August 2, 2021

Brocchi: “Locatelli on valmis hyppyyn, hänellä ei ole mitään ongelmaa”

Italia osallistuu tänä iltana Espanjaa vastaan ​​Euro2020-semifinaaliin. Milanon entinen jalkapalloilija Christian Borcchi puhui Tuttosportille Manuel Locatellista: ”Hämmästytkö Locatelli? Ei lainkaan. Olin valmentanut Manuelia Allievistani lähtien ja näin hänen kasvunsa lähietäisyydeltä. Kun saavuin ensimmäiseen joukkueeseen c ”Oli suuri halu saada hänet debyyttiin, koska hän ei ollut pelkästään loistava pelaaja, mutta myös loistava persoonallisuus. Oletko valmis hyppyyn? Joo. Myös siksi, että ehkä persoonallisuus on hänen paras voimavara. Tasolla on monia vahvoja pelaajia. laatu, mutta ero keskitason joukkueessa pelaamisen ja suuressa pelaamisen välillä johtuu persoonallisuudesta. Ja hänellä on varmasti vahva persoonallisuus: hän ei pelkää pelata, mitä enemmän palloja hän koskettaa, sitä enemmän hän vaikuttaa, hän ei koskaan piiloutu ja haluaa aina pallon. Hänellä ei ole mitään vaikeuksia pelata painavamman paidan kanssa. “

”Varmasti jo vaikeiden hetkien voittaminen auttaa häntä. Hänen oli palautettava luottamus ja tässä De Zerbi ja hänen pelinsä olivat perustavanlaatuisia. Nyt hän on varmasti itsevarmempi. Missä hän on kasvanut? Hän on parantunut paljon kilpailutasolla: hänestä on tullut myös työn ja kontrastin sekä laadun keskikenttäpelaaja. Pelkkä keskikenttäpelaajan laatu ei enää riitä: sinun täytyy mennä voittamaan kaksintaisteluja.

“Etu, joka hänellä on? Tietää kuinka vaihtaa pitkiä ja lyhyitä pelejä. Monet pelaajat eivät pysty siihen: monet ovat hyviä pitkällä ja vähemmän lyhyellä tai päinvastoin. Manuelille sillä ei ole merkitystä. Tavoitteet? Kuusi-seitsemän en tiedä, mutta hänen on tehtävä neljä tai viisi jokaisessa mestaruudessa, ominaisuuksiltaan: laukauksena ja lisäaikana. Minulle se ei ole kysymys sijainnista, hän voi kattaa ne kaikki: mezzala, keski kolme tai kaksi … Tärkeintä on, että hän on pelin keskipisteessä. Mielestäni hän täydentää itseään kenenkään kanssa, juuri siksi, että hänellä on taito ja taktinen älykkyys työskennellä missä tahansa roolissa ja minkä tahansa joukkuetoverin kanssa, sopeutumalla läheisten pelaajien ominaisuuksiin “.

“Hän on loistava kaveri. Hän tulee nöyrästä perheestä, joka on aina ollut lähellä häntä ja opettanut hänelle oikeita arvoja. Ja hän on pitänyt heidät ehjinä. Tietty jakso, ei, ei ole. Muistan, että oli todella mukavaa nähdä hänet. töissä, koska kun hän alkoi tuntea olevansa lähellä Serie A -tavoitetta, hän alkoi tehdä todella tärkeitä asioita. Viimeisessä osassa polkua, joka johti hänet debyyttiin, oli todella mukavaa ihailla häntä. ” Mutta ole varovainen, koska vähän aikaa sitten saapui hyvin raskas ilmoitus suorassa televisiossa, joka saa Juventuksen vapisemaan: “Tässä voi tapahtua!”

jatkuva