June 24, 2021

5000 QR-koodilla varustettua katsojaa osallistuu Euro 2021 -valmistelupeliin

Ranskan joukkue vietti viimeisen testikierroksen tiistaina 8. kesäkuuta kello 21.10 Bulgariaa vastaan ​​toivoen säilyttävänsä luottamuksensa ennalta ja välttäen loukkaantumiset, viikkoa ennen heidän osallistumistaan ​​Euro-kilpailuun.

Stade de Francen kotelo Saint-Denisissä kuulostaa vähemmän ontelolta kuin viime kuukausina: kutsutaan 5 000 katsojaa, ja Ranskan jalkapalloliitto (FFF) on saanut vapautuksen ulkonaliikkumiskielto- ja terveysrajoituksista, päivä ennen. uusi purkamisen vaihe. Aseistettuna QR-koodilla, joka oikeuttaa rokotuksen tai negatiivisen Covid-19-seulontatestin tuloksen, 800 hoitajalla, 500 opiskelijalla ja 450 palomiehellä, poliisilla ja santarmilla on siten mahdollisuus rohkaista maailmanmestareita ennen vakavia asioita.

Bluesin moraali on korkea, pian kaksi viikkoa Euroopan mestaruusvalmistelujen alkamisen jälkeen (11. kesäkuuta – 11. heinäkuuta). Karim Benzeman palauttaminen uudelleen yli viiden ja puolen vuoden poissaolon jälkeen sujui ongelmitta, Covid-19-seulontakokeet eivät tuottaneet mitään pahoja yllätyksiä, ensimmäinen ystävyysottelu oli muodollinen, keskiviikkona Nizzassa, kymriä vastaan ​​(3). -0), ja Clairefontainen (Yvelines) harjoittelut ovat kaikki iloisempia kuin muut. Mikään ei näytä toistaiseksi häiritsevän Didier Deschampsin valintaa, ei edes euron suuren suosikkiaseman asema, jonka kaikki Euroopan tarkkailijat pitävät hänelle.

“Meitä odotetaan tällä maailmanmestarina, kaikki haluavat voittaa Ranskan joukkueen. Se on selkeä, tarkka ja valmistaudumme vastaamaan kaikkiin näihin haasteisiin ”, aloitti kapteenin, Hugo Llorisin, maanantaina ja esitti luottamusta ja varovaisuutta menestyksen pilareina: “Jos emme osoita nöyryyttä, voimme maksaa siitä korkealla tasolla kalliisti”, julisti hän.

Lue myös Oletko perehtynyt euro-jalkapallon historiaan?

“On aikaa pelata, löytää vertailuarvoja”

Vaikka hän “Vastaaja tulee olemaan”, Didier Deschampsin mukaan Bulgaria, juuttui 71: eene paikka FIFA-rankingissa – sillä ei ole mitään tekemistä Saksan kanssa, joka on ensimmäinen valtava vastustaja, 15. kesäkuuta Münchenissä, tai Cristiano Ronaldon Portugalin kanssa, joka on toinen euron F-ryhmän ogre. Siksi meidän on jatkettava vauhtia ennen suurta kokousta, hienosäätö automatismeja ja rakennettava rytmi. “Tavoitteena ei ole mitata itseään, vaan peliaikaa, löytää vertailuarvoja”, varoittaa Lloris. Mutta ”Päivämäärä, joka on päällämme, on 15. kesäkuuta saksalaisia ​​vastaan. Lähestymistavassa on edelleen muita asioita: adrenaliini, tämä osa tuntematonta ”.

Kylian Mbappén, Karim Benzeman ja Antoine Griezmannin kanssa «Kolmio tai tarvitsee minuutteja kentällä ja Deschamps on jo toistanut, että tämä toinen valmistautumisottelu ei voi olla “Työvoimatarkistus” kuten oli ensimmäinen. Valmentaja palauttaa erityisesti keskipisteen N’Golo Kantén, joka saapui myöhään (kuten Olivier Giroud ja Kurt Zouma) onnistuttuaan Mestarien liigassa Chelsean kanssa. Mutta C1-finaalin paras pelaaja palasi väsyneenä ja jatkoi kollektiivista harjoittelua vasta viikon lopussa.

Pitkän kauden ja lyhennetyn valmistelun jälkeen tuoreus on välttämätöntä, eikä Tricoloreiden hallinta todennäköisesti halua ottaa riskiä fyysisten häiriöiden edessä, jotka vaikuttavat ryhmään muutama päivä ennen Münchenin alkua. Kingsley Coman, Adrien Rabiot (nilkka) ja Lucas Hernandez (polvi) ovat siis epävarmoja, kuten baskilaisen teknikko vahvisti maanantaina, ottamatta kuitenkaan huomioon heidän pakettiaan. Kaksi ensimmäistä treenasivat erikseen maanantai-iltana Stade de Francessa, toisin kuin kolmas.

Mitä tulee Olivier Giroudiin, josta puuttui rytmi Chelsean penkillä vietetyn kauden päätyttyä, hän ei luopunut ” päämäärä “ pitääkseen euron ja hänen on löydettävä tuntemuksia puutarhastaan ​​Saint-Denisissä, jossa hän teki 22 44 kansainvälisestä maalistaan.

Lue myös Euro 2021: Ranska, kaikki joukkueesta

Maailma AFP: n kanssa

Saat lisätietoja