August 2, 2021

Karim Benzema ja Cristiano Ronaldo, tarina tavoitteista ja ystävyydestä

Yksi, Cristiano Ronaldo, on mennyt historiaan hieman enemmän, mutta toinen, Karim Benzema, on kokenut todellisen vapautumisen hurmioituneen ilon. Jos portugali rikkoo ennätyksiä ja kerää neuroottisia tavoitteita – hänen 13e ja 14e euron saavutukset – keskiviikkona 23. kesäkuuta ranskalaiset räjähtivät lopulta paiseet, jotka olivat syöneet häntä kuusi vuotta. Oli kulunut melkein seitsemän vuotta, jonka keskikenttä ei ollut merkinnyt bluesilla. Syyttää sitä kuuden vuoden syrjäytymisestä ja paluusta, joka on merkitty kolmeksi viikoksi neljällä epäonnistuneella pelillä.

Muotokuva: Euro 2021: Karim Benzema, entinen paria Ranskan yleisön voittamiseksi

Budapestissa kaksi entistä Real Madridin joukkuetoveria kumpikin pystyivät juhlimaan tuplansa ja jättämään toisilleen hyviä ystäviä, koska kukaan ei hävinnyt tasapelin (2-2) jälkeen melko loogisesti. Käsivarressa Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema vaihtoivat jopa paitansa puoliajalla. Muutama sekunti ennen sitä toinen oli kuitenkin vastannut ensimmäiseen: rangaistus kaikkialla. Tämä ei estänyt kahta mestaria uudistamasta maailmaa matkalla pukuhuoneeseen, tietäen hymyilevät, kuten kaksi entistä toimistotyöntekijää, jotka tapaavat jälleen mielellään.

Erityinen suhde

Kaksi varasta jakoi kahdeksan vuotta arvostetun Merengue-pelipaidan alla vuosina 2009-2018. Yhdessä he voittivat neljä Mestarien liigaa, kaksi Liga- ja kaksi King’s Cupia. Mitä luoda yhteisiä muistoja ja tuhoutumattomia linkkejä. Varsinkin kun kahden pelaajan suhde on aina ollut erityinen. Ranskalainen on hyväksynyt kaikki nämä vuodet kiittämätön toinen rooli egon palveluksessa ja Lusitanianin sammuttamaton tavoitteiden jano.

Täydellinen alkemia loppui kolme vuotta sitten CR7: n lähdöllä Juventus Torinoon. Ja hän elvytti kuuman Magyar-illan. ”Oli suuri ilo nähdä hänet uudestaan. Olemme saavuttaneet yhdessä niin paljon Real Madridissa, saaneet niin monta maalia yhdessä ”, sanoi Benzema.

Jälleen kerran kieltäytyi – viimeinen tavoite ja viimeinen tuplapäivä 8. lokakuuta 2015 Armeniaa vastaan ​​- Bluesin hyökkääjä voi maistella TF1: n mikrofonilla: “Sinun ei pitäisi koskaan antaa periksi. Nämä eivät ole epäilyksiä, mutta tunnen sellaisen odotuksen koko maalta, mikä on minulle normaalia viiden vuoden odottamisen jälkeen. ”

Toiselle yleisradioyhtiölle, BeIN Sportsille, Benzema yksinkertaisesti mainitsi “Hänen ilonsa ja ylpeytensä” : ”Klubissa minulla oli tapana tehdä pisteitä, mutta halusin tehdä maalin tässä joukkueessa, koska tiedän, että maalit ovat erittäin tärkeitä tässä kilpailussa. ” 33-vuotiaana hän on nyt 29 maalia ranskalaisessa joukkueessa ja hänestä tulee historian yhdeksäs paras maalintekijä toisen Rhonen, Youri Djorkaeffin, edellä.

Ronaldo ei puolestaan ​​ollut tyytyväinen yhteen rangaistukseen. Hän jätti tietenkin kenenkään muun ampua toisen, jonka hän itse sai keskittämällä valitettavan Jules Koundén käsivarteen. 36-vuotias supertähti jatkaa maalin tekemistä iässä, jossa jotkut ovat jo pitkään eläkkeellä kentältä.

Ensi-ilta Ronaldolle

Ensimmäisenä iltana hän ei ollut koskaan ravistellut verkkoja kuudessa vastakkainasettelussa Ranskan joukkueita vastaan. Hänen moninkertainen tuplansa teki hänestä väliaikaisen paras maalintekijä kilpailussa (viisi maalia, joista kaksi Unkaria vastaan ​​ja yksi Saksaa vastaan). Ja sen avulla hän voi liittää kokoelmaan uuden ennätyksen: kiitos hänen 108e ja 109e saavutuksia Seleçaon kanssa, hän on yhtä suuri kuin iranilaisen Ali Daei: n kansallisten tavoitteiden maailmanennätys. Komea pelaaja, jälkimmäinen onnitteli häntä heti Instagramissa: “Onnittelut Cristianolle, joka on nyt yhden maalin päässä kansainvälisen maalintallennuksen rikkomisesta. Olen kunnia, että tämä merkittävä saavutus kuuluu pian hänelle … “

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Euro 2021: Cristiano Ronaldon karismaattinen kapteeni, mutta ei virheettömästi

Kansainvälisen debyyttinsä jälkeen vuonna 2003 Ronaldo on käyttänyt Portugalin punaista ja vihreää paitaa 178 kertaa. Tällä kaudella hän teki väsymättä edelleen 29 maalia klubinsa Juventuksen kanssa – väistämätön paras maalintekijä Serie A: ssa – ja on edelleen Mestarien liigan historian paras maalintekijä (134 maalia).

Siksi kaksi iltasankaria jatkavat matkaa tämän Euro 2021 -sarjan neljännesvälierissä. Karim Benzema tapaa Sveitsin maanantaina 28. kesäkuuta, kun taas Cristiano Ronaldo haastaa Belgian edellisenä päivänä. “Toivotimme vain toisille onnea lopputurnaukseen”, Benzema sanoi. Ehkä ole vielä tietoinen siitä, että heidän kesän bromanssinsa voivat kokea viimeisen käänteen. Aika Lontoon välieriin 6. heinäkuuta.

Euro 2021: julisteet neljännesvälierille

Kahden viikon kilpailun jälkeen Euro 2021 -ryhmävaiheet ovat antaneet tuomionsa. Tässä on 16 ottelun kierros, jotka pidetään lauantaista 26. – tiistaina 29. kesäkuuta:

Lauantai 26. kesäkuuta:

Wales – Tanska klo 18 Johan-Cruyff -areenalla Amsterdamissa

Italia-Itävalta klo 21.00 Wembley-stadionilla Lontoossa

Sunnuntai 27. kesäkuuta:

Alankomaat – Tšekki klo 18.00 Puskas-areenalla Budapestissa

Belgia – Portugali klo 21.00 Cartujassa Sevillassa

Maanantai 28. kesäkuuta:

Kroatia – Espanja klo 18.00 Parken-stadionilla Kööpenhaminassa

Ranska – Sveitsi klo 21.00 National Arena Bukarestissa

Tiistai 29. kesäkuuta:

Englanti vastaan ​​Saksa klo 18.00 Wembley-stadionilla Lontoossa

Ruotsi – Ukraina klo 21.00 Hampden Parkissa Glasgow’ssa

Kaikkia otteluita seurataan suorana Lemonde.fr -sivustolla

nämä tiedot