August 1, 2021

LOH 2021 Tokio Tämän joukkueen ei tarvitse pelätä ketään, Welsch sanoo tšekkiläisistä koripalloilijoista

Vlastimil Vacek, Aivan

”Tämän joukkueen ei tarvitse pelätä ketään. Varsinkin kun he pelaavat sellaisessa emotionaalisessa tilassa kuin nyt ”, Welsch sanoi haastattelussa ČTK: lle. “Olen ehkä nostalginen, mutta kun tulin maajoukkueeseen 20 vuotta sitten, ottelut lyötiin etukäteen tappion tunteella. Yritimme uudena sukupolvena muuttaa sitä silloin ja aloittaa katse näiden maiden ja pelaajien silmissä. Mutta tällä Satyn (Tomáš Satoranský) ja Veseláčin (Jan Veselý) ympärillä olevalla sukupolvella on jo se. He kunnioittavat vastustajiaan, mutta samalla he ovat tietoisia omasta laadustaan ​​ja vahvuudestaan, mikä liikuttaa heitä eri tavalla kuin sukupolvelta 20 tai 25 vuotta sitten “, hän sanoi. Welsch.

Viiden piirin alla maajoukkue esiintyy ensimmäistä kertaa vuodesta 1980 Tšekkoslovakian ajoista lähtien, ja entisen edustajan mukaan se on seurausta prosessista, joka vaati aikaa, järjestelmää ja asteittaista kokemusten keräämistä. “Se ei ole eristetty asia, vaan tiedon välittäminen sukupolvelta toiselle, motivoida edeltäjiäsi tai inspiroimaan niitä, jotka seuraavat sinua. Kyllä, kyse on ensisijaisesti 12 kaverista, jotka tekivät sen Kanadassa, mutta seurauksena se on laajempi tulos koko Tšekin koripallon ponnisteluista, jotka tosiasiallisesti alkavat nuorisovalmentajista, vapaaehtoisista tai jopa vanhemmista, jotka vievät sinut koulutukseen. ” sanoi Welsch.

Suuri menestys, Brabenec on samaa mieltä. Mutta olympiakarsinta oli aikaisemmin vaikeampaa, kertoo koripallolegenda

Kaksintaistelu Kanadan kanssa oli hänelle kohokohta karsintaturnauksessa. “Se oli luultavasti suurin ottelu, jonka olen kokenut, kun liittyin maajoukkueeseen vuonna 1998. Pelasimme paljon isoja, uraauurtavia otteluita, mutta se oli ennen kaikkea lauantaina. Se oli emotionaalinen huippu minulle ”, Welsch sanoi.

”Sunnuntaina yritin olla realisti, mutta en voinut kuvitella, että se kääntyisi toisin sen tunteiden ja euforian injektion jälkeen. Se oli lopputulos, josta nautin iloisesti, koska hallitsimme kreikkalaisia ​​ensimmäisestä viimeiseen minuuttiin. ”Olimme selvästi parempi ja nälkäisempi joukkue. Nälkämme mennä Tokioon oli suurin kaikista joukkueista, jotka näin ryhmässämme ”, kertoi entinen Boston Celticsin tai Golden State Warriorsin pelaaja.

Ottelun jälkeen hän oli tyytyväinen siihen, että kun hän meni kotiin yöllä, entiset joukkuetoverinsa Satoranský ja Jan Veselý kutsuivat häntä Kanadasta. ”Se ei ollut vakiotilanne, se oli niin silitti ja puukotti. Päinvastoin, he osoittivat sisäisen rauhan, joka heihin tuli. Ja se, että he myös muistivat ja soittivat minut bussista lähtiessään salista, kosketti minua. Se oli mukava hetki. “, Sanoi Welsch.

Koripalloilijat odottavat olympiapukua. Slovenialaiset kieltäytyivät, he mieluummin harjoittelevat kotona

Tarkasteltaessa viimeisimpiä menestyksiä, joihin sisältyi myös edellisen vuoden Kiinan maailmancupin kuudes sijoitus, hän uskoo, että Ronen Ginzburgin joukkue voi edetä Tokion perusryhmästä, jossa he kohtaavat USA: n, Ranskan ja Iranin. “En usko, että se on tappava ryhmä. Mitä muuta haluat 12 parhaan turnauksessa ”, Welsch hymyili. “Meistä tulee suosikki Irania vastaan. Päinvastoin, USA kokoontuu eri joukkueen kuin Kiinassa ja he ovat muualla. Luulen kuitenkin, että voimme katsoa Ranskan silmiin. Joten mene ylös ja mene olympialaisiin tietäen, mitä olemme jo tehneet ja mitä voimme vielä todistaa sen “, Welsch lisäsi.

.

Voisit katsoa täältä !.!.! Lue lisää täältä