August 4, 2021

N’Golon lääni, mallikapteeni ja tanskalainen klusteri

  • Laskussa: Wales-Tanska ja Italia-Itävalta

Hyökkääjät Gareth Bale (vasemmalla) ja Yussuf Poulsen (oikealla) kantavat Walesin ja Tanskan toiveita, kaksi joukkuetta, jotka kohtaavat toisiaan euron 16. välierässä lauantaina 26. kesäkuuta Amsterdamin Johan Cruyff Arenalla.

Kaksi viikkoa Christian Eriksenin sydänpysähdyksen jälkeen keskellä Suomea vastaan ​​järjestettyä ottelua Tanska valmistautuu avaamaan kahdeksannen kierroksen Walesia vastaan ​​lauantaina 26. kesäkuuta klo 18.00 Amsterdamissa. . Huolimatta tähtituottajansa puuttumisesta ja turnauksen alussa myönnetyistä kahdesta tappiosta, tanskalaiset saivat lopulta pätevyytensä voitonsa ansiosta Venäjää vastaan ​​ja tarttuivat toiseksi B-ryhmän Belgiaan.

Heidän edessään on Walesin valinta, joka oli luonut yllätyksen vuoden 2016 painoksen aikana pääsemällä välieriin. Punaiset lohikäärmeet sijoittuivat Sveitsiä vastaan, voittoa Turkkia vastaan ​​ja tappiota Italialle A-ryhmän toiseksi Italian takana. Paperilla tämä ulkopuolisten välinen 16-kierros lupaa olla tasapainoinen.

Wales-Tanska, Lauantaina 26. kesäkuuta klo 18 Amsterdamissa ja seurata suorana Lemonde.fr -sivulla

Vaikuttava euron alusta lähtien, Nazionale sijoittui A-ryhmän kärkeen saatuaan täyden kortin ryhmävaiheissa päästämättä yhtä maalia. Itävallaa vastaan, joka on aloittelija kilpailun tässä vaiheessa (ryhmävaiheen perustamisesta lähtien), Roberto Mancinin muodostuminen on kokouksen suuri suosikki.

”Italia ei ole hävinnyt ikuisesti, mutta saattaa olla aika, jolloin se häviää jälleen. “ Franco Foda uskoo siihen. Itävallan valmentaja ilmoitti lehdistötilaisuudessa, että hänellä oli «Suunnitelma» tehdä loppu Squadra Azzuran (25 voittoa, 5 tasapeliä) voittamattomuuteen, jota vastaan ​​Das Team ei ole voittanut kahdeksankymmentäseitsemän vuotta. Välttämätön, jos David Alaban joukkuetoverit haluavat liittyä neljään viimeiseen.

Italia-Itävalta, Lauantaina 26. kesäkuuta kello 21.00 Lontoossa seuraamaan suorana Lemonde.fr -sivustolla

Euro 2021: julisteet neljännesvälierille

Kahden viikon kilpailun jälkeen Euro 2021 -ryhmävaihe on antanut tuomionsa. Tässä on neljännesvälierän ohjelma, joka järjestetään lauantaista 26. kesäkuuta – tiistaina 29. kesäkuuta.

Lauantai 26. kesäkuuta

Wales – Tanska klo 18 Johan Cruyff Arenalla, Amsterdam

Italia – Itävalta klo 21.00 Wembley-stadionilla Lontoossa

Sunnuntai 27. kesäkuuta

Alankomaat v. Tšekki klo 18 Ferenc-Puskas -stadionilla Budapestissa

Belgia – Portugali klo 21.00 La Cartujassa, Sevillassa

Maanantai 28. kesäkuuta

Kroatia – Espanja klo 18.00 Parken-stadionilla Kööpenhaminassa

Ranska – Sveitsi klo 21 Bukarestin kansallisstadionilla

Tiistai 29. kesäkuuta

Englanti vastaan ​​Saksa klo 18.00 Wembley-stadionilla Lontoossa

Ruotsi – Ukraina klo 21 Hampden Parkissa, Glasgow

Kaikkia otteluita seurataan suorana Lemonde.fr -sivustolla

David Alaba koulutuksessa Itävallan perusleirillä Seefeldissä 24. kesäkuuta 2021.

Entä jos itävaltalaiset luottaisivat kapteeniinsa luodakseen esineen Italiaa vastaan? David Alaba on yksi harvoista joukkueen pelaajista, joka koskettaa Euroopan jalkapallon korkeuksia. Tuleva Madrilenian teki Bayern Münchenin kukoistuksen yli kymmenen vuoden ajan muodostaen tulisen duon vasemmalla laidalla olevan Franck Ribéryn kanssa, jonka kanssa hän voitti Mestarien liigan vuonna 2013. Hän voitti myös kymmenen kertaa Saksan mestaruuden.

Virhe Memphis Depayn Alankomaita vastaan ​​(2-0) saamasta rangaistuksesta toisena päivänä, Alaba toipui hyvin viimeisessä ottelussa Ukrainaa vastaan. Viime aikoina Münchenissä puolustavan keskikenttäpelaajan tai jopa keskuspuolustuksen korvaaja, Itävallan numero 8 on hyväksynyt isänmaan takia palatakseen ensimmäiseen rakkauteensa vasemmanpuoleisessa puolustajana. Esimerkillinen mentaliteetti joukkueen johtajalle, joka yrittää räjäyttää Italian puolustuksen, joka on läpäisemätön euron alusta lähtien.

