June 24, 2021

Euro, kolminkertainen maksava urheilutapahtuma

TF1, M6, BeIN SPORTS – 11.KESÄKUUTA – 11. heinäkuuta – Jalkapallo

Tutkijat tietävät sen hyvin: joka neljäs vuosi Euroopan kansojen jalkapallomestaruus, joka on nimetty uudelleen Euroiksi, tarjoaa korkean tason spektaakkelin, joka on joskus parempi kuin maailmanmestaruuskilpailujen loppuvaihe. Tätä hulluuden kuukautta odotetaan innokkaasti. Fanien ja … televisioiden myyjien, joiden myynti räjähtää kilpailun lähestyessä.

Vuonna 2016 Ranskassa järjestetyn euron aikana yleisö oli saavuttanut uusia korkeuksia. TF1 oli lähettänyt 21 ottelua, keskimäärin 7,8 miljoonaa katsojaa ottelua kohden, ja huippu oli 9,63 miljoonaa iltatoista ottelua varten. M6 oli mursannut ennätyksensä puolivälierissä Portugali-Wales (20,83 miljoonaa katsojaa, eli 72,9% yleisön osuudesta), jonka se oli perinyt arvontaan. BeIN Sports, koko kilpailua tarjoava palkkatoimittaja, oli puolestaan ​​saanut uusia tilaajia ja korkean tyytyväisyyden.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Euro 2021: Mbappé, arjen “Kylian de Bondy”

TF1, M6 ja BeIN Sports jakavat edelleen kakun tänä vuonna. Tämä epätyypillinen ”Euro 2020”, joka pelattiin… vuonna 2021, ei muuta nimeään – terveyskriisi pakottaa – ja 24 valintaa pelataan ensimmäistä kertaa yksitoista maassa kaikkialla Euroopassa. UEFA: n (2007-2015) puheenjohtajana Michel Platini halusi juhlia kilpailun kuusikymmentä vuosipäivää “tarjoamalla” otteluita isäntämaiden ulkopuolisille maille, mutta moderneilla stadionilla – Bukarest, Kööpenhamina, Glasgow tai eksoottinen Baku.

Finaali M6: lla

TF1 lähettää kaksitoista ottelua, M6 yksitoista – mukaan lukien finaali, joka jaettiin jälleen arvalla. Vain BeIN Sports -tilaajat voivat katsella koko kilpailua. Tämä ärsyttää joitain, jotka ihmettelevät, jos maassa, jossa 70% kotitalouksista ei tilaa maksettua pakettia, on normaalia, että voimme osallistua ilmaiseksi vain 23: een 51: stä tällaisen suositun ja yhdistävän kilpailun kokouksesta. kuin euro. Ja kaipaamaan vain Qatarin kanavalla lähetettyjä julisteita, kuten Englanti-Kroatia (13. kesäkuuta), Belgia-Tanska (17. kesäkuuta) tai Espanja-Puola (19. kesäkuuta)?

Aikataulu lupaa olla kiireinen. Kilpailun alkaessa, tiettyinä päivinä, on suunniteltu kolme ottelua. Ranskan joukkueen ensimmäisen kierroksen kolme ottelua lähetetään salaamattomana M6: lla (Ranska-Saksa, 15. kesäkuuta Münchenissä) ja sitten TF1: llä (Ranska-Unkari, 19. Budapestissa, Ranska-Portugali, 23., aina Unkarin pääkaupungissa).

Lue myös Oletko asiantuntija Euro-jalkapallokaupungeissa?

Euron kulissien takana on myös yleisön kantajia. Kokousten lisäksi oikeuksia omistavat kanavat moninkertaistavat kokoukset ilmassa: kokonaan eurolle omistettuja aikakauslehtiä esittävät Denis Brogniart (TF1), Marie Portolano (M6) tai Darren Tulett (BeIN Sports). Kanavat, jotka myös kehittävät digitaalisia tapahtumia, kuten “Téléfoot la daily” TF1: lle ja “Une hour avant” 6play-palvelussa, M6-ryhmän uusinta- ja podcast-palvelussa.

Vaikka L’Equipe-kanavalla ei ole lähetysoikeuksia, se kattaa kilpailun valtavasti. Neljä suurta päivittäistä tapaamista, klo 9–1, 25 konsulttia ja kolumnistia, viisi erikoislähettilästä stadionien ja harjoitusleirien ympärillä antavat päivittäisen urheilun olla läsnä tapahtumassa. Unohtamatta sivustoaan, Lequipe.fr, joka järjestää aikakirjat, podcastit, raportit ja “100% Euro” -muotokuvat.

Euro 2021 TF1-, M6- ja BeIN Sports -kanavilla 11. kesäkuuta – 11. heinäkuuta.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Euro 2021: turnaus kuin mikään muu

Miksi et kokeile tätä