August 2, 2021

Football EM: välierät lopullisella laadulla – sport.ORF.at

Italia on voittanut viisi viiden ottelun jälkeen. ”Teimme täydellisen sarjan. Vaikka Espanja kamppailisi turnauksessa, sitä ei enää lasketa ”, sanoi puolustaja Leonardo Bonucci. Joukkueen pomo Roberto Mancini sanoi: “Tiedämme, että se ei ole niin helppoa, että tarvitsemme suuren pelin.” Iberialaiset ovat dominoineet jalkapalloa viime vuosina. “Tiqui-Taca-jalkapallo on tuonut heille ylimääräistä menestystä, he pelaavat sitä edelleen erittäin hyvin”, valmentaja sanoi. “Jalkapallomme on erilainen, yritämme saada pelimme läpi.”

Sama koskee tietysti Espanjaa. “He ovat myös joukkue, joka haluaa pallon. Mutta tavoitteemme on selvä: Tarvitsemme palloa, haluamme pallon ”, sanoi joukkueen pomo Luis Enrique asettaen reitin. UEFA: n tilastojen mukaan espanjalaiset ovat toistaiseksi käynnistäneet 365 hyökkäystä EM-kisoissa. 69 enemmän kuin Italia, 235 enemmän kuin Englanti.

Italia vastaan ​​Espanja finaaliin

Tiistaina klassikko kertoo ensimmäisestä finaalilipusta. Italia ja Espanja kaksintaistelu Wembley-stadionilla.

Tehokkuutta vaaditaan Italiaa vastaan

Espanjalaisten ideat eivät kuitenkaan olleet tehokkaita. Maalintekijä on kaukana näkyvissä. Vaikka “Furia Roja” teki turnauksen aikana kaksitoista maalia, kukaan pelaaja ei saanut enempää kuin kaksi. Gerard Moreno, joka teki 23 maalia kauden 33 ottelussa La Ligassa Euroopan liigan voittajalle Villarrealille, ei ole toistaiseksi ollut osuma. Kuten Ferran Torres, Alvaro Morata kirjoitti kahdesti.

Enriquellä oli selkä tukemaan heitä. “On melko ilmeistä, mitä Morata ja Gerard kokivat. He ovat molemmat pelaajini ja ihailen heitä molempia ”, sanoi entinen hyökkäävä pelaaja. Moreno huomautti, kun rangaistuspotkukilpailussa vietettiin Sveitsin puolivälierien jälkeen puolivälierät: “Kyllä, meillä oli paljon mahdollisuuksia. Kyse on pysymisestä henkisesti vahvana. “

Reuters / Friedemann Vogel


Alvaro Moratan on käytettävä ominaisuuksiaan maalintekijänä Italiaa vastaan

Tehokkuutta vaaditaan Italiaa vastaan

Tehokkuutta vaaditaan etenkin Italiaa vastaan, koska “Squadra Azzurra” -puolustus ei salli monia mahdollisuuksia. Kapteeni Giorgio Chiellini (36) ja Bonucci (34) muodostavat italialaisten ikääntyvän, mutta melkein rikkoutumattoman keskuspuolustuksen. Vasta kun vastustaja lisää vauhtia, Italia näyttää haavoittuvalta. Mutta juuri tämä ei vastaa espanjalaista filosofiaa.

Jalkapallon EM, välierät

21.00, suorana lähetyksenä ORF1: ssä:

Italia – Espanja

Lontoo, Wembley Stadium, SR Brych (GER)

Mahdolliset asetukset:

Italia: Donnarumma – Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson – Barella, Jorginho, Verratti – kirkko, liikkumaton, insigne

Espanja: Simon – Azpilicueta, Garcia, Laporte, Alba – Koke, Busquets, Pedri – Moreno, Morata, Olmo

Kun puolustus on voitettu, Gianluigi Donnarumma on edelleen yksi turnauksen parhaista maalivahteista. Leonardo Spinazzolan myötä yksi Italian vahvimmista pelaajista on kuitenkin pudonnut. Vasemmalla puolustajalla oli voimakas hyökkäävä repeämä Achilles-jänteensä Belgiaa vastaan ​​ilman ulkopuolista puuttumista. Emerson korvaa hänet.

Kapteeni Busquets avainhahmona

Joka tapauksessa espanjalaisten on löydettävä tapa päästä puolustuksen yli. Enrikeen voi luottaa. 51-vuotias taktinen kettu pelaa 4-3-3-järjestelmässä, vaikka Dani Olmo voisi palata alkujoukkueeseen semifinaaleissa. Avainluvuksi tulee jälleen Sergio Busquets. Kapteeni on viimeinen edustaja suuresta sukupolvesta, josta tuli maailmanmestari vuonna 2010 ja Euroopan mestari vuonna 2012. “On upeaa pelata hänen rinnallaan”, sanoi keskikenttäpelaaja Pedri.

Mancini on jälleen rakentamassa hyökkäävää triota Ciro Immobile, Lorenzo Insigne ja Federico Chiesa, jotka ovat tähän mennessä tehneet viisi maalia. Keskikentällä Marco Verratin tulisi varmistaa tarvittavat pallovoitot kelvollisia espanjalaisia ​​vastaan. “Mitä pidemmälle pääset, sitä vaikeammaksi se tulee”, varoitti Italian joukkueen pomo.

Kaksintaistelu, jossa on paljon EM-perinteitä

Joka tapauksessa kahden joukkueen kaksintaistelu on jo perinne Euroopan mestaruuskilpailuissa. Espanja ja Italia kohtaavat seitsemännen kerran Euroopan finaalissa. Tasapaino tasapainotetaan kahdella voitolla ja kahdella tasapelillä. Espanjalaiset juhlivat kuitenkin tärkeintä menestystä vuoden 2012 finaalissa hallitsevan suorituksen jälkeen 4-0-voitolla. Moreno on vakuuttunut siitä, että Lontoossa on paljon vaikeampi. “Yksityiskohdilla on merkitystä”, hyökkääjä sanoi.

Enrique ei kuitenkaan jättänyt epäilyksiä espanjalaisten maaleista. “Haluamme mennä finaaliin”, sanoi joukkueen pomo. Italialaisille, jotka ovat olleet voittamattomia 32 ottelussa, olisi hyvin katkeraa epäonnistua niin vähän ennen finaalia. “Meillä ei ollut vähimmäistavoitetta tälle turnaukselle, halusimme saavuttaa mahdollisimman paljon”, Mancini sanoi. “On vielä kaksi peliä, näemme, mitä tapahtuu.”

sivustoni