June 22, 2021

Nadal-Djokovic tai viimeiset kappaleet ennen aikaansa

Kesämakuihin palanneen Roland-Garrosin valikossa 2021 se on tavallaan jälkiruoka ennen pääruokaa. Koska kohtalo asetti nO 1 maailmanlaajuisesti ja nO 3 taulukon samalla puoliskolla tiesimme, että Novak Djokovic ja Rafael Nadal eivät voineet ristittää miekkoja viimeisellä askeleella serbin mahdollisesta kostosta hänen tappionsa jälkeen vuoden 2020 turnauksessa, syksyisessä versiossa.

”Se on kauan odotettu välierä. Täällä me olemme “, itse sylki nO 1 maailma, tuskin hänen pätevyytensä hankittu italialaisen Matteo Berrettinin kustannuksella, 58e kaksintaistelu espanjalaisen kanssa – hedelmällisin kilpailu tennisessä Chris Evertin ja Martina Navratilovan välillä. – Ilmeisesti olosuhteet ovat perjantaina erilaiset kuin ne olivat viime vuonna viimeisessä. Toivon, että voin pelata korkeammalla tasolla kuin erityisesti kahden ensimmäisen setin taso ”, jonka aikana paikan päällikkö oli nöyryyttänyt häntä, ennen kuin muotoili hänen 13e kruunu (6-0, 6-2, 7-5).

Tarina: Roland Garrosilla Rafael Nadal pidentää hallituskautensa äärettömään

Hänen on erityisesti unohdettava, että hän ei ole voittanut Rafael Nadalia rakastetulla pinnallaan vuodesta 2016 Rooman Masters 1000: n puolivälierissä. Siitä lähtien viidessä maanpelissä hän on varastanut vain kaksi sarjaa.

Mutta Novak Djokovicilla on myös perustellut syyt uskoa siihen. Ensinnäkin, koska hän on ruotsalaisen Robin Söderlingin kanssa yksi ainoista kahdesta, joka on jo saavuttanut kuninkaan tuhoamisen hänen linnoituksessaan Porte d’Auteuilissa (puolivälierissä vuonna 2015). Sitten koska “Tenniksen laatu ja taso[il a] soitti kolme tai neljä viikkoa savella Roomassa [finale face à Nadal], Belgrad [victoire] ja täällä [lui] antaa positiivisten tunteiden tälle ottelulle ”. “Luulen voivani voittaa sen, muuten en olisi täällä”, hän vakuuttaa.

“Mailalla voin epäonnistua, en pään kanssa”

Jo ennen Djokovicin ja Berrettinin välisen ottelun lopputulosta Rafael Nadalia kyseenalaistettiin mahdollisesta tapaamisesta. Edessä nO 1 maailmanlaajuisesti, lentosuunnitelma on perusasiat: “Sinun täytyy pelata paras tennis parhaalla mahdollisella tavalla. Ja se on kova yhtä tennishistorian parhaista pelaajista, tiivistää espanjalaisen. Harjoittelemme, harrastamme tätä urheilua elääksemme näitä hetkiä. “

Ilmoitus siitä, että hän aloittaa suosikkina, on kuin murtautuminen avoimesta ovesta: joka kerta, kun hän saavuttaa viimeiset neljä, Mallorcan on kruunattu, vaikka turnauksen alusta lähtien puolustava mestari on käynyt läpi muutaman reiän. ilmassa ja joskus antoi vaikutelman ikänsä tekemisestä, hän, joka vietti 35 vuotta 3. kesäkuuta 2021.

Sinulla on 55,38% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Mene tähän