  • Samaan aikaan…: ennätyssiirto Jack Grealish

Englantilainen Jack Grealish palauttaa pallon Tšekki-Englanti-ottelun aikana Lontoon Wembley-stadionilla tiistaina 22. kesäkuuta 2021.

Manchesterin, Unitedin ja Cityn kahden seuran houkuttelemana Aston Villan keskikenttäpelaajan pitäisi vihdoin liittyä kansalaisiin lukuvuoden alkaessa 116,5 miljoonan euron summalla, paljasti brittiläinen päivälehti perjantaina Päivittäinen posti. 25-vuotiaana Birminghamin kotoisin olevasta tuli Englannin Valioliigan historian kallein tulokas.

Kolmen leijonan penkillä kilpailun kahden ensimmäisen pelin aikana Midlandsin kapteeni hyötyi Mason Mountin puuttumisesta (havaittu kontakti Covid-19: n kanssa) saadakseen peliaikaa. Kaupungista Grealish voisi löytää hyökkääjä Harry Kanein, joukkuetoverinsa valinnassa, taktikko Pep Guardiola.

  • Kattoikkunassa: ”Toto” Schillacin muisto

Salvatore Schillacin loisto kesti kesän. MM-kisojen aika pelattiin kotona Italiassa, vuonna 1990. Messina, Juventus ja Milanon Inter peräkkäin ohi hyökkääjä, joka ei ollut tähti ennen kilpailua, ei ylitä tämän vuoden 1989 kauden jälkeen. -1990, kymmenen maalin palkki Italian liigassa.

Silti “Toto” Schillacia kosketti armo vuoden 1990 maailmancupissa, jossa hän sijoittui parhaiten maalintekijäksi kuudella maalilla, mukaan lukien tämä otsikko Itävaltaa vastaan. Löydettäessä Das-tiimi tänä lauantaina Italialla ei ole riveissään sisilialaista kuin Schillaci. Mutta valo voi tulla toiselta saariselta: sardinialta Nicolo Barellalta.

  • Sinisen taivaan kulma: N’Golo Kanté, teemme siitä paljon juustoa

Chelsean ja Bluesin keskikenttäpelaaja Antistar par excellence on kuitenkin inspiraation lähde, kun on kyse surinasta. Venäjän maailmancupin aikana entisellä Caen-soittimella oli oikeus kappaleeseensa tällä kannella Champs-Elysees toverimme, Joe Dassin Joten jalka. Kesähitti laulettiin aivan Elysee-palatsin portaille juhlistamaan bluesin titteliä.

Toisessa tyylissä Territoire de Belfortin kannattajat ovat löytäneet, kuinka yhdistää rakkautensa Ranskan joukkueeseen ja suosikkijuustoonsa. Pieni ryhmä kaappasi nimen N’Golo Kanté “N’Golo County” julisteella, jossa näemme pelaajan mestarijauhurina.

Mitä erottua euron stadionilla. “Heti kun otamme valokuvan, kaikki kokoontuvat ympärillemme, laulavat virsiä N’Golon kunniaksi ja odottavat kauan, joskus hyvin kauan, että hänellä on kuva lippulla ja pienellä ryhmällä”, kertoo yksi ryhmän jäsenistä Loïc Itäinen republikaani.

  • Swing saalis: harrastajat uhkaavat Alvaro Morataa

“Sain uhkauksia, loukkauksia perheelleni, viestejä, joissa toivottiin lasteni kuolemaa …”

Eurolla Alvaro Morata ei aloittanut oikeaa jalkaa. Mute La Rojan kahden ensimmäisen ottelun aikana espanjalainen jätti rangaistuksen voitossa Slovakiaa vastaan ​​(5-0). Juventus Torinon hyökkääjä kritisoi realismin puutetta maalin edessä, joten hän sai uhkauksia häntä ja hänen perhettään vastaan.

”Ottelun jälkeen Puolaa vastaan [1-1], Menin yhdeksän tuntia enkä nukkunut. Sain uhkauksia, loukkauksia perhettäni kohtaan, lapseni kuolemaa toivovia viestejä … Mutta olen kunnossa, ehkä muutama vuosi sitten, olisin ollut huonossa kunnossa ”, hän sanoi torstaina 24. kesäkuuta Espanjan radio Cadena Copelle.

Epidemian puhkeamisen alkaminen Kööpenhaminan Parken-stadionilla? Delta-variantin ilmoitus uusista Covid-19-infektioista huolestuttaa Tanskan terveysviranomaisia, jotka kehottivat katsojia testaamaan Tanskan ja Venäjän välisen ottelun maanantaina 21. kesäkuuta. Neljä kokoukseen osallistunutta kannattajaa vaikuttaa tähän muunnokseen. ne ovat niiden yhdeksän ihmisen lisäksi, jotka havaittiin positiivisina Tanskan ja Belgian ottelun jälkeen 17. kesäkuuta.

Torstaina palasi suomalaisten kannattajien joukossa noin 100 tapausta, kun he olivat käyneet maajoukkueensa ottelussa Pietarissa. Maailman terveysjärjestö huolestui tiistaina 22. kesäkuuta terveystoimien lieventämisestä joissakin euron isäntämaissa.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Euron isäntäkaupungeissa, vähän ilmaa ennen maailmaa

Valikoimamme artikkeleita Euro 2021: stälue tämä viesti täältä