June 24, 2021

Roberto Mancinin kanssa Italia löytää valon

Viiden vuoden nälänhädän jälkeen Italia valmistautuu jälleen värisemään maajoukkueensa puolesta. Vuoden 2018 MM-kisojen karsinnattomuuden ja vuoden viivästyneen EM-kisojen välillä Covid-19, viimeinen kuva kansallinen Kilpailun loppuvaiheessa juontaa juurensa maalia, jonka Simone Zaza lähetti taivaalle Bordeaux’n yli epätodennäköisen juoksun jälkeen. Sitten Italia kaatui arvosanoin Saksaa vastaan ​​euron puolivälierissä.

Mutta neljän tähden maan ja kansainvälisen jalkapallon välillä kirjoitettiin, että avioero ei olisi ikuinen. Roomassa 11. kesäkuuta italialaiset aloittivat Euro 2021: n Turkkia vastaan ​​Olympiastadionillaan. Parempi, Italia saapuu maineella: nuorentuneella joukkueella, joka on voittamaton lokakuusta 2018 lähtien ja joka vääntää kaulaansa välttämättömästi odottavan ja spekulatiivisen pelin kliseillä.

Lue myös Jalkapallo: Italia ei pääse vuoden 2018 MM-kisoihin

56-vuotiaana Roberto Mancini käyttää komeaa ja ilmentää tätä uudistumista valmentajana. Aluksi sitä ei kuitenkaan voitettu. Sivusto oli valtava, melkein yhtä herkkä kuin kaivaa metrolinjaa Rooman kellariin. Legendaarinen Sampdoria Genovan hyökkääjä vuosina 1980-1990 onnistui 14. toukokuuta 2018 Gian Piero Venturalla, joka erotettiin virastaan ​​poistamisen jälkeen pudotuspeleissä marraskuussa 2017 Ruotsia vastaan: ensimmäistä kertaa vuodesta 1958, Italia ei ollut vieras MM-kisoissa. Tämä maanjäristys maksoi jopa Italian federaation (FIGC) presidentin, Carlo Tavecchion, paikan.

“Ympäristön skeptisyys”

Mancini “Valittiin aikaan, jolloin Italian federaatio oli kriisissä eikä sillä ollut presidenttiä, toimittaa Enrico Curro, toimittaja Tasavalta. Tämä on Alessandro Costacurta, FIGC: n varajohtaja nimitti CONI [Comité national olympique italien], kuka teki tämän valinnan. Valinta, joka osoittautui erinomaiseksi ”.

Alessandro Costacurta, AC Milanin entinen puolustaja työntää entisen joukkuetoverinsa tuleen. Vastaanotto on melko viileä. Mancinilla on edessään tietty varanto huolimatta ansioluettelosta, joka on varustettu kolmella Italian liigan tittelillä Inter Milanin kanssa ja toisen Englannissa Manchester Cityn johdolla.

Lue myös Euro 2021: Italia, kaikki joukkueesta

Enrico Curro esittää syyn: pettymyksen, joka on hänen silmissään uskottavampi kuin likainen suu rikos tälle italialaisen tyylikkyyden edustajalle. «Lskeptisyys kohdistui paljon enemmän maajoukkueeseen kuin Roberto Manciniin, jatkaa toimittajaa. Tämän maailmanmestaruuskilpailun ehtojen jälkeen kuka tahansa olisi ollut tervetullut tällä tavalla. Mutta kyllä, ehkä alussa Mancinilla oli enemmän kuvaa klubivalmentajasta kuin potentiaalisesta johtajasta. “

Sinulla on 64,31% tästä artikkelista luettavissa. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

viittaus