August 2, 2021

Ddl Zan, Liigan sovitteluehdotus on hajottaa laki homotransfobiaa vastaan. Mutta renziläisille “se on iso askel eteenpäin”

Liigan ehdottama sovitteluehdotus Zan-lakiehdotuksesta kaikkien poliittisten voimien saattamiseksi sopimukseen? Zan-laskun repiminen. Carroccion puhujan synteesiyritys Andrea Ostellari, kuten ennakoidaan ja kuten poliittiset voimat ovat jo valitettavasti jo ilmoittaneet, se ei rajoitu väitettyihin kompromisseja, mutta hän haluaa puuttua asiaan lain käsityksen hajottamiseksi. Linja, joka ennen kuin se rajoittui oikeistokeskustaan, pitää nyt myös Italian sopimuksen elävänä ja voi siksi olla voittaja. Iltapäivällä klo 16.30, Palazzo Madaman salin pitäisi äänestää tekstin aikataulusta 13. heinäkuuta, mutta äänestys voi silti hypätä tai lykätä.

Ostellarin ehdotus: kaikki viittaukset sukupuoli-identiteettiin on poistettu – Yhteenveto Carrocciosta esitettiin ryhmän johtajien kokouksessa oikeusvaliokunnassa klo 11, ja kuten ilfattoquotidiano.it, sovittelu säästää vain vähän tai ei ollenkaan alkuperäisestä tekstistä. Ja juuri siksi, että ehdotusta ei voida ottaa tutkittavaksi tekstin vetäjille, tilanne on pilttuu Zan-laskun pöydässä. Hän oli itse asiassa oikeuslautakunnan puheenjohtaja Andrea Ostellari, samoin kuin “itse julistautuneen” tekstin puhujan, havainnollistamaan säännön muutospakettia: tärkein, sikäli kuin tiedämme, koostuu sanojen poistamisesta tekstistä missä tahansa niitä esiintyy. “Sukupuoli-identiteetti”.

Faraone (Iv): “Hyviä askeleita eteenpäin liigasta, Pd-M5 parantavat heitä” – Komissio piti ehdotuksia kuitenkin täysin riittämättöminä Demokraattinen puolue, Viiden tähden liike ja Leu. Mutta ei Italia Vivasta, vaan senaatin ryhmänjohtajan kanssa Davide Faraone, sanoo “arvostavansa isot askeleet eteenpäinpresidentti Ostellarin tekemä, sekä sisällöllisesti että menetelmällisellä tavalla, jonka hän ehdotti meille tänä aamuna. Pyysimme Pd: tä ja M5: tä tee sama, tarkista mahdollinen yhteisiä ratkaisuja pelastaa lain. Rekisteröimme tosiasian, että M5: t ja Pd: n on työnnettävä eteenpäin nopeasti Ostellarin ehdotuksesta riippumatta. He pyysivät meitä äänestämään kalenterista ja kun teimme sopimuksen äänestetään kalenterista mennä luokkahuoneeseen 13. päivänä mutta Pd ja M5S tekevät virheen jättämättä arvoa loistava signaali saapui Ostellarista. Hänen tekstinsä on lähellä hyvää ymmärtämistä varten. Etutörmäys on a iso virhe ja joka vie sen eteenpäin, olettaayksinomainen vastuu“, Päättää senaattori Renziano ..

Unterberger (Autonomie): “No Ostellari, mutta sopeudun koalitioon” – Arvostus myös Meranon senaattorilta Julia Unterberger, ryhmän puheenjohtaja Autonomioille, jolla on neljä senaattoria SVP: stä ja Union Valdotainen edustajalta sekä Gianclaudio Bressa, Pierferdinando Casini ja elämän senaattorit Elena Cattaneo ja Giorgio Napolitano (jotka eivät ole käyneet istuntosalissa pitkään aikaan): “Hyvä askel eteenpäin Ostellari-ehdotuksen kanssa näyttää siltä, ​​että nyt he hyväksyvät Zan-lain, hyväksy termi “sukupuoli”, ainoa ristiriita on edelleen sukupuoli-identiteetti, mutta mielestäni voimme tässä vaiheessa etsiä a vaarantaa“, Hän sanoo. ”Oikea ottaa ison askeleen, Ostellari ottaa yhden ehdotusta ei hylätä. Sukupuoli-identiteettiä ei ole, se on totta, mutta on järjetöntä keskittyä sanaan. Mielestäni on etsittävä kompromissi pakottamatta ihmisten suojelemiseksi, on parempi löytää sopimus, vaikka se ei olisikaan täydellinen: muuten jatkamme tätä sotaa vaarallinen ihmisiä, joita haluamme suojella. Yritän välttää pakottamista “, hän selittää ja täsmentää, että joka tapauksessa mukautuu”mihin puoli päättää Zan-laskun puolesta “.

