June 22, 2021

Italia voittaa ohitetun Turkin avausottelussa

Merkintä asiasta kaikin puolin onnistui Italialle, Euro-jalkapallon avaamisen yhteydessä, perjantaina 11. kesäkuuta. Teknisesti, taktisesti ja kollektiivisesti ylivertaiset Roberto Mancinin pelaajat tekivät lyhyen työn erittäin köyhästä Turkista Rooman olympiastadionilla voittamalla 3-0 lähes 16 000 katsojan edessä.

Koe ottelu uudelleen: Italia voittaa suurelta osin Turkkia vastaan ​​kilpailun avausottelussa

Kaikilla rintamilla vakiintuneet Transalpins ovat rakentaneet menestyksensä ja voivat vaatia kilpailun todellisen ulkopuolisen aseman. ”Toivoimme tällaisen kilpailun alkua. Toivon, että italialaisilla oli hyvä ilta, iloitsi ottelun lopusta italialainen valmentaja. Meillä on hyvä tiimi ja olemme tietoisia tehdystä työstä. Mutta parantamisen varaa on vielä. “

Nolla laukausta puoliajalla Turkille

Lähes 16 000 katsojaa kokoontui Rooman olympiastadionille perjantaina 11. kesäkuuta.

Pelin alusta lähtien italialaiset takavarikoivat pallon turkkilaisille, jotka olivat tulleet puolustamaan. Mutta monista mahdollisuuksista huolimatta Ciro Immobilen joukkuetoverit olivat hyvin kömpelöitä. Puoliajalla 14 laukauksella he tekivät vain kolme. Vastakohdassa Burak Yilmazin joukkuetoverit, yksinäiset hyökkäyksen kärjessä, palaavat pukuhuoneeseen ilman lyöntiyrityksiä.

Mutta ensimmäinen tavoite, jonka valitettava Demiral myönsi uudelleen aloittaessaan leirinsä (53e) vahingoitti Güneşin joukkoja, joilla ei koskaan ollut keinoja reagoida. Mikä vielä pahempaa, turkkilaiset moninkertaistivat tekniset virheet, jotta italialaiset saivat sinetöidä pelin lopputuloksen Ciro Immobilella (66e) ja Lorenzeo Insigne (79e).

”Yritimme heikentää niitä alkupuoliskolla pyyhkäisemällä oikealta vasemmalle. Emme olleet aina kovin hyviä risteilläInsigne selitti ottelun lopussa. Yritimme olla nopeampi. Taistelimme alussa, yritimme kiihdyttää, mutta osuimme seinään. Toisella puoliskolla he olivat hieman väsyneempiä, he yrittivät puristaa meitä, mutta tilat avautuivat, ja näimme tuolloin laatumme. “

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Euro 2021: Roberto Mancinin kanssa Italia löytää valon

Mancinin joukkueen, joka on nyt 28 ottelua lyömätön, on tehtävä se uudelleen 16. kesäkuuta, jotta varmistetaan pätevyys sveitsiläistä naapuria vastaan ​​A-ryhmässä. Turkin on aloitettava 4500 kilometrin matka Azerbaidžaniin Bakussa elvyttääkseen Walesia vastaan.

Valikoimamme artikkeleita Euro 2021: stä

Maailma AFP: n kanssa

valitse tämä