August 2, 2021

Jalokivi “Gigi”, yksisarvinen ja Anelkan usko

Squadra Azzurra -pelaaja Lorenzo Insigne ja Espanjan joukkueen Mikel Oyarzabal 21. sija.

Se on yksi vanhimmista jalkapallokilpailuista Euroopassa: italialaiset ja espanjalaiset kirjoittavat kello 21 Wembley-stadionilla uuden luvun yhteisestä historiastaan ​​pääsystä eurofinaaliin. Vuonna 2012 Espanja voitti kilpailun Kiovassa murskaamalla Squadra Azzurran finaalissa (4-0). Neljä vuotta myöhemmin Italia lopetti La Rojan seikkailun kahdeksantoista kierroksella.

Tänä vuonna italialaiset lentivät ryhmävaiheensa ennen kuin heittoivat Itävallan vastaan ​​kahdeksanneksi (voitto jatkoajan jälkeen, 2-1) ja kontrolloivat sitten Belgian valintaa (1-2). Ainoa haittapuoli Nazionale-puolella, Leonardo Spinazzolan, yhden turnauksen parhaista pelaajista, puuttuminen Achilles-jänteen repeytymisestä Punaisia ​​Panettelijoita vastaan.

Espanjan puolella epäilyt La Rojan pelistä ryhmäkilpailussa hävisivät hullun ottelun jälkeen Kroatiaa vastaan ​​(5-3 a. P.). Sitten monimutkaisempi karsinta puolivälieriin, joka hankittiin rangaistuksilla Sveitsiä vastaan. Italia-Espanja-ottelun voittaja kohtaa joko Englannin tai Tanskan finaalissa, myös Wembleyssä, 11. heinäkuuta.

Italia-Espanja, Tiistaina 6. heinäkuuta kello 21.00 TF1: ssä ja BeIN Sportsissa ja suorana lähetyksenä Lemonde.fr.

Lue myös Euro 2021 jalkapallo: otteluiden aikataulut, tulokset ja sarjataulukot
  • Eurotähti: Gianluigi Donnarumma

Gianluigi Donnarumma Euro-puolivälierissä, jotka Italia voitti Belgiaa vastaan ​​(2-1) 2. heinäkuuta Allianz Arenalla Münchenissä, Saksassa.

Hänellä on sama etunimi kuin Gianluigi Buffonilla, ja näyttää olevan kohtalokkaan vanhimmansa tavoin kauan hallitsijana Italian valinnassa. Belgiaa vastaan ​​Euro-puolivälierissä Gianluigi Donnarumma (jälleen) osoittautui keisarilliseksi lentomatkoillaan, ja näimme hänen lyöneen ratkaisevan paraatin vapauttaakseen Kevin De Bruynen lakon.

Ei ole sattumaa, että Nazionale on myöntänyt vain kaksi maalia kymmenessä viimeisessä ottelussaan. Parempi, viimeksi Italia hävisi Donnarumman kanssa häkissä, se oli syyskuussa 2018 Portugalia vastaan. Sillä välin 22-vuotias maalivahti on kerännyt kokemusta yli 200 liigan ottelusta AC Milanin väreissä.

“Meille italialaisille tämä on viidenkymmenen vuoden suurin lahjakkuus Gigi Buffonin kanssa”, vakuuttaa Gaetano Petrelli, maalivahtien kouluttaja Covercianossa, Italian liittovaltion keskuksessa, Joukkue. Helmi, jonka pitäisi allekirjoittaa kaikki sopimukset PSG: llä euron jälkeen. Matkalaukkuissaan ehkä ensimmäinen merkittävä otsikko.

  • Samaan aikaan … englantilaiset ratsastavat yksisarvisia

Kaksi päivää poissa Tanskasta semifinaaleissa Gareth Southgaten miehet tarjosivat itselleen hetken rentoutumista sunnuntaina 4. heinäkuuta. Kolme leijonaa ratsasti muovisia yksisarvisia hotellin uima-altaallaan.

