August 2, 2021

Bundesliiga, se alkaa jälleen, kun stadionit avautuvat jopa 50 prosenttiin: enintään 25 tuhatta katsojaa

Myös sisään Saksa menet kohti stadionien uudelleen avaaminen. Jatkaessa Bundesliiga, 27. elokuuta, on itse asiassa mahdollisuus isännöidä jopa 25 tuhatta katsojaa. Eri laskeutujien välillä pidetyssä kokouksessa tehty päätös, joka on sopinut, että jokainen rakenne voidaan täyttää 50 prosenttiin kapasiteetista ylittämättä enimmäismäärää, joka on tarkalleen 25 tuhatta sisäänkäyntiä. Vain Baijeri Valittiin tiukempi sääntö: 35% kokonaiskapasiteetista, mutta enintään 20 000 katsojaa. Tämän vuoksi Bayern Münchenin on hyväksyttävä sääntö ensimmäistä kertaa. Tämä lainsäädäntö on voimassa mestaruuden alkamisesta lähtien 11. syyskuuta asti, voidaan sitten pidentää, peruuttaa tai muokata tartuntakäyrän trendin ja maan epidemiologisen tilanteen mukaan.

Kuinka päästä stadionille

syventäminenPremier, täydet stadionit ensi kaudella

Eri kasveihin pääsyn menetelmiä on myös selvennetty. Itse asiassa vain henkilöt, jotka on rokotettu tai jotka on löydetty, saavat osallistua negatiivinen ennen peliä ottamasi vanupuikko tai ne, jotka heillä on jo saanut tartunnan virukseen ja osoittautua parantuneeksi. On myös pakollista pitää naamarit peittämään nenä ja suu, kunnes ne saapuvat paikalleen ja jokaisen liikkeen aikana. ”Kansallisella tasolla olemme tehneet suuria edistysaskeleita pandemian torjunnassa. Tämä antaa meille tarvittavan liikkumavaran, jotta katsojat voivat jälleen nähdä suuria urheilutapahtumia ”, sanoi Berliinin kaupunginjohtaja Michael Muller.

Vuoteen 2025 asti Bundesliiga on Sky Sport: joka viikonloppu yhdessä Saksan liigan, Premier League ja Ligue 1, pääottelujen kanssa.

.

Katso tästä