August 2, 2021

Sevillan hajuvettä, portugalilainen punainen paholainen ja paistaminen linjalla

  • Laskulla: Saksa – Ranska

Saksalaiset harjoittelivat Herzogenaurachissa ennen Ranskan joukkueen kohtaamista.

Ranska – Saksa ei ole koskaan ottelu kuin mikään muu. Kokouksen urheilupanosten lisäksi tämän tiistain kahden menestyneimmän Euroopan maan välinen kokous herättää muistoja vanhasta kilpailusta. Kuten tuon kuuluisan “Sevillan yön” aikana, Espanjan vuoden 1982 maailmancupin semifinaaleissa. Saksan liittotasavalta (FRG) oli voittanut siniset rangaistuksilla hullun ottelun jälkeen, joka oli merkitty saksalaisen maalivahdin Schumacherin väkivaltaisella irtautumisella – jota ei ole määrätty – Battistonilla.

Neljä vuotta myöhemmin saksalaiset olivat rikkoneet uudelleen kilpailun samassa vaiheessa, sitten vuonna 2014, puolivälierissä. Sarjan laki, jonka ranskalaiset rikkoivat Euro 2016: lla, voitti 2-0 välierissä. Tällä kertaa selitys tapahtuu ryhmävaiheessa. Kovassa F-ryhmässä – Portugali ja Unkari kohtaavat klo 18 – Ranskan ja Saksan yhdistyminen voi jo osoittautua ratkaisevaksi muulle kilpailulle.

Lue myös Euro 2021: opas tietää kaikki bluesista ja pätevistä joukkueista

– Ryhmässä D Tšekki ei vapista urhoollisia skottilaisia ​​vastaan ​​(2-0), palattuaan euron viimeiseen vaiheeseen 25 vuoden poissaolon jälkeen.

– Suuri yllätys ryhmässä D: Robert Lewandowskin Puola ei voinut tehdä mitään Slovakian hyökkäyksiä vastaan ​​(1-2).

– Espanja kaipaa täysin osallistumistaan ​​kilpailuun, koska se ei voi tehdä yhtään maalia Ruotsia vastaan, otti iloisen pisteen ottelussa (0-0).

Lue myös Euro 2021 jalkapallo: otteluiden aikataulut, tulokset ja sarjataulukot
  • Eurotähti: Bruno Fernandes

Manchester Unitedin kanssa vietetyn kauden jälkeen pelintekijä Bruno Fernandes on yksi Portugalin valinnan johtajista, joka kuului

Tekninen ja kestävä portugalilainen pelintekijä Bruno Fernandes menestyy Valioliigassa – englantilaisessa ensimmäisessä divisioonassa – joka arvostaa pelaajia laatikosta laatikkoon, pystyy siirtymään nopeasti rangaistusalueelta toiselle. Saapuessaan Manchester Unitediin tammikuussa 2020 55 miljoonalla eurolla (ilman bonusta) Sporting Portugalilta, hän seuraa maanmiehensä Cristiano Ronaldon, hallitsevan Euroopan mestarin Seleçaon kapteenin jalanjälkiä.

Ennen ranskalaisten tien ylittämistä 23. kesäkuuta Fernandesilla on mahdollisuus loistaa tiistaina 15. kesäkuuta Unkaria vastaan ​​Budapestissa (klo 18). Hänen 26-vuotiaana hänen tilastonsa ovat hänen parhaat ennätyksensä: 18 maalia 37 liigapelissä Red Devilsin kanssa tällä kaudella, johon on lisättävä yhdeksän saavutusta Euroopan kilpailuissa. Portugalin kanssa Fernandes on vähemmän ratkaiseva, sillä karsinnoissa on vain yksi maali, mutta hän on yksi niistä pelaajista, joka voi vaihtaa kokousta milloin tahansa.

