August 1, 2021

Nyonin silmä, armeijan rokottajat ja kiistanalainen polvi

  • Näytteillä : Venäjä – Belgia

Venäjän valinnan harjoittamisen aikana Sbornaïa Blegiquea vastaan ​​ottelunsa aattona Pietarin Krestovsky-stadionilla.

On tunnettua, että belgialaiset ottavat euron käyttöön lauantaina 12. kesäkuuta kello 21. Punaiset perkeleet kuljettavat neljännen kerran kolmen vuoden aikana Pietarin Krestovski-stadionin nurmikkoa, jossa viimeisen vierailunsa aikana marraskuussa 2019 he olivat mursanneet saman Sbornaïan (4-1) saadakseen karsintaryhmänsä ensimmäisen sijan.

Toistaiseksi Venäjältä on puhuttu pikemminkin sen vastustamisesta Ukrainan valintapaidoille. Silti Sbornaïa, paljastus vuoden 2018 maailmanmestaruuskilpailuista maan päällä – se saavutti siellä puolivälierät – haluaa vahvistaa mahdollisuuden, joka näkyi kolme vuotta sitten. Stanislav Tchertchessovin miehet, joista suurin osa pelaa kotimaisessa mestaruudessa, pystyvätkö he hyödyntämään vähentyneen belgialaisen joukkueen heikkouksia? Ensimmäisen mantereen kruunajaisen etsimiseksi Roberto Martinezin valmentaman valinnan on kohdeltava epävarmassa muodossa oleva Eden Hazard ja hänen pylväistään puuttuvat Kevin De Bruyne ja Axel Witsel.

Venäjä – Belgia, lauantaina 12. kesäkuuta klo 21 M6- ja BeIN Sports 1 -kanavilla (ja suorana lähetyksenä Le Monde. Fr)

Perjantaina Roberto Mancinin valmentama Italia voitti euron avausottelun aikana (3-0) Turkkia ja sen tähti hyökkääjä Burak Yilmazia vastaan.

Lue myös Euro 2021 jalkapallo: otteluiden aikataulut, tulokset ja sarjataulukot
Aaron Ramsey ystävyysotteluissa Ranskaa vastaan ​​2. kesäkuuta 2021.

Euro 2021: n Walesin joukkueella ei ole enää paljon tekemistä sen kanssa, joka pääsi semifinaaliin vuonna 2016. Nuorentunut, se antaa paljon toivoa johtajilleen, kuten Aaron Ramsey, loistava viimeisessä mantereen turnauksessa. Mutta kuten laitahyökkääjä Gareth Bale, Juventus Torinon keskikenttäpelaajalla on ollut vaikea kausi. Fyysisten ongelmien vaivaama Ramsey on aloittanut vain 19 peliä kaikissa kilpailuissa.

Arsenalin entinen pelaaja myönsi äskettäin, että hän oli mobilisoinut omat fysioterapeutinsa valmiiksi ennen kilpailun alkua. Ellei viime hetken uusiutumista tapahdu, veto onnistuu. Hänen pitäisi olla haltija pääsemään Red Dragonsin juoksuun lauantaina klo 15 Sveitsiä vastaan. Tappio vaarantaisi suuresti mahdollisuudet päästä Italian ja Turkin kanssa homogeenisen ryhmän peränneelle Walesille.

  • sillä välin : piilota polvi, jota en näe

Skotilaiset eivät laske yhtä polvea maahan ennen D-ryhmän kokoustensa alkua, mieluummin tuomitsevat rasismin muuten. Valmentaja Steve Clarkelle tämän eleen merkitys – joka on syrjinnän torjunnan symboli – oli “Hieman laimennettu”.

Polvistua tai ei polvistua, tässä on kysymys? Englantilainen naapuri päätti: Kolme lionia ottavat turnauksen aikana huomioon heijastuksen. Mutta kiista on jyrisevä ja osa hänen majesteettinsa pelaajista karkasi Middlesbrough’n yleisöstä ennen ystävyysotteluja Itävallan (1-0) ja Romanian (1-0) kanssa.

Irlannin ja Unkarin ystävyysottelun aikana Budapestin Ferenc-Szusza -stadionilla 8. kesäkuuta.

Keskustelu kutsuttiin myös Unkariin, joka on yksi turnauksen isäntämaista, jossa pääministeri Viktor Orban puolusti katsojien pilliä irlantilaisen valintakokouksen yhteydessä Budapestissa pidetyssä kokouksessa. “Tämä ei ole ratkaisu” tuoda sellaisia “Taakka” moraalinen ja historiallinen maassa Unkarissa, joka “Ei ole koskaan ollut mukana orjakaupassa”, väitti autoritaarinen hallituksen päämies.

  • Kattoikkunassa: Espanja lähettää armeijan Rojalle

La Rojan keskushyökkääjä Gerard Moreno saa rokotteen Covid-19: tä vastaan ​​perjantaina 11. kesäkuuta Madridissa.

Peläten klusterin maajoukkueensa riveissä positiivisten Sergio Busquetsin ja Diego Llorenten SARS-CoV-2 -testien jälkeen – jälkimmäinen osoittautui lopulta negatiiviseksi – Espanja lähetti perjantaina armeijan rokottamaan La Rojan pelaajia. Se on kolme päivää ennen avaavaa otteluaan turnauksessa Ruotsia vastaan.

“Olemme varmoja, että VAR on erittäin hyödyllinen tämän euron aikana, ja uskomme, että meillä on maailman paras VAR”

UEFA: n erotuomareiden pomo, italialainen Roberto Rosetti, on luottavainen, kun Video Assisted Refereeing (VAR) debytoi eurolla kolme vuotta MM-kisojen käyttöönoton jälkeen. Siksi 22 videoapulaista tukee 18 tuomaritiimiä, tarkemmat tiedot UEFA: n verkkosivuilta. He sijaitsevat Nyonissa, Sveitsissä, UEFA: n päämajassa, johon on perustettu kaksi “VAR-huonetta”. ”Tavoitteena on, että he ovat tarkkaavaisia, selkeitä ja osoittavat johdonmukaisuutta ja yhdenmukaisuutta interventioissaan. “

  • Sinisen taivaan kulma: Kroos onnellinen löytäessään Benzeman

“Poissaololle ei ole koskaan ollut urheilullista syytä” Karim Benzeman ranskalaisjoukkueesta arvioi Real Madridin joukkuetoverinsa Toni Kroos, joka valmistautuu kohtaamaan hänet tiistaina 15. kesäkuuta Mannschaftin kanssa. Maailmanmestari vuonna 2014, keskikenttäpelaaja lisäsi:

”Minulle on ilo löytää hänet kentältä, vaikka tällä kertaa se olisi häntä vastaan. Mutta luotan takalinjaamme. “

31-vuotias puhui myös ranskalaisen ryhmän yksilöllisestä laadusta, jonka hän arvioi «Valtava»ottaen huomioon, että Saksa “Ei tarvitse piiloutua Ranskan edessä”.

  • Covidomètre: la Sbornaïa perd Mostovoy

Turnaukseen pääsyn aattona, Venäjää vastaan ​​lauantaina, Venäjällä on jo pelaaja. Laituri Andrey Mostovoy on testannut positiivisen SARS-CoV-2: n suhteen. “Tekninen henkilökunta teki päätöksen kutsua puolustaja Roman Evgenjev hänen tilalleen”, Sbornaïa sanoi Telegram-sivullaan.

Lue myös Saniteettikuplien ja rajoitettujen mittareiden välillä stadionilla, euro Covid-tilassa

MaailmaMinun selitykseni