July 31, 2021

Karim Benzema, altruismi kramppien päässä

Espanjassa sanotaan, että huono maine tappaa. Mutta tällä Pyreneiden puolella hän melkein lopetti Karim Benzeman kansainvälisen uran. Viime vuosina ero on kasvanut jalkapalloilijan kanssa, joka hän on aina ollut, ja hänen kuvastaan ​​suuressa yleisössä. Mutta 33-vuotiaana entinen kielto – hänet syytetään lokakuussa, jos epäillään yrittää kiristää Mathieu Valbuenan sekstape – tietää hämmästyttävän armon tilan palatessaan bluesin kanssa viisi vuotta hyllystönsä jälkeen. Hänelle asetetut odotukset vastaavat hänen upeaan kuntoutukseensa ennen Ranskan joukkueen debyyttiä Euro 2021: ssä Saksaa vastaan ​​tiistaina 15. kesäkuuta Münchenissä.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Euro 2021: Karim Benzeman paluu, ensisijaisesti Didier Deschampsin urheilutapahtuma

Kaukana kliseistä hänen oletetusta itsekkyydestään tai, mikä vielä pahempaa, poliittisista koettelemuksista pahalla ranskalla, Karim Benzema on ainutlaatuinen maalintekijä, mutta myös luokittelematon esteetti, joka ei koskaan uhraa kauneutta tehokkuuden vuoksi. Kun muut keskushyökkääjät elävät vain tilastojensa mukaan, Real Madridin pelaaja puolustaa vähemmän vastuullista näkemystä. ”Päivä, jolloin näen jalkapallon vain tilastojen kautta, luulen lopettavan. Koska olen menettänyt tämän asian minussa pienestä pitäen ”, hän vetoaa vuonna 2019 haastattelussa Ranskan jalkapallo.

Huolimatta Madridin pelipaidan 300 saavutuksesta – 387 hänen ammatillisesta debyyttistään Olympique Lyonnaisissa (OL) kuusitoista vuotta aikaisemmin – pelaaja on aina vaikuttanut teknisestä helppoudestaan. BeIN Sportsin konsultti, argentiinalainen Omar da Fonseca – joka on kommentoinut Espanjan liigan otteluita useita vuosia – saa Etelä-Amerikan lyyrisuutensa puhumaan kuvaamaan sitä: ”Hän leikkii smokin ja kiiltävien kenkien kanssa. Se on tyylikäs ja tyylikäs… Se voi olla toiminnan alussa, keskellä toimintoja ja niiden päättyessä. “

Lue myös Karim Benzeman ennätys ranskalaisessa joukkueessa

Rakkaus ensi silmäyksellä oli Bernard Lacombelle välitöntä. Pitkään OL: n presidentin erityisneuvonantaja Jean-Michel Aulas, entinen 1970- ja 1980-luvun maalintekijä, näkee itsensä osallistuvan ihmeen ensimmäiseen harjoitteluun Lyonissa: ”Hän oli 17-vuotias ja oli todella hauska nähdä hänet. Kysyin hänen valmentajaltaan Armand Garridolta: ”Kuka tämä lapsi on? Meillä on valtava jalkapalloilija ”. “

Maalintekijä yhdessä pelin ohjaajan kanssa

Harjoittelukeskuksesta uusi bluesin numero 19 ravistaa vastakkaisia ​​verkkoja, mutta iskee myös monipuolisuudestaan. Armand Garrido kuvaa häntä maalintekijänä ja välittäjänä: ”Hän oli jo saman tyyppinen pelaaja, samalla herkkyydellä. Hän halusi aina kääntyä toisen hyökkääjän ympäri, siirtyä vasemmalle puolelle, tarkkailee kouluttajaa. Hän oli tehokas hyökkääjä, mutta niin helposti ja hienosti verrattuna muihin keskushyökkääjiin. Hän piti pisteytyksestä yhtä paljon kuin pisteytyksestä. “

Sinulla on 59,45% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

verkkosivustot