August 2, 2021

Italia Espanja EM-kisoissa: maajoukkueen vastustaja välierissä

Välierä Wembleyssä tänään. Luis Enriquen joukkue yrittää kilpailla pallon hallussapidosta ja hyödyntää keskikenttäpelaajien ja hyökkääjien välisiä yhteyksiä.

ITALIA – ESPANJA LIVE

Neljännen peräkkäisen eurooppalaisenItalia tapaa Espanja pudotuspeleissä. Joukkue, joka saavutti semifinaalin melko omituisella polulla tulosten kannalta, jossa 90 minuutin aikana he voittivat vain Slovakian (suurimmaksi osaksi), vetivät kaksi ensimmäistä peliä Puolaa ja Ruotsia vastaan ​​ja sijoittuivat lisäaikaan vastaan Kroatia ja Sveitsi. Kääntäen ongelman, voisi myös sanoa, että samalla tavalla Valinta Luis Enrique on edelleen täysin voittamaton tässä turnauksessa, samoin kuin Italia.

Toinen tarpeeksi utelias asia, jos katsomme joitakin puolustautumisvaikeuksia Espanjassa, on se, että he eivät ole koskaan olleet epäedullisessa asemassa matkansa aikana, lukuun ottamatta Unai Simonin sensaatiomaista omaa maalia ja Sarabian Kroatiaa vastaan ​​tekemää maalia 18 minuuttia. Tämä ei todellakaan ole kaikkien aikojen paras Espanja, mutta muutama liian monta annettu maali ja tietyt vaikeudet viimeistelyssä eivät saa antaa vartijaa pettää: Epäilemättä se on kaikkein varustettu joukkue, joka väittää uskottavasti pallon hallussapidon Mancinin Italialle. ja on myös melko aggressiivinen ilman palloa. Lyhyesti sanottuna Azzurrille se on “ennennäkemätön” ottelu, jossa he saattavat viettää enemmän aikaa kuin tavallisesti ilman hallussapitoa.

Sisällä a hyvin johdonmukainen taktinen rakenne, Espanjassa on tarjolla useita pieniä temppuja loukkaavien teemojen vaihtelemiseksi sekä miesten valinnassa että tilojen käytössä. Kahdessa viimeisessä ottelussa, Kroatiaa ja Sveitsiä vastaan, Luis Enrique on käyttänyt samaa kokoonpanoa, lukuun ottamatta Gaya for Albaa kroatialaisia ​​vastaan. Tämä yksitoista näyttää olevan ratkaissut pienet hyökkäysliikkuvuuden ongelmat kahdessa debyyttipelissä, mutta mennään järjestyksessä.

Espanja tuli EM-kisoihin aidentiteetti jo määritelty, pelimuoto, joka tähtää ennen kaikkea tilan maksimaaliseen viemiseen Moratan ollessa valmis tulemaan pelaamaan sisälle ja yhden sisätiloista (Koke) valmiina sukeltamaan syvälle.

Yksi yleisimmistä tilanteista ennen Eurooppaa edeltäneen kauden jälkeen, kun Koke heitti itsensä eteenpäin heti, kun pallo saavuttaa täydellisen puolustajan sivussa, oikea fielder tuijottaa leveyttä ja Morata, joka voi mennä tapaamaan tai hyökkäämään alueelle . Vastakkaisella puolella Alba-Pedri-Olmo nestekolmio.

Miesten valinta vaihteli: ensimmäisessä pelissä Marcos Llorente hän aloitti oikealta takaosalta tehtävän päällekkäisyydestä (myös sisäisesti) niin paljon kuin mahdollista, samoin kuin hänen vasemmanpuoleinen kollegansa Jordi Alba. Molemmat muodostivat sivusuunnassa olevat hallussapalot sisäpuolella (Pedri vasemmalla ja Koke oikealla) ja ulkokärjellä. Jälkimmäisessä asennossa näimme aluksi Dani Olmon vasemmalla ja Ferran Torres oikealla, jotka sitten antoivat tien Gerard Moreno.