Venäjällä he olivat nousseet veteen Kroatiaa vastaan ​​kilpailun samassa vaiheessa (2-1 a. P.). Tänä vuonna englantilainen vene näyttää olevan paremmin varustettu kaatamaan Tanskan pitkolaiva.

  • Kattoikkunassa: luettelo olympialaisiin valituista saksalaisista pelaajista

Ilmoittaakseen luettelon yhdeksäntoista Tokioon olympialaisjalkapalloturnaukseen kutsutusta pelaajasta (23. heinäkuuta – 8. elokuuta), Saksan liitto on tehnyt jotain omaperäistä manga-tyylisellä videolla, joka muistuttaa legendaarista sarjaa Kapteeni Tsubasa (Olive ja Tom, Ranskassa). Vielä on nähtävissä, kuka Max Kruse (Union Berlin) tai Marco Richter (Augsburg) toistaa “kotkan laukauksen” lyömällä keskikenttää.

  • Sinisen taivaan kulma: Bluesin olympialaiset (melkein) käynnistettiin

Sylvain Ripollilla oli maailman vaikeuksia tuoda yhteen 21 pelaajaa Tokion olympialaisiin. Monet seurat olivat kieltäytyneet vapauttamasta valittuja pelaajia, koska heillä on siihen oikeus, koska turnaus ei ole FIFA: n virallisessa kalenterissa. Ranskan federaation täytyi jopa saada FIFA: lta vapautus, jonka ansiosta valmentaja pääsi vetämään toukokuun puolivälissä jätetyn 50 nimen esiluettelon ulkopuolelle. Eilen ranskalainen joukkue pystyi vihdoin aloittamaan valmistautumisensa Clairefontaineessa Montpellier Téji Savanierin ollessa läsnä koulutuksessa.

André-Pierre Gignac ja Florian Thauvin saapuvat Meksikosta tänään ja liittyvät ryhmään. Lehdistötilaisuudessa Sylvain Ripoll unohti luettelon perustamisen vaikeudet: « Se oli monimutkaista, ärsyttävää, turhauttavaa. Sinun on vaihdettava toiseen tilaan. Olympialaisiin osallistuminen on jotain maagista ja poikkeuksellista. Menemme tuohon mielentilaan. “ Valmentaja voi vihdoin työskennellä rauhallisesti.

“Jos haluat korkeimmat arvosanoin, joudut poistumaan PSG: stä ennemmin tai myöhemmin”

“Hyvä Kylian, haluaisin kertoa sinulle, että se on helppoa, että pääset siitä nopeasti yli, mutta jalkapallo ei ole sellainen. “ Näillä, hieman isänmaallisilla sanoilla, PSG: n entinen pelaaja Nicolas Anelka yritti lohduttaa Kylian Mbappéa rangaistuksen jälkeen, jonka hän epäonnistui Sveitsiä vastaan ​​kahdeksantoista kierroksella Euro 2021: ssä, avoimessa kirjeessä, joka julkaistiin 5. heinäkuuta puhesivusto Urheilullinen.

Bluesin entinen hyökkääjä jatkaa tarinaansa neuvomalla nuorta Bondynoisia liittymään korkeammalle mestaruudelle Englannissa, Espanjassa tai jopa Italiassa voittamaan kultainen pallo. Koska hänen mukaansa, jos PSG: stä on tullut “Yksi suurimmista eurooppalaisista klubeista”, hän ei salli Mbappén “Kilpaile parhaiden pelaajien kanssa”. Pariisin klubin kanssa kesäkuuhun 2022 asti 22-vuotias hyökkääjä on päättänyt olla jatkamatta seikkailua PSG: n kanssa, kertoo klubin jäsenten kommentti. Joukkue.

Hänen aikanaan Nicolas Anelka oli ennenaikaisesti lähtenyt pääkaupungiklubista liittyäkseen Arsenaliin, sitten Real Madridiin ja Chelseaan, joiden kanssa hän voitti kaksi Mestarien liigaa.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Euro 2021: Kylian Mbappé, kirottu Bukarestista

Valikoimamme artikkeleita Euro 2021: stä

Maailma



Lue lisää täältä