugbyliiton kansakuntien liitot kehottivat yhteisessä lausunnossa järjestäjiä lykkäämään tätä Englannissa 23. lokakuuta – 27. marraskuuta järjestettyä kilpailua ensi vuoteen.

Lue myös Rugby à XIII: Australia, Occitanie ja Puig-Aubert, ymmärtävät kaiken tästä vähän tunnetusta urheilulajista

Puolustavan mestaruuden Australian piti kohdata Fidži Hullin kaupungissa (itä) ensimmäisenä kilpailupäivänä ja Uusi-Seelanti pelasi Libanonia vastaan ​​Warringtonissa (länsi) seuraavana päivänä.

Pettynyt järjestäjä

Australia ja Uusi-Seelanti sanovat tehneensä päätöksen ottaen huomioon saastumisriskit Englannissa, pahenevan pandemian ja ajan, jonka pelaajien on vietettävä poissa kotoa terveystoimien toteuttamiseksi ennen alkua. kilpailun.

Järjestäjät, jotka vahvistivat viime viikolla, että maailmanmestaruuskilpailut pidetään aikataulun mukaisina päivinä, kutsuivat kahden liiton päätöstä “Pettymys” ja lisäsi, että hänellä olisi voinut olla “Tärkeitä seurauksia rugbyliitolle”.

”RLWC2021 on tiedotettu hyvin lyhyellä varoitusajalla, ja se jatkaa keskusteluja kaikkien osallistujien kanssa sopiakseen parhaasta tavasta eteenpäin. Lehdistötiedote julkaistaan ​​aikanaan ”, he selventivät.

Englannin federaation presidentin viha

Viha oli vieläkin vahvempi Englannin rugbyliiton päällikölle Simon Johnsonille, joka kutsui uusiseelantilaisten ja australialaisten päätöstä a“Itsekäs, itsepäinen ja pelkurimainen”.

“Voisin olla samaa mieltä heidän kanssaan, jos en tiennyt, että Australian urheilijat ovat juuri Tokiossa olympialaisille, että Uuden-Seelannin krikettiläiset ovat pelanneet Englannissa tänä kesänä ja että Australian rugbyliiton joukkue tulee otteluille lokakuussa “vaati Simon Johnson.

“Ei osallistuminen MM-kisoihin ei ollut helppo päätös, mutta meidän on asetettava pelaajien ja johtajien edut etusijalle, heidän suojeleminen on välttämätöntä, puolestaan ​​väitti Peter V’landys, Australian federaation presidentti. Nykyisessä tilanteessa pelaajien ja managereiden turvallisuuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät riskit, joiden on lähdettävä Australiasta turnaukseen tänä vuonna, ovat ylitsepääsemättömiä ”.

Uuden-Seelannin kollegansa Greg Peters puolestaan ​​korosti, että tämä eroamispäätös tehtiin pelaajien ja virkamiesten etujen mukaisesti. “Turnauksen järjestäjät ovat siirtäneet taivasta ja maata toteuttamaan sen, joten päätös ei ollut helppo, mutta Yhdistyneen kuningaskunnan pandemiarintaman tilanne ei osoita pysähtymisen merkkejä. “parantaminen ja pelaajien ja johdon lähettäminen sinne on yksinkertaisesti liian vaarallista”, sanoi herra Peters.

Maailma AFP: n kanssa

http://pages.cs.wisc.edu/~roundy/mrss/scripts/magpie_debug.php?url=https://latestnewshere.xyz/feedsiirry tähän sivustoon