August 1, 2021

viranomaiset yrittävät löytää katsojan pelotonin putoamisen alkuperästä

Tämä on kuva, jonka muistan vuoden 2021 suuren silmukan ensimmäisestä vaiheesta, Landerneaussa (Finistère), lauantaina 26. kesäkuuta. Tien reunalla oleva katsoja piti kylttiään saksan kirjoituksella “Isoisä ja isoäiti”. (“Opi” ja “omi”). Ja sitä seurannut vaikuttava pudotus, 45 kilometrin päässä maalista. Finistèren santarmimestari kutsui todistajia tämän onnettomuuden jälkeen, kun katsoja oli lähtenyt paikalta ennen tutkijoiden saapumista. Sandarmeri ilmoitti myös, että “tahattomien loukkaantumisten” vuoksi oli aloitettu oikeudellinen tutkimus.

Ja suoraan: Tour de France 2021: Seuraa toista vaihetta Julian Alaphilippe -voiton jälkeen

Saksalainen Tony Martin, joka osui tähän merkkiin, putosi ja johti dominoefektin kautta maahan suuren määrän juoksijoita. Kolme heistä joutui eläkkeelle tässä kiertueen ensimmäisessä vaiheessa: saksalainen Jasha Sutterlin (DSM), liettualainen Ignatas Konovalovas (Groupama-FDJ) ja ranskalainen Cyril Lemoine (BB Hotels).

Lue myös Tour de France 2021: Warholilaiset hetket avajaisvaiheessa

Tour de France ilmoittaa tekevänsä valituksen

Matkanjärjestäjät Amaury Sport Organization kertoi Reutersille, että he olivat tehneet valituksen. “Valitamme tätä naista, joka käyttäytyi erittäin huonosti”, sanoi Tour de Francen apulaisjohtaja Pierre-Yves Thouault. “Varmistakaamme, että meille tarjotun esityksen ei haittaa pienen vähemmistön katsojien hyväksymätön käytös”, lisäsi kiertueen turvallisuudesta vastaavan apulaisjohtaja. Pierre-Yves Thouault muistutti kaikkia noudattamaan tiukasti sääntöjä, erityisesti pysymään tien reunalla, olemaan ylittämättä tietä ja ottamatta selfieitä.

Kipeä peloton lähti sunnuntaina klo 13.22 Perros-Guirecistä toiseen vaiheeseen kohti Mûr-de-Bretagnea, ja monet loukkaantuneet ratsastajat. Kiertue päättyy 18. heinäkuuta Avenue des Champs-Elysées -kadulla Pariisissa.

Valikoimamme artikkeleita vuoden 2021 Tour de France -kilpailusta

Maailma Reutersin kanssa

yrityksen verkkosivusto