August 1, 2021

ranskalaiset pitävät matalaa profiilia

“Ranskalaiset ovat edelleen siellä ja he ovat hyviä. Mutta he eivät voita » Cofidis-pyöräilytiimin urheilujohtaja Alain Deloeuil esitti tämän katkeran havainnon kesäkuun alussa Critérium du Dauphinén sivussa. Kolmekymmentäkuusi vuotta ja Bernard Hinaultin voiton vuonna 1985, mikään kolmivärinen väri ei ole ylittänyt Tour de Francen maaliviivaa Champs-Elysées’llä yleisluokan johtajan keltaisella pelipaidalla.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Italian kiertueella Romain Bardet haluaa nähdä elämän vaaleanpunaisena

Ja tänä lauantaina, 26. kesäkuuta Brestissä, ranskalainen peloton, joka on menettänyt kaksi johtohahmoa, aloittavat 108e painos Grande Boucle. Kauden alusta Thibaut Pinot (Groupama-FDJ) ja Romain Bardet (Team DSM) olivat ilmoittaneet mieluummin pyrkivänsä tänä vuonna vaaleanpunaiselle Giro-pelipaidalle kuin Tourin keltaiselle – ensimmäiselle, joka kärsii edelleen Tour de France 2020 -pudotuksen jälkeen takaosa ei voinut vihdoin olla rivissä Italian mutkittelevilla teillä; toinen sijoittui 7e yleisessä luokittelussa.

Tämän painoksen reitti ja Tokion olympialaisten (OG) verkkokilpailun järjestäminen 24. heinäkuuta 2021, muutama päivä Pariisiin saapumisen jälkeen, ilmeisesti edelleen vähentävät toiveita ranskalaisen menestymisestä tänä vuonna. ”Badger”, lempinimi, jonka Bernard Hinault sai. Paras ranskalainen kuljettaja Tour-reiteillä viime vuonna – 11e Cofidis-koulutuksen johtaja Guillaume Martin näyttää siis jo olevan maltillista yleisluokituksessa sen tavoitteet.

Lue myös: Guillaume Martin, hehku yössä

Grande Boucle, jolla on vähemmän vuoristoinen kenttä ja joka on rikas kahdessa aikakokeessa, se, joka voisi hyvin ottaa ranskalaisen pyöräilyvaltuuskunnan johtajan roolin Japanissa, odottaa, että hänet erotetaan keltaisesta pelipaidasta. ”En tavoittele enää vaiheita (…). Kolmen viikon koko kiertue, se on myös liian energiaa kuluva tämän määräajan kuluessa [olympique] », hän selittää.

Vaikea tehtävä Gaudulle

David Gaudu (Groupama-FDJ) voisi myös ottaa johtajan aseman olympialaisissa. Varsinkin kun sen 9e paikka Critérium du Dauphinéssa – josta hän lähti parhaan nuoren valkoisella pelipaidalla – ratsastaja vakuutti itsensä muodonsa tilasta ja osoitti, että hänen pitäisi ottaa huomioon seuraavat määräajat.

24-vuotias Breton, joka kilpailee neljännellä Tour de Francella, jättää Thibaut Pinotin luutnanttiryhmän vuorille ensimmäistä kertaa ottamaan vastaan ​​joukkueensa johtajan roolin – jaettuna sprinterin Arnaudin kanssa Démare.

”Meillä on ratsastajia, jotka ovat maailman johtajien joukossa, voimme pyrkiä voittamaan useita vaiheita. Meillä on kunnianhimo kaikissa vaiheissa, ja vain keskinäinen apu yhdistettynä päivittäiseen strategiaan antaa meille mahdollisuuden saavuttaa tavoitteemme “, etenee Yvon Madiot, Groupama-FDJ -koulutuksen urheilujohtaja, joka ei pidättäydy keskittymästä asteittain yleiseen luokitukseen.

Sinulla on jäljellä 39,46% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Lue koko artikkeli