  • Samaan aikaan… Skotlannissa: 26 kaupunkia 26 pelaajalle

Nuori skotlantilainen fani, joka näki maajoukkueensa ensimmäistä kertaa elämässään pelaavan suurta turnausta, on ristikkäin kulkenut maan kaupungit Aberdeenistä Glasgowhin etsimään kaduja, joissa on skotlantilaisen 26 pelaajan nimet. . Kävellen, polkupyörällä, bussilla tai junalla David Little suoritti työnsä ” tehtävä “, ennen tartaninterriereiden osallistumista kilpailuun.


Tsekkiläinen hyökkääjä Patrik Schick pilasi keskiviivan mestarillisen lohkon pilalla Glasgow’n juhlat Skotlannin palatessa eurofinaaliin. Koskaan, vuodesta 1980 lähtien, ei ollut tehty maalia niin kaukana (yli 45 m) EM-kisoissa. ”Näimme Patrik Schickin neron […]. Toinen tavoite on poikkeuksellinen. Keskikentältä voi nähdä maaleja harvoin. Hän on uskomaton pelaaja, eivätkä nämä ole viimeiset maalit, jotka hän tekee täällä ”, vapautti tšekkiläisen valmentajan Jaroslav Silhavyn, joka oli “järkyttynyt” Schickin tyylikkäästä featuksesta.

“Oli jo kauan sitten ollut nähnyt Nazionale niin vakuuttavana”

Gianluigi Buffon on täynnä kiitosta Italian valinnasta, joka voitti perjantaina 3-0 Turkkia vastaan ​​Euron avausottelussa.

Juventuksen ja Nazionalen legendaarinen maalivahti, joka ei ole käyttänyt italialaista paitaa vuodesta 2018, ilmoitti 43-vuotiaana haluavansa pelata vielä kaksi vuotta tavoitteenaan olla vuoden 2022 MM-kisoihin valittujen kolmen maalivahdin joukossa. Buffon valmistautuu kirjautua sisään Parmaan tavoitteenaan auttaa harjoittelukerhoa palaamaan Serie A: han.

  • Sinisen taivaan kulma: paistaminen linjalla Münchenissä

Maalivahti ja Ranskan joukkueen kapteeni Hugo Lloris 14. kesäkuuta Münchenissä pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Naamiot voivat hyvinkin alkaa pudota, tämä euro ei ole poikkeus “etäisyyden” säännöstä, terveysvaatimus vaatii. Lehdistötilaisuudet ovat siis tilaisuus nähdä ihmisen ikuinen taistelu tekniikkaa vastaan, joka on toisinaan vastahakoinen. Maanantaina Münchenissä toimineen harjoituksen edustajilla Hugo Llorisilla ja Didier Deschampsilla oli osa kysymyksistä – mikrofonileikkauksella tai kaikukammiossa -, joita toimittajat kysyivät bussin edessä, terassilla tai hotellihuoneensa rauhassa.

Joten oli joitain “Emme kuule sinua, anteeksi”, “Mikrofoni ei toimi”tai “Otamme toisen kysymyksen” lausui Bluesin lehdistöpäällikkö. Harjoituksen säännöllisesti Didier Deschamps halusi nauraa tämän kysymyksen tilanteesta kuvan kanssa, mutta ilman kollegamme ääntä. Sähke, päivittäinen päivä Finistèressä: ”Sähke on myös kaukana. “

  • Kovidometri: vahvistettu protokolla Pietarissa

Terveystilanne heikkenee Venäjällä, kun taas Pietarissa ei ole vielä järjestetty viittä euromatsia. Covid-vastaiset toimet vahvistuvat siis tsaarien pääkaupungissa: muiden päätösten ohella ruokaa ei enää myydä fanialueilla ja ravintoloiden ja elokuvateatterien raitoja vähennetään. Varotoimenpiteenä Belgia on päättänyt olla olematta Venäjällä, missä se tapaa Suomen 21. kesäkuuta.

Valikoimamme artikkeleita aiheesta Euro 2021verkkosivusto täällä