espanja2

Morenon käyttö virallisesti kuten oikea ulkopuoli se näytti olevan valinta, jonka tarkoituksena oli hyökätä alueelle heikosta puolelta vasemmalla vallinneiden tilanteiden kehittymisen jälkeen, jossa Dani Olmo voisi ottaa riittävän keskikohdan liittyäkseen Pedriin, joka pysyi tukkeutuneena, kun Alba kiipesi. Nämä yhdistelmät toimivat edelleen mukana olevien pelaajien hyvä laatu, mutta jokin ei näyttänyt palaavan suuresta alueellisesta hallitsevuudesta huolimatta. Aloitettuaan ottelun Slovakiaa vastaan, Espanja löysi Busquetsin ja korvasi Llorenten Azpilicueta: lla oikeaksi puolustajaksi. Tuolloin kirjoittamalla Sarabia oikealla, Moreno vasemmalla.

Yksi ongelmista ensimmäisissä peleissä oli tunne, että oli vähän assosiatiivisuutta Pedrin ja hänen kumppaniensa välillä edistyneemmillä alueilla, jossa Barça-pelaaja juuttui hieman liian usein kattamaan Alban edistysaskeleet, mutta myös tasapainottamaan Marcos Llorenten ja Koken edistyneen sijainnin vastakkaisella puolella. Slovakian passiivisuus auttoi Espanjaa saamaan paljon kannattavampia keskikierroksia. Valinta muutettiin sitten myös Sveitsiä vastaan ​​puolivälierissä: Pedri ja Koke menivät hyvin pitkälle hyödyntämällä vastakkaisten keskikenttäpareiden ihmisiin suuntautumista Moratan laskiessa itsensä vastaanottaa puolustuksen edessä olevassa tilassa.

kylpylä 3

Sarabia, kaksi sisäpuolta ja kaksi amplitudia antanutta täydellistä selkää, olivat valmiita hyppäämään sisään tai antamaan nopean ratkaisun siirtymiseen, joten sisään kiipeän puolustajien asettaminen edistynyt asema varsinkin kun Laporte oli pallossa, toisen painelinjan ohittaminen ja linjojen välisen tilan löytäminen oli helpompaa. Sveitsiä vastaan ​​Pedrin ja Moratan siirtyminen kohti palloa avasi Koke-tilalle heikon puolen löytyvän diagonaalisista syötöistä vasemmalta. Kuten edellisessäkin pelissä, Sarabia oli siirtynyt vasemmalle ja Ferran Torres oikealle.

espanja 4

Kahden sisätilan käyttö Koke ja Pedri Keskitilojen luomisella laajentamalla sillä oli sivuvaikutus, joka katkaisi paljon luovia yhteyksiä salmessa, ja yleensä Espanja näytti rajoittuvan hyökkääjien ainoaan suoneen ratkaisemaan monet loukkaavat piiritykset. Klassiset kokoelmat tai gifit Moratan, Morenon ja Koken sivuvirheillä eivät kestänyt kauan ilmestyä sosiaalisessa mediassa, ja erityisesti Juventuksen hyökkääjälle luotiin erittäin raskas ja suullisesti väkivaltainen ilmapiiri, jonka Morata itse tuomitsi.

Luis Enriquen itsepäisyys suojele hänen keskiään eteenpäin Huolimatta kritiikistä ja sivuvirheistä, se palkittiin sitten kahdella raskalla maalilla Puolaa ja Kroatiaa vastaan, mutta yleensä on vaikutelma, että Espanja voi viettää suuria osia jokaisesta pelistä syömällä uskomattomia tavoitteita sekä antelias hyökkääjänsä. Espanjan vahvuus on varmasti pystyä välttämään virheiden emotionaalista palautumista ja saada hyvin yhtenäinen ryhmä: Unai Simonin suorituskyky Kroatiaa vastaan ​​tehtyjen omien maalien jälkeen on konkreettinen esimerkki, mutta älä unohda, että kaikista viimeistelyvirheistä huolimatta puhumme edelleen joukkueesta, joka kykenee tekemään kymmenen kertaa maalin kahdessa ottelussa ja voittamaan rangaistuksilla Sveitsiä vastaan ​​epäonnistuttuaan ensimmäisessä yhden hänen viitteistään kentällä, Busquets.

