August 1, 2021

muotojen ja vammojen välillä, Belgia ilman varmuutta

Eden Hazardin kausi aloittaako hän todella eurolla? Real Madridin belgialainen pelaaja lähestyy tätä tapaamista enemmän epäilyksillä kuin varmuudella fyysisestä kunnostaan ​​ennen Belgian ensimmäistä ottelua lauantaina 12. kesäkuuta Venäjää vastaan. Viimeisin häiriö: a “Reiden epämukavuus” mikä esti laitaa pelaamasta viimeistä ottelua Espanjan mestaruudesta (La Liga) ja punnitsi hänen valmistautumistaan ​​Punaisiin Paholaisiin.

Lue myös Euro 2021: Belgia, kaikki joukkueesta

Belgioiden kahdessa ystävyysottelussa (Kreikkaa ja Kroatiaa vastaan) Hazard pelasi vain kymmenen minuuttia. Lehdistötilaisuudessa 31. toukokuuta 2021 pelaaja myönsi, ettei hän ollut vielä käynyt “100%” : “Tulen olemaan jälleen hyvä, kun menen sen jälkeen, kun saan itseluottamukseni takaisin ja kun reisi ja nilkka eivät satuta ollenkaan.” “

Jos hän toivoo pääsevänsä Venäjää vastaan, Hazard ei ehkä pysty pelaamaan koko peliä. “Voisiko Eden pelata 90 minuuttia Venäjää vastaan?” Se on toinen kysymys ”, varoitti Belgian espanjalaista valmentajaa Roberto Martinezia täsmentäen, että jos “Joidenkin pelaajien on oltava 100% valmiita tällaiseen kilpailuun, myös Edenin kaltainen pelaaja voi luottaa kykyihinsä”.

Noin kymmenen loukkaantumista kahden vuoden aikana

kuitenkin Eden Hazardin kykyjä on usein pidätetty kahden viime vuoden aikana fyysisten ongelmien kertymisen vuoksi. Halkeilu oikeassa fibulassa, repeämä reidessä, mikrohalkeamia oikeassa jalassa, lihasvaurio oikeassa psoassa (lihas, joka ulottuu lannerangan kummallekin puolelle)… Pelaaja on kokenut noin kymmenen loukkaantumiset allekirjoittamisen jälkeen Espanjan pääkaupungissa kesällä 2019 115 miljoonalla eurolla – puhumattakaan Covid-19: stä marraskuussa 2020 – viettävät yhtä paljon aikaa sairaalassa kuin kentällä.

Ensimmäisellä kaudella hän pelasi vain 16 peliä La Ligassa ja 6 Mestarien liigassa. Tänä vuonna luvut ovat vielä pienemmät: 14 peliä La Ligassa ja 5 Euroopan Cupissa. Hänen aloituksensa 6. kesäkuuta Kroatiaa vastaan ​​oli minitapahtuma: hän ei ollut esiintynyt belgialaisessa pelipaidassa marraskuusta 2019 lähtien. Ikuisuus vuoden 2018 maailmanmestaruuskilpailujen toiseksi parhaimmalle pelaajalle ja Punaisen Panettelijan kapteenille Venäjän maaseudulla.

Siitä asti, kun hän allekirjoitti Madridissa, laiturin ei tiedetty olevan hauras. Mutta ensimmäisistä askeleistaan ​​Espanjan pääkaupungissa Hazardia on kritisoitu, ja erityisesti media ja tarkkailijat kyseenalaistavat hänen elämäntavansa. Siitä lähtien epäilyt ovat lisääntyneet ja hänen oleskelunsa Madridissa nähdään «Crash industriel», entisen belgialaisen jalkapalloilijan Alexandre Teklakin ilmaisun mukaan.

Sinulla on jäljellä 55,94% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

artikkeli