Iltapäivällä äänestys tekstin tuomiseksi istuntosaliin – Forza Italia ja Lega vaativat, että äänestys säännöksen tutkimuksen aikataulusta siirretään huomenna. Mutta demokraatit, 5 tähteä ja Leu eivät jälleen kerran hyväksyneet pyyntöä. Enemmistöryhmät tapaavat jälleen tänään iltapäivällä klo 15. Istuntosalissa äänestäminen on välttämätöntä sen ymmärtämiseksi, miten abakus liikkuu ja kuka todella kannattaa toimenpidettä. Kuten ryhmän johtaja Faraone totesi, myös Italia Viva äänestää lakiehdotuksen saapumisen puolesta: kyllä ​​myös Julia Unterberger. Zan-lakiesittelijöiden ongelma on edelleen mahdollisuus saada tarvittavat äänet, jotta laki pysyisi voimassa: ilman 17 senaattoria elävästä Italiasta itse asiassa ne olisivat noin 141 kyllä vastaan 135 ei yhdistyneen keskuksen. Vielä on nähtävissä, mitä roolia Mixedin senaattoreilla ja ampujilla on (sekä oikealla että vasemmalla). Tänään Senator Fi Barbara Masini hän ilmoitti tukevansa toimenpidettä sanoen, että “hän ei ole puolueessa yksin” ja että muut, jos salaisia ​​äänestyksiä annetaan, voivat tehdä saman. Eilen ilmoittaakseen äänestyksestä oli Mixedin (entinen M5) senaattori Lello Ciampolillo. Vaikka Leun sijainen Stefano Fassina ottaa vastatrendin: ”Laki ei voi edistää sitä antropologinen visiosamoin kuin 1 artiklassa (joka sisältää sukupuolen, sukupuolen ja sukupuoli-identiteetin ”määritelmät”, toim). En ollut täysin tietoinen ensimmäisessä käsittelyssä parlamentissa, kun äänestin puolesta. Kuuntelemalla kuukausia keskusteluja ja monia oivalluksia he auttoivat ymmärtämään paremmin. Ehdotus on korjattavaainakin vaarallisen ennakkotapauksen ja perustuslain vastaisuuden välttämiseksi “, hän julistaa.

Gaynet: “Presidentti senaatin edessä 13. heinäkuuta” – Sillä välin yhdistys Gaynet ilmoittaa varuskunnan senaatin eteen 13. heinäkuuta “sinä päivänä, jona Zan-laskun oletetaan olevan luokkahuoneessa”. Sillä Fabrizio Marrazzo, joka on homo-puolueen Rooman pormestariehdokas, “tarvittavat muutokset lain tekstiin ovat 4 artiklan poistaminen (niin kutsuttu” ideoita säästävä lauseke “), toim), jonka avulla voit soittaa LGBT + ihmisille malaatti e alempi ja 7 artiklan osa koulua, koska se todella maksaa mahdotonta homotransbifobian vastainen koulutus kouluissa. Joten – hän jatkaa – kysymme Renziltä, ​​oletteko samaa mieltä siitä, että LGBT + -henkilöitä ei kutsuta sairaiksi ja alemmiksi? Suostutko olemaan estämättä homotransfobiakoulutusta kouluissa? Sitten Pd-M5s-Leu haastaa oikeuksiin ja mene äänestämään muutoksiamme. Niille, joita syrjitään ja loukataan joka päivä Salvinin ja Melonin ääniä ei tarvita, mutta vain suojeltavana, koska homofobian siemen alkaa päivittäisestä syrjinnästä ja aggressiot ovat vain jäävuoren huippu ”, hän selittää.

tutkia tätä sivustoa