Palataksemme taktisiin kysymyksiin,intensiteetti että Espanja on erittäin aggressiivinen. Numerot vahvistavat visuaalisen vaikutelman erinomaisesta ja kunnianhimoisesta joukkueesta, joka on erittäin aggressiivinen ja jolla on suuri taipumus riskiin. On vaikea uskoa, että Luis Enrique muuttaa mitään Italiaa vastaan, joka on joukkue, joka on erityisen taitava siirtämään palloa kentän ensimmäisiltä metreiltä. Toisaalta on sanottava, että kuten Azzurri, Espanja on ensimmäistä kertaa kohdannut todella vahvan joukkueen, jonka pallo on tiellään, mikä puolestaan ​​voi hyväksyä paineen muuttaa se aseeksi tilojen löytämiseksi rivien välillä sen sijaan, että pystysuorattaisit usein (mikä on edelleen vaarallinen vaihtoehto, varsinkin jos Bonuccilla on aikaa nostaa päänsä ja lukea Immobilen kilpailuja).

espanja 5

Esimerkki korkeasta paineesta Espanjassa, jolla on vahva suuntaus pallovyöhykkeen tuille ja joka kulkee eteenpäin suurimmalla osalla taka-aukkoja.

On uskottavaa olettaa, että Espanja yrittää tuoda sellaisen korkeapaine kiristämällä kolme pistettä Italian kolmea puolustajaa vastaan, kun taas Koke ja Pedri voivat irtautua hyökkäämään Jorginhoon ja Verrattiin, ja Busquets pysyy matalalla absorboida Barellan edistystä. Oikealla oleva Azpilicueta voisi olla valmis lähtemään Italian vasemmanpuoleisen puolustajan, Emerson Palmierin, kanssa Insigne Eric Garcian alueella, Immobile Laporten, Berardi tai Chiesa Albassa.

L ‘Spinazzolan poissaolo on erittäin raskasta koska se vie Italialta yhden vastustuskykyisimmistä pelaajista painamiseen ja kykenee luomaan ylivoimaa hyppäämällä miehen mille tahansa kentän korkeudelle, mutta olemme nähneet, että Mancinin keskikentän rotaatiot ovat melko sujuvia ja voimme nähdä Jorginhon nousevan usein ottamaan pois puristamisen ja Barellan kumartumisen tukemaan, mikä voi aiheuttaa pieniä kriisejä: jos Busquets jatkaisi Barellaa, Italia voisi ylikuormittaa Laporten ja Garcian edessä olevaa tilaa asettamalla ne melko epäsuotuisassa tilanteessa, jossa on paljon kenttää hänen takanaan, mutta tähän tarvitaan puolustajien ja maalivahdin rohkea ja tarkka ottelu pallolla. Hetkinä, jolloin Espanja alentaa toimintavalikoimaansa, Italian kyky hyökätä uudelleen on ratkaisevaa uudelleenkäynnistysten rajoittamiseksi ja piirityksen jatkuvuuden takaamiseksi pakottaen Espanja peliin, jota se ei halua pelata.

Sarabian poissa ollessa valua on todennäköisesti Dani Olmon ja Gerard Morenon välillä, joista ensimmäinen toimi vasemmalla, kun taas jälkimmäinen voisi myös mennä oikealle siirtämällä Ferran Torresin vasenkätiselle sivulle tai pelata vasemmalla kuin Slovakia. Italian pitäisi sen sijaan vahvistaa tavanomainen yksitoista Emersonin kanssa Spinazzolan ja Chiesa-Verratin sijaan, joilla näyttää olevan jälleen etu Berardiin ja Locatelliin nähden. Se voi olla varhainen finaali kaikilta osin.

.

neuvo