June 22, 2021

Roland Garrosilla Medvedev ja Tsitsipas siirtävät kilpailua savella

“Toivon, että Ranskan yleisö on puolellani. Se auttaa minua paljon. Toivon, että tulevat ihmiset sanovat itselleen: “Ok, hän puhuu ranskaa, hän on mukava … tule, me olemme hänen puolestaan”. » Daniil Medvedev ei ole onnekas yleisön suhteen. Nuoresta venäläisestä oli tullut New Yorkin fanien julkinen vihollinen numero muutaman provosoivan eleen jälkeen ilman varoitusta vuoden 2019 US Openilla. Sen sijaan, että hän olisi heittänyt itsensä pois, hän oli ruokkinut vastoinkäymisiä ja pääsi finaaliin. Ennen selittämistä, ettei ole etsinyt vastakkainasettelua, vaan että olet juuri sopeutunut olosuhteisiin välttääkseen hämmennystä.

“On hyvä olla yleisö, joka on sitoutunut sinun asiaasi”, vaati maailman 2. sijaa Roland-Garrosin alussa, uransa ensimmäisen voiton jälkeen Pariisin savella. Täysin ranskankielisenä Medvedev luotti yleisön apuun hänen puolivälierissä Stefanos Tsitsipasta vastaan ​​tiistaina 8. kesäkuuta. Valitettavasti, aikatauluttamalla kokouksen yön istunto, järjestäjät veivät häneltä odotetun tuen.

Lue artikkelimme vuodelta 2019: Daniil Medvedev, “Mister Nobody”, tuli nopeasti julkinen vihollinen numero yksi

Toisin kuin jalkapallon Blues heidän viimeisessä valmistautumisottelussaan, Bulgariaa vastaan, Roland-Garros ei saanut poikkeusta ennakoida ulkonaliikkumiskiellon siirtymistä kello 23.00 yhdellä päivällä. Ja seuraavan sukupolven kaksi hahmoa – tämän sukupolven, jonka on odotettu vuosien ajan syrjäyttävän trion Nadalin, Djokovicin ja Federerin – ristittelevät miekat Philippe-Chatrierin tuomioistuimen tyhjässä kotelossa.

Ottaen huomioon savikausi – voittaja Monte-Carlossa ja Lyonissa, finalisti Barcelonassa – ja hänen hyvän alunsa turnaukseen, kreikkalainen Stefanos Tsitsipas on suosikki okkerilla Roland Garrosissa. Mutta Patrick Mouratogloun suojelija löytää lemmikkinsä matkalla tiistaina. Seitsemässä radan yhteenotossa Medvedev voitti kreikkalaisen kuusi kertaa, viimeksi viimeisen Australian avoimen turnauksen välierissä helmikuussa.

Medvedev, kone estää

22-vuotiaalle maailman numerolle 5 venäläisen pelaajan peli on suurimmaksi osaksi ratkaisematon pulma. Vaikka Daniil Medvedev ei ole juhlittu liukkaasta tai edes akateemisesta pelistä, se aiheuttaa valtavia ongelmia vastustajilleen. Kone, jolla estetään, tehokas helvetissä. A “Tylsää peliä”, oli heiluttanut Tsitsipasta vuoden 2019 alussa syttyneen uuden tappion jälkeen kilpailijaansa vastaan ​​vuonna 2019, joka sai aikaan kahden miehen välisen sanasodan.

Jos kreikkalainen on sittemmin harkinnut sanojaan ja vakuuttanut Australian avoimen tapahtuman aikana Medvedevin “Pelaa vain älykkäästi ja ohittaa sinut”, nämä kaksi eivät jaa vapaa-aikaa. “Kemiamme ei todellakaan ole paras, mitä löydät radalta, totesi Tsitsipas vuoden 2020 lopussa. Mutta et voi tulla toimeen kaikkien kanssa. En vihaa häntä, mutta luulen, että emme mene illalliselle yhdessä … ”

Stefanos Tsitsipas kohtelee tiistaina valkoista valaansa Roland Garrosin, venäläisen Daniil Medvedevin, puolivälierissä.

Sikäli kuin ulkonaliikkumiskielto edellyttää, Pariisissa ravintolat sulkevat ovensa jälleen tiistaina kello 21.00, ateriaa ei ole pöydällä. Mutta Medvedevin ja saven välinen lisääntyvä romanssi aiheuttaa huolta Stefanos Tsitsipasille. 25-vuotias venäläinen, joka on pudonnut Roland-Garrosin ensimmäisellä kierroksella viimeisten neljän vuoden aikana, julisti kaikille, jotka halusivat kuulla hänen vihamielisyytensä tästä vaativasta pinnasta, johon hän ei voinut laittaa epätyypillistä peliäan. ”Se on minulle pahin pinta maailmassa. Mutta jos haluat olla pölyssä, kuten koira, en tuomitse ”, Hämmentikö hän häntä yksin yksin toukokuun alussa, vaihtuessaan puolta hänen osallistumisestaan ​​(epäonnistui) Rooman turnaukseen.

Mutta ensimmäisestä harjoituksestaan ​​Porte d’Auteuilissa Medvedev tunsi muutoksen. Uudet pallot, jotka sopivat paremmin hänen peliinsä, ja viimein kesytetty pinta, ja tässä on venäläinen puolivälierissä. “Opin, että voin liikkua hyvin savella, havaitsi pelaaja. Näissä olosuhteissa onnistun pääsemään iskuista, jotka eivät salli vastustajan vastahyökkäystä. “

Ei “Big 3” -jäseniä ennen finaalia

Stefanos Tsitsipasin hyökkäävän vastustuksen pitäisi olla tarkastelun arvoinen. Jos hän sijoittaa venäläisen alkuperän kreikkalaisen (hänen äitinsä on entinen Neuvostoliiton tenniskentän mestari) joukkoon “Maan 4 parasta tällä kaudella”, Nadalin, Djokovicin ja Zverevin rinnalla Medvedev on kaukana antautumisesta. ”Täällä, kuten sanoin ennen jokaista peliä, vastustajan on pelattava hyvin voittamaan minut. “

Tsitsipas ei useinkaan löydä avainta venäläisen epätyypilliselle pelille, eikä hän aio muuttaa pelisuunnitelmaansa vastaan ​​sitä vastaan, joka esti tiensä Australian Openin finaaliin. “Minulla on tähän mennessä ollut taso, minusta tuntuu, että minun ei tarvitse ajatella enemmän siitä, kenellä kohtaan tai ei, minun on vain pelattava peliäni ja loput tulevat itsestään”, pitää “Race” -kilpailun numero 1 tänä vuonna (pisteitä keräävä sijoitus kalenterivuoden aikana).

Lue myös Roland-Garros: Rafael Nadal, Roger Federer ja Novak Djokovic taulukon samassa osassa

Rafael Nadal, Novak Djokovic ja Roger Federer puhdistamattomasta pöydän osasta, Tsitsipas ja Medvedev – samoin kuin saksalainen Alexander Zverev – mittaavat mahdollisuuksiaan päästä finaaliin joutumatta törmäämään johonkin “Big 3” -jäsenet. “Mitä myöhemmin tapaamme heitä, sitä parempi meille, myönsi venäläinen sunnuntaina. Rafa on voittanut täällä jo 13 kertaa, hän tuskin menettää yhtään sarjaa, joten paras mahdollisuus on tietää, että pääsemme finaaliin ennen kuin kohtaamme häntä. ” Mutta ennen heijastusta heidän on päästävä läpi vuosineljännesten kuoppa.

Lue lisää täältä