August 2, 2021

Wharolian hetket avajaisvaiheessa

Ensimmäisen vaiheen voittajan ja Tour de France 2021: n keltaisen pelipaidan ensimmäisen käyttäjän, Julien Alaphilippen, sanat Fosse-aux-Loupsin kukkulan huipulla, ovat helpottavia: ” Olen niin iloinen. “ Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick-Step) ruiskuttaa 2 km (5,7%) huipusta; 5 ’47 ”kovaa vaivaa. Hän kääntyy. Ei kukaan. Kaivaa. Ylläpitää. Ja voittaa.

Pyöräily on helppoa. Hauduta päätöstäsi. Istu sitten syömään tekemättä jäämiä. Onko belgialaisen koulutuksen johtaja, maailmanmestari, asettanut itsensä tänä vuonna ylittämään luvatun maan: kiertueen? Joka tapauksessa se ylittää vuoret, järvet, joet, lentäen esteiden yli.

Koe live: Tour de France 2021: Julian Alaphilippe voittaa ensimmäisen vaiheen ja ottaa keltaisen pelipaidan

Hänen johtajansa, Patrick Lefevere, on oltava iloinen. Kolme kohouman juurella olevaa Deuceunikia, mukaan lukien Kasper Asgreen, katkaisivat titaanisen työn: ”Oli tarpeen karkaista jalka. Pidä sitten linjaa ylöspäin. Täällä “, sanoi mestari.

Alaphilippe tekee työnsä ilolla ja väsymättä. Vastustetaan, että tässä finaalissa oli kaikki Ardennes-kilpailut. Huhtikuussa heinäkuussa. Michael Matthews (Team BikeExchange) ja Primoz Roglic (Jumbo-Visma) täyttävät palkintokorokkeen. Vuonna 2020 loukkuun jäänyt sloveeni päätti poimia sekunteja. Hänellä ei ole pieniä säästöjä. Vihollisveljet, Mathieu Van der Poel (Alpecin-Fenix) ja Wour Van Aert (Jumbo-Visma), sijoittuvat 20e ja 24e.

Kirottu pahvi

Kiertue alkaa hyvin, koska ei halunnut ennustaa, koska kaksi valtavaa putoamista välitti tämän ensimmäisen vaiheen. Astrologit olivat ennakoineet sen: pohjoisessa katastrofit; etelässä katastrofit. Wharolian hetket Monts d’Arréessa.

Todellisuudessa tarina on kamala. Se on katsoja, joka tappaa saksalaisen Jasha Sütterlinin (Team DSM) kiertueen pahvikyltillä: “Oppiminen” – isoisä saksaksi. KM 45: ssä Saint-Rivoalin rannikolla – luultavasti legendan mukaan eräs bretonilainen pyhimys, joka tuli Cornwallista graniittialuksella, syvällä kuin lonkkakylpy, – Jumbo-Visman Tony Martin törmää kirottuun pahvilaatikko. Ja pudota. Tuloksena on neljäkymmentä juoksijaa.

Van Aert onnistui pitkien ponnistelujen jälkeen pääsemään autoihin, mutta mehu loppui finaaliin. Emme tuomitse tajuttomuutta. Tai tyhmyyttä. Menikö katsoja varpaissa, taitettu merkki kainalonsa alla? Voiko saksalainen DSM-joukkue tehdä valituksen Tourin järjestäjää, Amaury Sport Organization (ASO) vastaan. Tai vastaan ​​maanmiehelle muiden ihmisten hengen vaarantamisesta?

Lääketieteellinen apu toisen kahdesta kollektiivisesta kaatumisesta, jotka tapahtuivat Tour de Francen ensimmäisessä vaiheessa Brestin ja Landerneaun välillä 26. kesäkuuta.

7,6 km maalista, toinen putoaminen, jonka aiheutti tällä kertaa B&B Hotels P / B KTM: n ratsastaja, joka tulee hieromaan Bahrain-Victoriousin ratsastajan takapyörää. Se ei ole enää kiertue, vaan Hieronymus Boschin retrospektiivi. Kiertueen kielen, joka on täynnä koristeita, on ehdottomasti julkaistava ministerikirje: keitettyjen pahvikylttien kieltäminen.

Toinen wharolilainen hetki, nuoren hollantilaisen Ide Schellingin soolopakous Bora-Hansgrohesta: 160 km Finistèressä David Gaudun ja Laurent Madouasin toimesta.

Olimme talouden, hyllyjen ja päivittäistavaroiden kotimaassa: Landerneau. Täällä Leclerc-perhe on kotona. Kaupunki antoi kotimaahan yhden tärkeimmistä ruokakaupoista maan päällä. Michelillä on se iloinen vilpittömyys, jonka löydät vain parhaista kenkäkauppiaista. Edesmenneen Edouardin poika Michel-Edouard on kiertueella, ja se on yksi hänen intohimoistaan. Hän on kotona ja sen lisäksi polka dot -paidan kummisetä. Lisäksi kaikki eilen Landernau oli vain pilkkuja ja ”Gwenn ha Du” (Bretonin lippu) heilutti.

Huomenna Mûr-de-Bretagne on ohjelmassa. Kahdella Mûrin nousulla. Viimeiset yleisarvostelut ovat jo yli 16 minuuttia keltaisen pelipaidan takana. Heidän joukossaan ovat Jumbo Tony Martin, Sepp Kuss, Mike Teunissen ja yksi vuoden 2020 kiertueen paljastuksista, sveitsiläinen Marc Hirschi (Team UAE Emirates).

Opi faktat täältä nyt