August 2, 2021

Didier Deschamps, baski Bordeaux-keittiössä

Didier Deschamps näkee edelleen kohtauksen. Vuonna 1982 Cadillac “Pidempi kuin talo” pysäköity vanhempiensa talon eteen. Bordeaux’n presidentti Claude Bez puhaltaa isoa sikariaan ja tarjoaa teini-ikäiselle liittyä Girondinsin koulutuskeskukseen. Alueellisesta läheisyydestä huolimatta 14-vuotias Bayonnais on jo valinnut FC Nantesin.

Kanariansaarten projekti ja tavat sopivat paremmin perheen arvoihin. ”Bez meni sanomaan vanhemmilleni: “Syötä haluamasi numero”. Tässä isoisäni sanoi: “Mutta hän on hevoskauppias” “, muistaa Bluesin valmentaja kolmekymmentäkahdeksan vuotta myöhemmin France Bleun mikrofonin luona.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Euro 2021: Didier Deschamps, Nantesin jalanjälki

Kesällä 1990 kohtalo päätyi lähettämään koko tuoreen kansainvälisen tuotteen Bordeaux’lle. 21-vuotiaana Didier Deschamps löysi klubin ja elämänsä linnana Haillanin keskustassa. Girondinit elävät luotolla ja kupla räjähtää pian, mitä pelaaja ei vielä tiedä. Hän saapuu taaksepäin ja päänsä kanssa – vaikea – huono päivä.

«Katastrofi»

Bernard Tapie oli tyytymätön ensimmäiseen kauteensa Olympique de Marseillessa (OM). “Antaa hänelle mennä” – Claude Bezillä, tämä kilpailija, joka herättää vihaa ja halveksuntaa OM: n presidenttiä kohtaan. Nantesin jälkeen marssi oli hieman korkea Didierille Marseillessa. Hän halusi jäädä, mutta Tapie lupasi kiillottaa penkkiä koko kauden, joten teki eron ”muistelee Bordeaux’n kirjeenvaihtaja Christophe Hutteau Joukkue tällä hetkellä.

Tilanne on huonompi kuin liittyminen Ranskan hallitsevaan varavalioihin ja hänen joukkueeseensa, joka on täynnä kansainvälisiä

Loppujen lopuksi tilanne on huonompi kuin liittyminen Ranskan hallitsevaan varavalioihin ja hänen joukkueeseensa, joka on täynnä kansainvälisiä. Yksi heistä, Jean-Philippe Durand, kuitenkin arvaa, että vuosien 1990-1991 vuosikerta saattaa muuttua hapan. ”Bez ei kestänyt menettää otsikkoa viime päivinä OM: ta vastaan. Hän ei enää luottanut joihinkin pelaajiin ja potkut puolet joukkueesta offseasonissa ”, pahoittelee edelleen keskikenttää.

Sävy on asetettu. “Se on hyvin nopeasti katastrofi, jatkaa pelintekijä, Jean-Marc Ferreri. Raymond Goethals lähtee elokuun alussa, ja se on kaikkien onnettomuuksiemme ketjun alku. “Yhdeksän päivän jälkeen Didier Deschamps on jo tuntenut kolme valmentajaa (Goethals, väliaikainen Gernot Rohr ja Gérard Gili).

Franz Beckenbauerin saapuessa Marseillessa kohti uloskäyntiä Gili löytää Deschampsin Bordeaux’sta, joka lähti muutama viikko aiemmin OM: lta. “Didierilla on vain yksi tavoite: palata Marseilleen ja näyttää Tapielle, että hän oli väärässä, selittää teknikko. Asiayhteydestä riippumatta hänen kiinnostuksensa oli olla hyvä, koska hän tiesi, että häntä tarkkailtiin. ”

Sinulla on 63,03% tästä artikkelista luettavissa. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

blogi täällä